Home Online gokken op Gokken op volleybal

Je denkt er misschien niet aan maar online gokken op volleybal is steeds meer mogelijk omdat het een wereldwijde sport is. In alle continenten over de wereld wordt het spel gespeeld, met als hoogtepunt voor de sport de olympische spelen. Daarnaast zijn er grote landen competities als de VNL (Volleyball Nations League) en het WK volleybal.

Wat is online gokken op volleybal?

Online gokken op volleybal is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op een uitkomst van een volleybal wedstrijd. Inzetten kan op individuele wedstrijden maar ook op de eindwinnaar van een competitie of toernooi.

Er zijn bij het online gokken op volleybal niet zoveel markten beschikbaar als bij het tennis of voetbal. Gemiddeld zijn er ongeveer 30 markten beschikbaar, en dan moet het een belangrijk toernooi zijn. Bij kleinere toernooien of wedstrijden is het aantal markten beperkt.

De meest populaire weddenschap is het gokken op de winnaar van een wedstrijd (Match Odds). Daarnaast kan er worden ingezet op de winnaar van een poule of toernooi (Outright). Om het aanbod te vergroten zijn er allerlei inzetten mogelijk per set.

Hoe werkt online gokken op volleybal?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op volleybal wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor volleybal? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op volleybal, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Homepage Unibet

 3. Selecteer volleybal

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘volleybal’. Daar vind je alle actuele competities en wedstrijden. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien.Volleybal selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op volleybal, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Head to Head markt zijn.Markten bekijken

 5. Online gokken op volleybal

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Gokken op Volleybal

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Populaire competities

Volleybal is met name populair bij grote landencompetities als het WK volleybal en de olympische spelen. Binnen het gokken op sport krijgt op dat moment veel aandacht. Naast deze twee toernooien zijn er de VNL (Volleyball Nations League) voor zowel heren als dames. Een competitie waardoor landen de mogelijkheid hebben om ritme op te doen voor de grotere toernooien.

Landelijke competities komen haast nooit live op tv en daardoor zijn deze minder aantrekkelijk voor bookmakers. Het aanbod in markten is dan ook miniem voor deze competities. Je zal iets meer aanbod zien als het gaat om de grote competities in Italië en Turkije. Maar in vergelijking met het de grote landentoernooien stelt dit weinig voor.

Soorten weddenschappen

Het aantal markten bij het online gokken op volleybal is niet zo uitgebreid. Hierdoor is het vrij overzichtelijk om een overzicht te geven van de soort weddenschappen die het meest populair zijn:

 • Match Odds | Voorspel welk team de wedstrijd zal winnen
 • Set Handicap | Beide teams krijgen een fictief aantal sets in de min of plus. Lukt het om met deze fictieve aantal sets (handicap) te winnen?
 • Total Points Over/Under | Voorspel of het totaal aantal punten van beide teams samen hoger (Over) of lager (Under) is dan een bepaald aantal punten.
 • Total Sets Over/Under | Voorspel hoeveel sets de wedstrijd zal hebben. Hoger (Over) of lager (Under) dan een bepaald aantal sets. 
 • Correct Score | Voorspel de juiste uitslag van de wedstrijd.
 • Set Betting | Alle eerder genoemde weddenschappen kunnen ook per set worden geplaatst.
 • Outrights | Welk team wint de poule of competitie?

Prematch & live

Het aanbod voor prematch en live als het gaat om online gokken op volleybal is zo goed als gelijk. Dit komt omdat het totale aanbod van markten niet al te groot is. Hierdoor zijn vaak de standaard markten als Match Odd, Set Handicap, Over/Under Total Points, etc beschikbaar. 

Prematch legt de nadruk op het resultaat van de wedstrijd. Tijdens het live gokken op volleyball is de nadruk er vaak op de set waarin de wedstrijd zich afspeelt. Zo kan er per set worden ingezet op standaard markten zoals hierboven beschreven.  De kleinere wedstrijden worden niet altijd live aangeboden, omdat hier vaak geen videobeelden van zijn.

Mobiel online gokken op volleybal

Via de mobiele site is online gokken op volleybal erg eenvoudig. Niet alleen via de mobiele site maar ook via de mobiele app van de bookmaker. Mocht de mobiele app beschikbaar zijn, niet iedere bookmaker heeft deze ter beschikking. 

Mobiel online gokken kan zowel prematch als live, als er live odds beschikbaar zijn. Volleybal zal niet als eerste zichtbaar zijn bij het openen van de mobiele website of app. Maar via de A-Z knop komt er een alfabetisch overzicht van alle sporten. Daar is het mogelijk om volleybal te selecteren.

Tips

 • Speel niet in op chauvinisme | Je hoopt natuurlijk altijd dat Nederland het goed gaat doen op een groot toernooi. Maar blijf realistisch en laat het chauvinisme niet de overhand krijgen. Lees bijvoorbeeld ook buitenlandse media om zodoende een objectief beeld te krijgen.
 • Gebruik money management | De punten gaan snel en daardoor kan je snel een weddenschap winnen of verliezen. Mocht het even tegenzitten blijf dan rustig en gebruik je money management. Zo heb je altijd nog geld over bij een reeks verloren weddenschappen.
 • Verdiep je in de sport | Ondanks dat het volleybal niet altijd goed te volgen is, blijft zoveel mogelijk informatie inwinnen van belang.

Speciale regels

Er zijn eigenlijk geen speciale regels als het gaat om volleybal. De puntentelling is gelijk op alle grote toernooien en wedstrijden. Van een eventuele verlenging is geen sprake in het volleybal. Er wordt net zo lang doorgespeeld in de vijfde set tot het moment dat er twee punten verschil zijn.

Veelgestelde vragen

Kan ik op alle volleybalcompetities online gokken?

Nee, niet alle competities zijn beschikbaar. De reden hiervoor is dat er geen beelden zijn of er weinig informatie beschikbaar is. De bookmakers nemen dan geen risico en bieden dan geen odds aan.

Welke soort weddenschap is het meest populair bij het online gokken op volleybal?

De meest bekende is de Match Odds markt, welk team wint de wedstrijd. Maar uiteindelijk kan je zelf bepalen op wat voor soort weddenschap je het liefst inzet.

Hoe blijf ik in controle over mijn saldo tijdens het online gokken op volleybal?

Wanneer je een money management plan opstelt, en je daaraan houdt, dan kan je zelfs met een reeks verloren weddenschappen blijven spelen. Hierdoor blijf je altijd in controle over je saldo en kan je langer genieten van het gokken op volleybal.