Home Online gokken op Gokken op worstelen

Bookmakers publiceren tijdens de Olympische spelen steeds meer odds voor steeds meer sporten waardoor online gokken op worstelen steeds vaker mogelijk is. Buiten de olympische spelen krijgt worstelen amper tot geen aandacht. Bookmakers beperken de markt voor worstelen alleen tot de Outright markt.

Wat is online gokken op worstelen?

Online gokken op worstelen is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op een uitkomst van een worsteltoernooi of competitie. De Head to Head / Match Odds markt wordt niet door bookmakers aangeboden. Je kan alleen inzetten op welke worstelaar het toernooi zal winnen.

Bij het worstelen wordt een bepaalde klasse gedurende de dag afgewerkt. Wanneer de eerste wedstrijd in de ochtend begint dan weet je in de avond welke worstelaar er heeft gewonnen. Dit geeft bookmakers geen of te weinig tijd om tussen de wedstrijden door met vernieuwde odds te komen.

Hoe werkt online gokken op worstelen?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op worstelen wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor worstelen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer pagina

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op worstelen, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.

 3. Selecteer worstelen

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Worstelen’. Klik daarop om alle beschikbare competities of wedstrijden te zien om te online gokken op worstelen.

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op worstelen, zijn nu zichtbaar. Dit zal in veel gevallen alleen de Outright Winner markt zijn.

 5. Online gokken op worstelen

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Populaire toernooien

Buiten de olympische spelen zijn de wereldkampioenschappen worstelen het grootste toernooi voor de sport. In de Verenigde Staten is het college worstelen erg populair en komt daar ook live op TV. Dit geldt zowel voor de Vrije Stijl als het Griek-Romeins worstelen.

Soorten weddenschappen

Het aanbod om te online gokken op worstelen blijft beperkt tot de Outright markt. Je zet in op de uiteindelijke winnaar van het toernooi en eventueel een top drie plek. Een top drie plek wil zeggen een medaille winnen. In het Worstelen is een top drie eigenlijk een top vier, omdat twee worstelaars een bronzen medaille winnen.

Hierdoor is het vrij eenvoudig om een overzicht te geven van de soort weddenschappen die het meest populair zijn:

 • Outrights | Wie wint de competitie of het toernooi? Of wie pakt er een medaille?

Prematch & live

Tot aan het begin van de eerste wedstrijd staan prematch de Outright odds online. Daarna gaan deze offline en komen niet meer ter beschikking. Dit komt omdat een gewichtsklasse in het worstelen op één dag wordt afgewerkt. Live gokken op worstelen is dus (nog) niet mogelijk.

Mobiel online gokken op worstelen

Als worstelen beschikbaar is bij een bookmaker dan kan je snel en eenvoudig via je mobiel gokken op worstelen. Met de mobiele site log je in op je bestaande account. Daarna zoek je via de A-Z (alle mogelijkheden om te gokken op sport) knop naar de sport worstelen. Kies het toernooi en plaats je weddenschap.

Tips:

 • Wees goed geïnformeerd | Al met al kan je niet elke dag een weddenschap plaatsen op worstelen. Het komt weinig in het nieuws. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van alle ins en outs voordat je een weddenschap plaatst.
 • Resultaten tijdens olympisch jaar | Worstelaars die al geplaatst zijn voor de spelen gaan anders trainen. Ze willen pieken op de spelen en daardoor kunnen resultaten voor andere wedstrijden tegenvallen. Omdat ze nog vol in training zijn. 
 • Speel bewust | Je moet gokken met geld wat je kunt missen. Dat geldt voor alle sporten waar je op gaat inzetten.

Veelgestelde vragen online gokken op worstelen

Hoe komt het dat er geen odds beschikbaar zijn voor het wk worstelen?

Ondanks dat het een grote wedstrijd is voor de worstelaars krijgen bookmakers hier weinig informatie over. Odds worden gebaseerd op informatie en als deze er niet of te weinig is dan besluiten ze geen odds te maken.

Kan ik op worstelen gokken tijdens de olympische spelen?

Ja dat kan! Je kan voor iedere klasse en de twee verschillende stijlen inzetten op de Outright markt.

Is live gokken op worstelen mogelijk?

Nee, dat is op dit moment niet mogelijk. Je hebt de mogelijkheid om prematch in te zetten op de Outright markt.