Home Online gokken op Gokken op TV specials

Het is geen sport maar bookmakers geven je wel de mogelijkheid om te online gokken op TV specials. Denk hierbij aan de Voice, Wie Is De Mol of Big Brother. Niet alleen Nederlandse TV programma’s komen voor in deze categorie. Voor grote Amerikaanse of Britse shows worden ook oods gepubliceerd. Inzetten kan op wie uiteindelijk de winnaar wordt of wie er de volgende keer af zal vallen. Mocht dit van toepassing is bij het TV programma.

Wat is online gokken op TV specials?

Online gokken op TV specials is het plaatsen van een weddenschap, bij een online bookmaker met een Nederlandse vergunning, op een uitkomst van een TV programma of show. Inzetten kan alleen via de Outright markt. De Outright markt is er niet alleen om in te kunnen zetten op de eindwinnaar maar ook op wie er de volgende keer uit zal gaan. Dat laatste is natuurlijk afhankelijk van het soort programma.

Hoe werkt online gokken op TV specials?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op TV specials wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor TV specials? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op TV specials, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.

 3. Selecteer TV specials

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘TV specials’. Daar vind je alle actuele evenementen en shows. Klik hierop om alle beschikbare markten te zien.

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op TV specials, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Outright markt zijn.

 5. Online gokken op TV specials

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.

Populaire programma’s

Bookmakers publiceren alleen odds voor de grote TV programma’s en shows. Denk hierbij aan The Voice Of Holland, Wie Is De Mol, Big Brother, Songfestival, etc. Het zijn vaak programma’s waar er elke week iemand afvalt.

Een voorbeeld van buitenlandse TV programma’s waar je op kunt inzetten is het America Got Talent en het Britse Dancing With The Stars. Eigenlijk zijn het allemaal TV programma’s waarvan er ook een Nederlandse versie bestaat.

Soorten weddenschappen

De Outright markt is het soort weddenschap wat beschikbaar is bij het gokken op TV specials. Dat is iets wat we wel vaker zien als het niet specifiek om en sport gaat, zoals bijvoorbeeld de Politiek. Er zijn wel verschillende soorten weddenschappen mogelijk in de Outright markt. Zo kun je inzetten op de winnaar van het programma of wie er de volgende keer uit het programma gaat.

 • Outrights | Voorspel de winnaar van het TV programma of bijvoorbeeld wie valt er de volgende uitzending af?

Prematch & live

Odds om te gokken op TV specials zijn altijd prematch, in dit geval voordat de uitzending begint. De markt gaat offline op het moment dat de uitzending begint. En wanneer de uitzending afgelopen is zal een bookmaker weer met aangepaste odds komen. Het is niet mogelijk om live te gokken op TV specials.

Mobiel online gokken op TV specials

Het is geen sport, maar mobiel online gokken op TV specials is net zo eenvoudig. Met de mobiele site van de bookmakers log je in, of als je nog geen account hebt maak je een account aan. Na het inloggen ga je op zoek naar de categorie TV specials. Met de A-Z (alle mogelijkheden om te gokken op sport.) heb je dit makkelijk gevonden. Daarna is het een kwestie van programma en markt selecteren om dan een weddenschap te plaatsen.

Tips:

 • Populair bij de kijkers | Vaak heeft de kijker invloed op de uitkomst van een programma. Oriënteer je wat de publieke opinie is. 
 • Bijzondere winnaars | Winnaars van een talentenjacht hebben vaak iets bijzonders. Of het nu de naam, afkomst of geaardheid is. Vaak valt dit in de smaak bij de vakjury omdat dit er uitspringt en daardoor extra opvalt. 
 • Speel bewust | Ondanks dat het geen sport is, wil het niet zeggen dat je lukraak kunt blijven inzetten. Je moet ook bij deze categorie bewust blijven spelen en alleen spelen met geld wat je kan missen.

Veelgestelde vragen online gokken op TV specials

Waarom kun je inzetten op TV programma’s?

Er zijn odds beschikbaar omdat er vraag naar is, en bookmakers over voldoende informatie beschikken.

Staat de uitkomst van een talentenjacht niet van te voren vast?

Soms krijg je die indruk wel, maar dan nog zou niemand daar voordeel van moeten krijgen. Mocht een deelnemer of iemand die bij het programma betrokken is inzetten dan is er ook sprake van matchfixing. Daarvoor hoeft het niet per definitie een sport te zijn.

Kan ik live gokken op TV specials?

Nee, dat kan niet. De odds gaan offline wanneer de uitzending begint. Na afloop komen er vernieuwde odds online.