TOTO Top Spin Super Flip

Home Nieuws TOTO Top Spin Super Flip

Vanaf vandaag 7 november 2022 10:00 tot 11 november 2022 loopt het Top Spin Super Flip bij online casino TOTO.  Een online gokkast toernooi met een totale prijzenpot van €4.350 aan gratis spins. De winnaar krijgt maar liefst 500 gratis spins ter waarde van €1 per draai. Je bent niet gebonden om te gokken aan een bepaalde gokkast. Je kunt kiezen uit tien verschillende gokkasten om aan dit toernooi mee te doen. We leggen je uit wat je precies moet doen om in de prijzen te vallen en wat de regels zijn van het TOTO Top Spin Super Flip toernooi.

Hoe werkt dit toernooi?

Er zijn verschillende online gokkasten beschikbaar waar je op kunt gokken tijdens dit toernooi. De bedoeling is om een zo hoog mogelijke score neer te zetten. Het gaat om de beste draai die je maakt op één van de beschikbare gokkasten.

Je verzamelt punten door je inzet te delen door je behaalde winst. Dit wordt vervolgens vermenigvuldigd met 1.000 en dat is uiteindelijk de score waarmee je op de ranglijst komt te staan. Natuurlijk is het mogelijk om je behaalde score te verbeteren en zodoende te stijgen op de ranglijst.

Voordat je kunt gaan spelen heb je natuurlijk wel een actief account nodig bij TOTO. Heb je dat nog niet dan is het registratieproces van TOTO doorlopen noodzakelijk. Het account moet ook voorzien zijn van saldo, aangezien inzetten met bonus geld niet tellen voor de ranglijst.

Het toernooi sluit op 10 november om 23:59 en daarna is duidelijk wie er in de prijzen zijn gevallen. Er zal een totale prijzenpot van €4.350 over 1.000 spelers worden verdeelt. De gratis spins die je wint wanneer je de hoofdprijs pakt hebben een waarde van €1. De overige gratis spins hebben een waarden van 20ct. Hieronder een overzicht van de prijsverdeling van het TOTO Top Spin Super Flip toernooi.

Alles weten over online gokken bij TOTO

RangPrijs
1500 Gratis spins (t.w.v €500)
2 t/m 10250 Gratis spins (t.w.v. €50)
11 t/m 5050 Gratis spins (t.w.v. €10)
51 t/m 25025 Gratis spins (t.w.v. €5)
251 t/m 50020 Gratis spins (t.w.v. €4)
501 t/m 100010 Gratis spins (t.w.v. €2)

Zijn er speciale voorwaarden voor het TOTO Top Spin Super Flip toernooi?

Op de toernooi pagina van TOTO staan alle voorwaarden in een document gegeven. Lees deze ook altijd zelf even door zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Om aan dit toernooi deel te mogen nemen moet je minimaal 24 jaar of ouder zijn. Ben je jonger en ga je toch spelen, dan krijg je op het einde de prijs niet uitgekeerd!

De online gokkasten waar je op kunt gokken op deel te nemen aan dit toernooi zijn Super Flip, Reactoonz, Rise of Olympus, Moon Princess 100, Legacy of Egypt en Golden Ticket. De gewonnen gratis spins zijn uiteindelijk te gebruiken op Super Flip gokkast. De minimale inzet om in de ranglijst te worden opgenomen is 20ct per draai.

Er zijn altijd 1.000 unieke winnaars. Dat wil zeggen dat je als speler maar één keer in de ranglijst kan komen om een prijs te winnen. Op het moment dat het TOTO Top Spin Super Flip toernooi voorbij is worden alle gratis spins binnen twee dagen op je account bijgeschreven. Daarna moet je binnen één week benutten, anders komen ze te vervallen.