TOTO Top Spin toernooi

Home Nieuws TOTO Top Spin toernooi

Van 19 tot 23 september 2022 is er een TOTO Top Spin toernooi te vinden in het online casino van TOTO. Het is één van de vele toernooien die je wekelijks kunt spelen. Naast de bekende toernooien waar je cash prijzen kunt winnen is dit een toernooi waar je uitsluitend gratis spins kunt winnen. Het is een online gokkast toernooi dat je kunt spelen over verschillende soorten gokkasten. Hoe dit toernooi precies werkt en wat je moet doen om te winnen leggen we van gokken.com uit in dit bericht.

Hoe werkt dit toernooi?

Het is een toernooi wat je dus over meerdere gokkasten kunt spelen, maar bestaat uit één ranglijst. Waar bij andere toernooien de ranglijst wordt gevormd door een gemiddelde van een bepaald aantal spins, gaat het hier anders. De ranglijst van dit toernooi zal gaan op basis van je gewonnen bedrag gedeeld door je inzet. Het gaat dus om één spin!

Om mee te kunnen doen moet je wel een account hebben bij TOTO. Heb je dat niet? Dan is het een kwestie van registreren bij TOTO en een storting maken. Je kunt het toernooi namelijk alleen spelen als je met echt geld speelt.

Het toernooi sluit op 22 september 23:59 en daarna zal de definitieve ranglijst worden opgemaakt. In totaal worden er €4.350 aan gratis spins weggegeven over 1.000 spelers. De hoofdprijs zijn 500 gratis spins met en totale waarde van €500. Hieronder een compleet overzicht van de prijzentabel van het TOTO Top Spin toernooi.

RangPrijs
1500 Gratis spins (t.w.v €500)
2 t/m 10250 Gratis spins (t.w.v €50)
11 t/m 5050 Gratis spins (t.w.v €10)
51 t/m 25025 Gratis spins (t.w.v €5)
251 t/m 50020 Gratis spins (t.w.v €4)
501 t/m 100010 Gratis spins (t.w.v €2)

Alles weten over online gokken bij TOTO

Zijn er speciale voorwaarden voor dit TOTO Top Spin toernooi?

Je doet automatisch mee aan dit toernooi als je binnen de hierboven vermelde periode speelt op één van de gokkasten die meedoen aan dit toernooi. De minimale inzet om mee te doen aan de ranglijst is 20ct. De berekening van je punten per spin gaat als volgt. Stel je maakt een draai van €1 en je wint er €50 mee. Dan wordt je winst / door je inzet en gaat maal de factor 1.000. In dit geval dus (50/1 * 1.000) = 50.000. Je komt dan met 50.000 punten op de ranglijst te staan.

Je kunt de gewonnen gratis spins alleen verzilveren bij de online gokkast Gates of Olympys. De gewonnen gratis spins worden binnen twee werkdagen na het afloop van het toernooi op je account gezet. Ze blijven één week geldig. Gebruik je ze niet binnen een week dan komen ze te vervallen, let hier dus op!

Het spreekt voor zich dat je alleen aan dit toernooi mag deelnemen als je 24 jaar of ouder bent. Blijkt dat achteraf niet het geval te zijn dan zal je gewonnen prijs komen te vervallen. Je kunt als speler maar één keer in de prijs vallen, hierdoor zijn er 1.000 verschillende spelers die in de prijzen vallen.