Home Wedden op Gokken op tafeltennis

In Nederland zien we amper tafeltennis op tv waardoor het gokken op tafeltennis niet zo populair is. In het buitenland en vooral Azië is dat wel anders. Daar is de sport bijzonder populair en zijn er veel toernooien live te volgen. Mede daardoor hebben bookmakers toch odds voor tafeltennis.

Wat is gokken op tafeltennis?

Gokken op tafeltennis is het plaatsen van een weddenschap op een uitkomst van een tafeltenniswedstrijd of competitie. Naast het inzetten op een individuele wedstrijd kan er ook worden ingezet op de eindwinnaar van een toernooi. Inzetten op een individuele wedstrijd kan op allerlei markten. Zo kan je niet alleen inzetten op de winnaar van de wedstrijd maar ook op het totaal aantal punten of setstanden. 

Tafeltennis is een sport waar het aanbod live groter is dan prematch. Vaak komt dat omdat er livestream beschikbaar is. Je kan dan live meekijken naar de wedstrijd.

Hoe werkt gokken op tafeltennis?

 1. Bookmaker selecteren en registreren

  Om te gokken op tafeltennis ga je naar de juiste bookmaker. Vul de kieswijzer in op Gokken.com om te zien welke bookmaker er het beste aanbod heeft als het gaat om tafeltennis. Eenmaal bij de bookmaker log je in, of registreer je jezelf.

 2. Selecteer tafeltennis en plaats een weddenschap

  Na het inloggen ga je naar de sport tafeltennis. Selecteer de competitie en wedstrijd waar je een weddenschap op wilt plaatsen. Selecteer vervolgens de markt, bepaald je inzet en plaats de weddenschap.

 3. Resultaat

  Nu is het wachten op het resultaat. Dit maakt het extra spannend om een competitie te volgen of wedstrijd live te zien. Was je voorspelling uiteindelijk goed? Dan krijg je de inzet maal de odd uitgekeerd.

Populaire toernooien

De grootste en populairste toernooien in het tafeltennis zijn het wk tafeltennis en de olympische spelen. Met name tijdens de olympische spelen krijgt de sport veel aandacht en zijn de wedstrijden live te zien op tv.

Soorten weddenschappen

Het aanbod tijdens het gokken op tafeltennis is prematch niet groot. Bookmakers beperken zich vaak tot één markt, en dat is wie de wedstrijd zal winnen (Match Odds). Dit komt omdat tafeltennis in het verleden regelmatig de dupe was van matchfixing.

Daardoor maakt het de keuze wat de meest populaire soort weddenschap is vrij simpel als het gaat om prematch. Hieronder staat een overzicht van de soorten weddenschappen die het meest populair zijn om te gokken op cricket:

 • Match Odds | Voorspel welke speler de wedstrijd zal winnen.

Prematch & live

Bij geen enkele sport is het contrast tussen prematch en live aanbod zo groot. Wanneer een wedstrijd namelijk live wordt aangeboden dan komen er tot wel 40 markten beschikbaar. Terwijl dit prematch maar één is. 

Game Handicap, Total Points Over/Under en zelfs punt voor punt inzetten is mogelijk tijdens het live gokken op tafeltennis. De markten worden per game aangeboden waardoor er veel mogelijkheden zijn om te gokken op tafeltennis.

Mobiel gokken op tafeltennis

Om mobiel te gokken op tafeltennis moet je vooral live gokken. Pas dan zijn er veel meer markten beschikbaar. Via de mobiele site of speciale app van de bookmaker ga je naar ga je op zoek naar de sport tafeltennis.

Als er op dat moment live tafeltennis beschikbaar is dan kun je via de live knop de sport tafeltennis selecteren. Wanneer je prematch in wil zetten die je tafeltennis waarschijnlijk niet meteen staan. Via de A-Z of All Sports knop krijg je alle sporten op alfabetische volgorde te zien.

Tips

 • Verdiep je in de sport | Als je succesvol wil zijn in gokken op sport moet je van een bepaalde speler of sport alles weten. Dat maakt de kans op een verkeerde weddenschap een stuk kleiner.
 • Speel live | Omdat het aanbod prematch heel summier is raden we je aan om live te gokken op tafeltennis. 
 • Speel bewust | Het spel gaat snel in tafeltennis. De punten volgen elkaar in rap tempo op. Het is mogelijk om snel veel geld te winnen, maar dus ook om veel weddenschappen achter elkaar te verliezen. Daar moet je rekening mee houden.

Speciale regels

Er zijn in het tafeltennis geen speciale regels. Het weer kan niet van invloed zijn omdat er altijd indoor wordt gespeeld.

Veelgestelde vragen over gokken op tafeltennis

Waarom zijn er prematch zo weinig markten beschikbaar?

Tafeltennis is een sport waar matchfixing in het verleden nogal eens voorkwam. Daardoor bieden bookmakers prematch bijna geen markten aan voor het tafeltennis. Deze komen pas beschikbaar wanneer de wedstrijd live gaat.

Hoe kan ik winstgevend zijn bij het gokken op tafeltennis?

Een winstgevende speler worden bij het gokken op tafeltennis is niet zo eenvoudig. Daarvoor komt er te weinig live tafeltennis op tv in Nederland. De toevoer van informatie is beperkt en dat is wel een vereiste om op de lange termijn winstgevend te zijn met gokken op tafeltennis.

Geschreven door Stephen Warmolts

Bekijk alle berichten door Stephen Warmolts →