Home Online gokken op Gokken op zeilen

Een sport die niet als olympische discipline weg te denken is en daarom krijg je van bookmakers de mogelijkheid om te online gokken op zeilen. De onderdelen waar je op kunt inzetten wijzigen met enige regelmaat, maar de sport zelf zal altijd aanwezig zijn. Omdat er naast de olympische spelen eigenlijk geen interesse is, zie je gedurende andere wedstrijden geen odds online staan.

Wat is online gokken op zeilen?

Online gokken op zeilen is het plaatsen van een weddenschap op een uitkomst van een zeilwedstrijd of toernooi. Match Odds worden door bookmakers niet uitgebracht als het gaat om zeilen. De Outright markt is de enige manier om te gokken op zeilen.

Zeilen gaat niet over een eenmalige race maar over een aantal races (heats). Wanneer de dag is afgelopen en de heat(s) voorbij is komen de Outright odds vaak weer online. Deze gaan offline aan het begin van de dag, als de heat start.

Hoe werkt online gokken op zeilen?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op zeilen wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor zeilen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer pagina

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op zeilen, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Bet365 homepage

 3. Selecteer zeilen

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Zeilen’. Klik daarop om alle beschikbare competities en/of wedstrijden te zien.Zeilen selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op zeilen, zijn nu zichtbaar. Dit kan de Match Winner en/of Over/Under goals markt zijn.Zeilen markten

 5. Online gokken op zeilen

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Gokken op zeilen

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Populaire competities

De internationale bond, World Sailing, organiseert de World Cup Series en de Sailing World Cup. Dat zijn na de olympische spelen de belangrijkste competitie / wedstrijden voor zeilers. Tijdens de olympische spelen komt het zeilen live op TV maar de overige competities krijgen niet of nauwelijks aandacht.

Soorten weddenschappen

Het aanbod om te online gokken op zeilen blijft beperkt tot de Outright markt. De markt waar je kunt inzetten wie uiteindelijk het toernooi in een bepaalde klasse zal winnen. Inzetten op de top 3, en daarmee een medaille, is ook mogelijk. HIerdoor is het vrij eenvoudig om een overzicht te geven van de soort weddenschappen die het meest populair zijn:

 • Outrights | Wie wint de competitie of het toernooi? Of wie pakt er een medaille (top3)?

Prematch & live

Live is het nog niet mogelijk om te gokken op zeilen. Er bestaat de kans dat er tussen de heats door vernieuwde Outright odds. Maar deze gaan van de site af wanneer de volgende dag een nieuwe heat van start gaat.

Mobiel online gokken op zeilen

Je kan moeiteloos via je mobiel gokken op zeilen als er een competitie of markt beschikbaar is. Iedere bookmaker heeft een mobiele site waar je makkelijk kunt inloggen en daarna de sport zeilen kunt selecteren. De kans is aanwezig dat zeilen niet in de lijst staat wanneer je op de A-Z (alle mogelijkheden om te gokken op sport) klikt. Dan is er op dat moment geen toernooi bezig waar de bookmaker odds beschikbaar voor heeft.

Tips:

 • Wees goed geïnformeerd | Je kan niet elke dag een weddenschap plaatsen op zeilen. Het komt weinig in het nieuws. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van alle ins en outs voordat je een weddenschap plaatst.
 • Kleine kans op verrassing | Het gaat niet over één race (heat) maar over een regelmatigheidsklassement. Daarmee is de kans op een verrassing kleiner omdat de zeilers over meerdere dagen en heats moeten presteren.
 • Speel bewust | Of het nu zeilen of voetbal is, je moet altijd met geld gokken wat je kunt missen.

Veelgestelde vragen online gokken op zeilen

Waarom kan je alleen gokken op zeilen tijdens de olympische spelen?

De sport staat op dat moment in de spotlights en komt live op TV. Dat is een reden voor bookmakers om op dat moment wel met odds te komen. Daarnaast willen ze een zo compleet mogelijk aanbod naar hun spelers bieden.

Wat zijn olympische onderdelen in het zeilen?

Een aantal voorbeelden zijn de Laser, Laser Radial, 49er en Nacra 17. Maar elke olympische spelen kan dit weer anders zijn omdat de overkoepelende zeilbond dat bepaalt.

Is live gokken op zeilen mogelijk?

Nee, dat is op dit moment niet mogelijk. Je hebt de mogelijkheid om prematch in te zetten op de Outright markt.