Home Online gokken op Gokken op tafeltennis

In Nederland zien we amper tafeltennis op tv waardoor het online gokken op tafeltennis niet zo populair is. In het buitenland en vooral Azië is dat wel anders. Daar is de sport bijzonder populair en zijn er veel toernooien live te volgen. Mede daardoor hebben bookmakers toch odds voor tafeltennis.

Wat is online gokken op tafeltennis?

Online gokken op tafeltennis is het plaatsen van een weddenschap bij een online bookmaker met een Nederlandse vergunning op een uitkomst van een tafeltenniswedstrijd of competitie. Naast het inzetten op een individuele wedstrijd kan er ook worden ingezet op de eindwinnaar van een toernooi.

Online gokken op een individuele wedstrijd kan op allerlei markten. Zo kan je niet alleen inzetten op de winnaar van de wedstrijd maar ook op het totaal aantal punten of setstanden. 

Tafeltennis is een sport waar het aanbod live groter is dan prematch. Vaak komt dat omdat er livestream beschikbaar is. Je kan dan live meekijken naar de wedstrijd.

Hoe werkt online gokken op tafeltennis?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op tafeltennis wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor tafeltennis? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op tafeltennis, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Homepage Unibet

 3. Selecteer tafeltennis

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘tafeltennis’. Daar vind je alle actuele competities en wedstrijden. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien.Tafeltennis selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op tafeltennis, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Match Winner markt zijn.Markten bekijken

 5. Gokken op tafeltennis

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Gokken op tafeltennis

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Populaire toernooien

De grootste en populairste toernooien in het tafeltennis zijn het wk tafeltennis en de olympische spelen. Met name tijdens de olympische spelen krijgt de sport veel aandacht en zijn de wedstrijden live te zien op tv.

Soorten weddenschappen

Het aanbod tijdens het online gokken op tafeltennis is prematch niet groot. Bookmakers beperken zich vaak tot één markt, en dat is wie de wedstrijd zal winnen (Match Odds). Dit komt omdat tafeltennis in het verleden regelmatig de dupe was van matchfixing.

Daardoor maakt het de keuze wat de meest populaire soort weddenschap is vrij simpel als het gaat om prematch. Hieronder staat een overzicht van de soorten weddenschappen die het meest populair zijn om te gokken op cricket:

 • Match Winner | Voorspel welke speler de wedstrijd zal winnen.
 • Outright Winner | Voorspel welke speler het toernooi zal winnen, of bijvoorbeeld een medaille zal winnen.

Prematch & live

Bij geen enkele sport is het contrast tussen prematch en live aanbod zo groot. Wanneer een wedstrijd namelijk live wordt aangeboden dan komen er tot wel 40 markten beschikbaar. Terwijl dit prematch maar één is. 

Game Handicap, Total Points Over/Under en zelfs punt voor punt inzetten is mogelijk tijdens het live online gokken op tafeltennis. De markten worden per game aangeboden waardoor er veel mogelijkheden zijn om te gokken op tafeltennis.

Mobiel online gokken op tafeltennis

Om mobiel te online gokken op tafeltennis moet je vooral live gokken. Pas dan zijn er veel meer markten beschikbaar. Via de mobiele site of speciale app van de bookmaker ga je naar ga je op zoek naar de sport tafeltennis.

Als er op dat moment live tafeltennis beschikbaar is dan kun je via de live knop de sport tafeltennis selecteren. Wanneer je prematch in wil zetten die je tafeltennis waarschijnlijk niet meteen staan. Via de A-Z of All Sports knop krijg je alle sporten op alfabetische volgorde te zien.

Tips

 • Verdiep je in de sport | Als je succesvol wil zijn in gokken op sport moet je van een bepaalde speler of sport alles weten. Dat maakt de kans op een verkeerde weddenschap een stuk kleiner.
 • Speel live | Omdat het aanbod prematch heel summier is raden we je aan om live te gokken op tafeltennis. 
 • Speel bewust | Het spel gaat snel in tafeltennis. De punten volgen elkaar in rap tempo op. Het is mogelijk om snel veel geld te winnen, maar dus ook om veel weddenschappen achter elkaar te verliezen. Daar moet je rekening mee houden.

Speciale regels

Er zijn in het tafeltennis geen speciale regels. Het weer kan niet van invloed zijn omdat er altijd indoor wordt gespeeld.

Veelgestelde vragen over online gokken op tafeltennis

Waarom zijn er prematch zo weinig markten beschikbaar?

Tafeltennis is een sport waar matchfixing in het verleden nogal eens voorkwam. Daardoor bieden bookmakers prematch bijna geen markten aan voor het tafeltennis. Deze komen pas beschikbaar wanneer de wedstrijd live gaat.

Hoe kan ik winstgevend zijn bij het online gokken op tafeltennis?

Een winstgevende speler worden bij het gokken op tafeltennis is niet zo eenvoudig. Daarvoor komt er te weinig live tafeltennis op tv in Nederland. De toevoer van informatie is beperkt en dat is wel een vereiste om op de lange termijn winstgevend te zijn met gokken op tafeltennis.