Home Online gokken op Gokken op windsurfen

Tegenwoordig kun je bijna op iedere sport inzetten bij een bookmaker, zelfs online gokken op windsurfen. Windsurfen heeft met de RS:X klasse een olympische status maar deze wordt vervangen door iFoil klasse. Gokken op windsurfen kan eigenlijk alleen maar tijdens de olympische spelen.

Wat is online gokken op windsurfen?

Online gokken op windsurfen is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op een uitkomst van een surfwedstrijd of toernooi. Match Odds worden door bookmakers niet uitgebracht als het gaat om windsurfen. De Outright markt is de enige manier om te gokken op windsurfen.

Windsurfen gaat niet over een eenmalige race maar over een aantal races (heats). Wanneer de dag is afgelopen en de heat(s) voorbij is komen de Outright odds weer online. Deze gaan offline aan het begin van de dag, als de heat start.

Hoe werkt online gokken op windsurfen?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op windsurfen wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor windsurfen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer invullen

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op windsurfen, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.

 3. Selecteer windsurfen

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘windsurfen’. Daar vind je alle actuele competities en wedstrijden staan. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien.

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op windsurfen, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Outright Winner en/of Head to Head markt zijn.

 5. Online gokken op windsurfen

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Populaire competities

De internationale bond, World Sailing, organiseert de World Cup Series en de Sailing World Cup. Dat zijn na de olympische spelen de belangrijkste competitie / wedstrijden voor windsurfers. Tijdens de olympische spelen komt het windsurfen live op TV maar de overige competities krijgen niet of nauwelijks aandacht.

Soorten weddenschappen

Het aanbod om te gokken op windsurfen blijft beperkt tot de Outright markt. Dat is iets wat we zien bij kleinere sporten, zoals ook bij surfen en gewichtheffen. De markt waar je kunt inzetten wie uiteindelijk het toernooi in een bepaalde klasse zal winnen. Inzetten op de top 3, en daarmee een medaille, is ook mogelijk. Hierdoor is het vrij eenvoudig om een overzicht te geven van de soort weddenschappen die het meest populair zijn:

 • Outrights | Wie wint de competitie of het toernooi? Of wie pakt er een medaille (top3)?

Prematch & live

Live is het nog niet mogelijk om te gokken op deze sport. Er bestaat de kans dat er tussen de heats door vernieuwde Outright odds. Maar deze gaan van de site af wanneer de volgende dag een nieuwe heat van start gaat.

Mobiel online gokken op windsurfen

Je kan moeiteloos via je mobiel gokken op windsurfen als er een competitie of markt beschikbaar is. Iedere bookmaker heeft een mobiele site waar je makkelijk kunt inloggen en daarna de sport windsurfen kunt selecteren. De kans is aanwezig dat windsurfen niet in de lijst staat wanneer je op de A-Z (alle mogelijkheden om te gokken op sport) klikt. Dan is er op dat moment geen toernooi bezig waar de bookmaker odds beschikbaar voor heeft.

Tips:

 • Wees goed geïnformeerd | Je kan niet elke dag een weddenschap plaatsen op windsurfen. Het komt weinig in het nieuws. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van alle ins en outs voordat je een weddenschap plaatst.
 • Olympisch jaar| Sommige sporters zijn al geruime tijd geplaatst voor de olympische spelen. Tijdens een olympisch jaar richten ze zich volledig op dat toernooi, waardoor ze tijdens andere toernooien minder kunnen presteren dan gebruikelijk.
 • Speel bewust | Of het nu windsurfen of voetbal is, je moet altijd met geld gokken wat je kunt missen.

Veelgestelde vragen online gokken op windsurfen

Hoe komt het dat er geen odds beschikbaar zijn voor de world cup?

Ondanks dat het een grote wedstrijd is voor de windsurfers is de informatiestroom voor de bookmaker heel summier. Bookmakers maken odds op basis van informatie, als deze er niet is dan plaatsen ze het liefst geen odds.

Is gokken op windsurfen dan wel interessant?

Dat kan zeker interessant zijn, als je de over de juiste informatie beschikt en veel weet over de sport. Maar ga niet lukraak inzetten.  Dat gaat misschien één keer goed, maar op de lange termijn gaat dat fout.

Is live gokken op windsurfen mogelijk?

Nee, dat is op dit moment niet mogelijk. Je hebt de mogelijkheid om prematch in te zetten op de Outright markt.