Home Online gokken op Gokken op waterpolo

Tegenwoordig is online gokken op waterpolo bij iedere online bookmaker mogelijk. Met name tijdens de grote toernooien als de olympische spelen en het wereldkampioenschap. Maar welke online bookmaker heeft de meeste competities, markten en odds beschikbaar? En wat kan je verwachten als je wil gaan wedden op deze sport?

Wat is online gokken op waterpolo?

Online gokken op waterpolo is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op een waterpolo wedstrijd of competitie. Dat kan op allerlei verschillende manieren en wat je doet is inzetten op een mogelijke uitkomst van een waterpolo wedstrijd of competitie. Je kan een weddenschap plaatsen gerelateerd aan een specifieke wedstrijd maar ook op een klassering van een team of land binnen een competitie.

De populairste manier van online gokken op waterpolo is wie de wedstrijd. Daarnaast zijn er de Over/Under markten als het gaat om totaal aantal doelpunten in een wedstrijd. Dit kan het totaal zijn van beide teams maar ook individueel per team.

Hoe werkt online gokken op waterpolo?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op waterpolo wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor waterpolo? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer pagina

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op waterpolo, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Bookmaker Unibet homepage

 3. Selecteer waterpolo

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Waterpolo’. Klik daarop om alle beschikbare competities of wedstrijden te zien om te online gokken op waterpolo.Waterpolo selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op waterpolo, zijn nu zichtbaar. Dit kan de Match Winner en/of Over/Under goals markt zijn.Beschikbare markten om te gokken op waterpolo

 5. Online gokken op waterpolo

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Gokken op waterpolo

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Populaire toernooien

In het waterpolo is de olympische spelen het meest belangrijke toernooi dat er bestaat. Het toernooi staat eens in de vier jaar op het programma. Om de twee jaar is er het wereldkampioenschap waterpolo. Dat maakt dit toernooi het op één na belangrijkste in de sport.

In Italië, Kroatië en Hongarije zijn de professionele waterpolo competities het grootst, maar live beelden van de competitie krijgen we niet te zien. Dat is de reden dat bookmakers ook huiverig zijn om odds voor deze competities uit te brengen.

Soorten weddenschappen

Tijdens het online gokken op waterpolo zijn er een aantal soorten populaire weddenschappen. Elke bookmaker zet de meest populaire markten standaard achter de waterpolowedstrijden. De meest populaire weddenschappen bij het gokken op waterpolo zijn:

 • Match Winner | Voorspel welk team de wedstrijd zal winnen.
 • Asian Handicap | De favoriet krijgt een fictief aantal doelpunten in de min, de underdog een fictief aantal doelpunten in de plus. Lukt het ondanks/dankzij deze fictieve doelpunten (handicap) nog altijd om te winnen?
 • Total Goals Over/Under | Voorspel of het totaal aantal doelpunten van beide teams samen hoger (Over) of lager (Under) dan een bepaald getal zal zijn.
 • Double Chance | Je inzetten op drie mogelijke uitkomsten (1X, 12, X2).
 • Quarter Bets | De markten hierboven zijn ook te gebruiken per kwart. Welk team wint bijvoorbeeld het eerste kwart.
 • Outright | Voorspel wie het toernooi of competitie zal winnen.

Een belangrijk punt bij het gokken op waterpolo is dat de verlenging (Over Time) meetelt voor je weddenschap. Dit staat aangegeven als Incl OT, waardoor je als speler hiervan op de hoogte bent.

Prematch & live

De markten zoals hierboven beschreven zijn prematch altijd beschikbaar. De Match Winner markt komt bij de grote toernooien als de olympische spelen ook live terug online. De overige markten blijven vaak offline op het moment dat de wedstrijd begint. Hierdoor zijn de mogelijkheden om te live gokken op waterpolo beperkt.

Mobiel online gokken op waterpolo

Alle bookmakers hebben een mobiele site of app waar je mobiel kunt online gokken op waterpolo, mits er odds beschikbaar zijn. Je logt op dezelfde manier in als je bij een desktop of laptop zou doen. Heb je nog geen account dan is het zelfs mogelijk om via de mobiele site of app een account aan te maken. 

Als je ingelogd bent en je zit in het het sport gedeelte, dan zie je in plaats van alle namen van de sporten vaak icoontjes. Kan je de sport niet vinden waarop je wilt inzetten, dan hebben de meeste bookmakers een icoontje met daarin de letters A-Z (alle mogelijkheden om te gokken op sport). Dat is het icoontje waarbij je alle sporten op alfabetische volgorde kunt zien. In dit geval kies je waterpolo om alle competities en wedstrijden te zien.

Tips:

 • Volg het waterpolo | Niets is vervelender dan inzetten op een Over Total Goals bij een wedstrijd waarbij achteraf blijkt dat twee topspelers niet meedoen. Zorg dat je op de hoogte bent van het nieuws.
 • Gebruik de Asian Handicap | De Asian Handicap geeft je de mogelijkheid om een betere odd te krijgen voor een wedstrijd. Het verschil in kwaliteit kan per team best groot zijn waardoor je met de asian handicap alsnog een mooie odd kunt pakken.
 • Accepteer een verkeerde weddenschap  | Ondanks dat je van alle ins en outs op de hoogte bent, is het nog altijd mogelijk om een verkeerde voorspelling te maken. Tijdens een wedstrijd zijn er allerlei factoren die als een verrassing kunnen komen. Zo kan een speler in foutenlast komen of een blessure oplopen, waardoor je voorspelling niet uitkomt. Accepteer dat dit je kan overkomen.

Speciale regels

Tijdens het online gokken op waterpolo is er bijna altijd de regel dat de verlenging (Over Time) meetelt voor je weddenschap. Tijdens de grote toernooien in de knockout fase is een gelijkspel niet meer mogelijk. Er komt dan een verlenging en zelfs mogelijk strafworpen om een winnaar te bepalen.

Veelgestelde vragen online gokken op waterpolo

Telt de verlenging mee voor de Over/Under Total Goals?

Als een wedstrijd een winnaar moet hebben, zoals tijdens een knockout fase of bekertoernooi, dan komt er na de reguliere speeltijd een verlenging. Deze telt mee voor je Over/Under weddenschap. Vaak staat het bij de bookmaker aangegeven dat de verlenging meetelt voor een weddenschap.

Waarom zijn er zo weinig markten beschikbaar om te gokken op waterpolo?

Dat heeft met de populariteit met de sport te maken. Populaire sporten krijgen veel aandacht in de media, komen live op TV. Daardoor is er veel informatie beschikbaar en kunnen bookmakers op basis hiervan odds publiceren. Als deze informatie er niet is, dan nemen bookmakers ook geen risico.

Wat is de beste bookmaker voor mij om te gokken op waterpolo?

Dat is per speler verschillend. Door middel van de kieswijzer van Gokken.com kan je bepalen welke bookmaker het beste bij jou past.