Home Online gokken op Gokken op surfen

Er is bijna geen enkele sport meer waar je niet op kunt inzetten, want online gokken op surfen is tegenwoordig ook mogelijk. Surfen heeft sindskort een olympische status en dat zal de sport waarschijnlijk verder brengen in populariteit.

Wat is online gokken op surfen?

Online gokken op surfen is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op een uitkomst van een surfwedstrijd of toernooi. Bookmakers bieden geen Match Odds aan als het gaat om surfen. De enige markt die beschikbaar is om een weddenschap te plaatsen is de Outright markt.

Surfen is een jurysport en daardoor extra moeilijk om Head to Head / Match Odds te maken voor de bookmakers. Daardoor wagen bookmakers er zich niet aan en komen er alleen maar Outright Odds beschikbaar.

Hoe werkt online gokken op surfen?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op surfen wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor surfen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer pagina

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op surfen, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Bet365 homepage

 3. Selecteer surfen

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Surfen’. Klik daarop om alle beschikbare competities of wedstrijden te zien.Surfen selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op surfen, zijn nu zichtbaar. Dit zal in de meeste gevallen de Outright Winner markt zijn.Surfen markten

 5. Gokken op surfen

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Gokken op surfen

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Populaire competities

De World Surf League (WSL) is een wereldwijde competitie die bijna het hele jaar duurt. Aan de hand van de resultaten per wedstrijd. Het is de enige competitie op serieus niveau. De tickets voor de olympische spelen worden aan de hand van deze competitie verdeeld.

Soorten weddenschappen

Het aanbod om te gokken op surfen blijft beperkt tot de Outright markt. Dat is iets wat we bij meer watersporten zien, zoals ook bij het windsurfen en zeilen. De markt waar je kunt inzetten wie uiteindelijk het toernooi in een bepaalde klasse zal winnen. Hierdoor is het vrij eenvoudig om een overzicht te geven van de soort weddenschappen die het meest populair zijn:

 • Outrights | Wie wint de competitie of het toernooi? Of wie pakt er een medaille (top3)?

Prematch & live

Je kunt alleen prematch gokken op surfen. Wanneer de wedstrijd is begonnen gaat de Outright markt offline en zal niet meer terugkomen. Live gokken op surfen is dus niet mogelijk. Misschien dat dit in de toekomst wel zo zal zijn.

Mobiel gokken op surfen

Mochten er odds beschikbaar zijn voor surfen kan je moeiteloos mobiel gokken op surfen. Via de mobiele site of speciale app van de bookmaker kan je via de A-Z (alle mogelijkheden om te gokken op sport) knop naar de sport surfen. Dan is het een kwestie van het juiste toernooi selecteren en de markt kiezen. 

De kans is aanwezig dat surfen niet in de lijst staat. Dan is er op dat moment geen toernooi bezig waar de bookmaker odds beschikbaar voor heeft.

Tips:

 • Ken alle ins en outs | Surfen is niet een sport waar je meteen aan denkt om een weddenschap te plaatsen. Als je niks van surfen weet, waag je dan ook niet aan een weddenschap. Doe dat op sporten die je volgt en meer verstand van hebt. 
 • Resultaten in olympisch jaar| Resultaten in een olympisch jaar kunnen vertekenen. Sporters richten zijn 100% op de spelen waardoor de resultaten tijdens andere toernooien kunnen vertekenen. Zeker als ze zich al geplaatst hebben voor de spelen.
 • Speel bewust | Speel altijd met geld wat je kunt missen, ook wanneer het om gokken op surfen gaat.

Veelgestelde vragen gokken op surfen

Hoe komt het dat er geen odds beschikbaar zijn voor het wk surfen?

De reden dat er geen odds beschikbaar zijn is waarschijnlijk omdat de bookmakers te weinig informatie ter beschikking hebben. Informatie over de spelers, deelnemers, etc ontbreekt en dan waagt een bookmaker zich niet aan het publiceren van odds.

Wat je altijd kan doen is contact opnemen met de helpdesk en vragen aan de bookmaker om odds online te zetten. Je krijgt dan vanzelfs een reactie van de bookmaker of dit wel of niet gaat lukken.

Is gokken op surfen wel interessant?

Dat kan zeker interessant zijn, als je de over de juiste informatie beschikt en veel weet over de sport. Maar ga niet lukraak inzetten. Dat gaat misschien één keer goed, maar op de lange termijn gaat dat fout.

Waarom geven bookmakers odds beschikbaar voor surfen?

Een bookmaker wil een zo compleet mogelijk aanbod geven. Mocht je in willen zetten op surfen, dan hoef je niet naar een concurrent van de bookmaker.