Home Online gokken op Gokken op zwemmen

Er zijn veel onderdelen in het zwemmen waardoor er altijd voldoende mogelijkheden zijn om te online gokken op zwemmen. Niet alleen tijdens de olympische spelen maar ook tijdens de wereldkampioenschappen kan er worden ingezet op zwemmen. Dat geldt voor de korte baan als lange baan zwemmen en zelfs voor het zwemmen in open water.

Wat is online gokken op zwemmen?

Online gokken op zwemmen is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op een uitkomst van een wedstrijd of competitie in het zwemmen. Tijdens een wedstrijd kan je onder andere inzetten op de Head to Head en Outright markt. 

In de Head to Head markt nemen twee zwemmers het tegen elkaar op, en het is aan jou om te kiezen welke van de twee het beste zal presteren. Met de Outright markt kun je inzetten op welke zwemmer de wedstrijd zal winnen.

Hoe werkt online gokken op zwemmen?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op zwemmen wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor zwemmen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer invullen

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op zwemmen, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.

 3. Selecteer zwemmen

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Zwemmen’. Klik daarop om alle beschikbare competities en/of wedstrijden te zien..

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op zwemmen, zijn nu zichtbaar. Dit kan de Outright Winner en/of Head to Head markt zijn.

 5. Online gokken op zwemmen

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Populaire toernooien

De olympische spelen is het toernooi waar alle zwemmers zich op richten. De gouden medaille winnen is het summum binnen de zwemsport. In niet olympische jaren is het wereldkampioenschap het belangrijkste toernooi. Dit toernooi wordt eens in de twee jaar georganiseerd, in de oneven jaren.

Soorten weddenschappen

Er zijn eigenlijk maar twee markten beschikbaar om te online gokken op zwemmen. De Outright en Head to Head markt. Hierdoor is het vrij eenvoudig om een overzicht te geven van de soort weddenschappen die het meest populair zijn:

 • Head to Head | Voorspel welke deelnemer er het beste zal presteren ten opzichte van een andere deelnemer.
 • Outrights | Wie wint het onderdeel of eindigt er in de top 3?

Prematch & live

Prematch zijn de twee bovengenoemde markten beschikbaar maar live gokken op zwemmen is niet mogelijk. Wanneer de starttijd van een onderdeel is bereikt gaat de markt offline. Als het series of halve finales betreft komen er na de wedstrijd vernieuwde odds online.

Mobiel online gokken op zwemmen

Het is net zo eenvoudig om mobiel te online gokken op zwemmen dan op de desktop of laptop. Op de mobiele site van de bookmaker log je in met je bestaande account. Mocht je nog geen account hebben dan is deze snel aan te maken op de mobiele site. Eenmaal ingelogd ga je via de A-Z (alle mogelijkheden om te gokken op sport) knop naar alle beschikbare sporten.

Tips:

 • Kijk live | Al met al is zwemmen een sport dat in Nederland met enige regelmaat live op TV komt. Dit is de ideale mogelijkheid om informatie over de sport tot je te nemen. 
 • Money management | Als je net begint met het gokken op zwemmen (of sport in het algemeen) is het verstandig om een money management systeem te gebruiken. Hierdoor heb je zelfs na een aantal verloren weddenschappen nog altijd saldo om door te spelen.
 • Resultaten tijdens WK | Het wereldkampioenschap is één jaar de olympische spelen, vaak in dezelfde accommodatie. Dat is een goede indicatie hoe de deelnemers er voor staan.

Veelgestelde vragen online gokken op zwemmen

Kan ik bij elke bookmaker online gokken op zwemmen?

Ja, zeker voor als het gaat om de olympische spelen.

Is het mogelijk om live te online gokken op zwemmen?

Nee, live is het niet mogelijk om in te zetten. De odds gaan offline wanneer een onderdeel begint.

Wat is de populairste markt om te online gokken op zwemmen?

De Outright markt, welke deelnemer een onderdeel wint, is de meest populaire markt om op in te zetten bij het zwemmen.