Home Online gokken op Gokken op windhondenrennen

Bookmakers bieden je de mogelijkheid om te online gokken op windhondenrennen, hondenraces die voornamelijk door het ras greyhounds worden gelopen. In Groot-Brittannië zijn er tal van banen waar dagelijks hondenraces georganiseerd worden. Daar is de sport heel populair en er zijn verschillende Outright markten beschikbaar om een weddenschap te plaatsen.

Wat is online gokken op windhondenrennen?

Online gokken op windhondenrennen is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op een uitkomst van een hondenrace in het windhondenrennen. Tijdens een hondenrace kan je inzetten op verschillende Outright markten. 

Er zijn verschillende soorten Outright markten beschikbaar om te gokken op windhondenrennen. Win/EW (each way), Forecast en Tricast zijn voorbeelden van deze markten.

Hoe werkt online gokken op windhondenrennen?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op windhondenrennen wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor windhondenrennen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer pagina

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op windhondenrennen, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Bet365 homepage

 3. Selecteer windhondenrennen

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Windhondenrennen’. Klik daarop om alle beschikbare competities of wedstrijden te zien om te online gokken op windhondenrennen.Windhondenrennen selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te gokken op windhondenrennen, zijn nu zichtbaar. Dit kan de bekende Outright winner markt zijn.Markten windhondenrennen

 5. Online gokken op windhondenrennen

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Gokken op windhondenrennen

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Populaire races

De hondenrace waar veel geld te verdienen valt is de Melbourne Cup. Deze komen we ook tegen in de paardensport maar het is toch een ander evenement als het gaat om windhondenrennen. De English Greyhound Derby is een ander groot hondenrace evenement dat altijd in de zomer georganiseerd wordt.

Andere greyhound races, zoals de Engelsen windhondenrennen noemen, zijn East Anglian Cup, Select Stakes, Association Cup en Sanddown Cup.

Soorten weddenschappen

Er zijn verschillende soorten Outright markten beschikbaar tijdens het gokken op windhondenrennen. Hieronder staat een overzicht van de soort weddenschappen die het meest populair zijn tijdens het gokken op hondenraces:

 • Forecast | Voorspel welk paard de race zal winnen en wie er bijvoorbeeld tweede wordt.
 • Tricast | Voorspel de complete top 3 van een race.
 • Outrights Win/EW | Welk paard wint de race of bijvoorbeeld eindigt in de top 3 of 4?

Prematch & live

Mocht windhondenrennen (greyhounds) beschikbaar zijn bij de bookmakers dan zijn de bovenstaande markten prematch beschikbaar. Live gokken op windhondenrennen is niet mogelijk. De race gaat te snel voor bookmakers om live odds te kunnen publiceren. Laat staan dat ze de tijd hebben de odds continu aan te passen. Je kan de races wel vaak zien door middel van een livestream.

Mobiel online gokken op windhondenrennen

Als windhondenrennen beschikbaar is dan is het vrij eenvoudig om via je mobiel op zelfs speciale app in te zetten. Op de mobiele site of app van de bookmaker zijn de meest populaire sporten meteen zichtbaar. 

Met behulp van de A-Z (alle mogelijkheden om te gokken op sport) knop krijg je alle sporten op alfabetische volgorde te zien. Sommige bookmakers zullen de term Greyhounds overnemen. Daarnaast kunnen er bookmakers zijn die alle hondenraces op een aparte pagina hebben staan, samen met alle paardenraces.

Tips:

 • Ga niet chasen | Een hondenrace is snel voorbij en daardoor kan je snel winnen maar bijvoorbeeld ook snel verliezen. Blijf na een verloren weddenschap rustig en ga niet in het wildweg gokken op hondenraces. De hondenraces volgen elkaar snel op waardoor de verleiding om dat te doen wel groot is.
 • Verdiep je in de greyhounds | Het is van belang om de conditie van de honden te weten. Welke zijn er in vorm. Welke hond doet het goed bij zware ondergrond en welke juist bij harde/droge grond?
 • Speel bewust | Speel altijd met geld wat je kan missen. Of het nu over windhondenrennen of andere sporten gaat.

Veelgestelde vragen online gokken op windhondenrennen

Wat als een greyhound wordt gepakt op doping?

Mocht het zo zijn dat een hond na afloop van de race wordt gepakt op doping dan zal je weddenschap niet worden aangepast. Als de uitreiking is geweest dan zal een bookmaker deze als bindend zien.

Is het mogelijk om live te gokken op windhondenrennen?

Nee, dat is niet mogelijk. Bookmakers hebben te weinig tijd om live odds te plaatsen wanneer de start van een hondenrace is geweest. Je kan de hondenrace wel vaak zien via een livestream.

Dus greyhounds en windhonden zijn hetzelfde?

Correct! Greyhounds is de Engelse benaming voor windhonden. Dit is het hondenras dat het meest wordt gebruikt tijdens hondenraces.