Home Online gokken op Gokken op schoonspringen

Een sport die met name tijdens de olympische spelen veel aandacht krijgt in de media. Online gokken op schoonspringen is op dat moment mogelijk. Andere toernooien waar het mogelijk is om te gokken op schoonspringen is tijdens het WK schoonspringen. Er komen dan odds online voor alle disciplines in het schoonspringen. De beschikbare markten zijn de Outright markten, Head to Head en soms zelfs Player Specials.

Wat is online gokken op schoonspringen?

Online gokken op schoonspringen is het plaatsen van een weddenschap, bij een online bookmaker met een Nederlandse vergunning, op een uitkomst van een wedstrijd in het schoonspringen. Inzetten kan hoofdzakelijk op de Outright Winner markt.

Met de Outright Winner markt bepaal je welke schoonspringer er uiteindelijk het toernooi zal winnen. Vaak kan dat alleen tijdens de Olympische spelen, omdat andere competities en toernooien niet of amper in beeld komen.

Hoe werkt online gokken op schoonspringen?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op schoonspringen wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor schoonspringen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer invullen

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op schoonspringen, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.

 3. Selecteer schoonspringen

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘schoonspringen’. Daar vind je alle actuele competities en wedstrijden. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien.

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op schoonspringen, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Head to Head markt zijn.

 5. Online gokken op schoonspringen

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Populaire toernooien

Schoonspringen is een olympische sport en daarom is de gouden medaille het hoogst haalbare voor een schansspringer. Een ander groot toernooi is het wereldkampioenschap schansspringen, wat eens in de twee jaar wordt georganiseerd.

Soorten weddenschappen

Het aanbod is niet al te groot met ongeveer maar twee markten per wedstrijd om te gokken op schoonspringen. Hierdoor is het vrij overzichtelijk om een overzicht te geven van de soort weddenschappen die het meest populair zijn. Het zijn markten die bekend zijn tijdens het gokken op sport in het algemeen:

 • Outrights | Welke schoonspringer wint het toernooi of wint er bijvoorbeeld een medaille?

Prematch & live

De bovenstaande markten zijn prematch beschikbaar. Deze blijven online staan tot het moment dat de wedstrijd begint. Wanneer de wedstrijd begint gaan alle odds offline en komen niet meer terug. Het is daardoor niet mogelijk om live te online gokken op schoonspringen.

Mobiel online gokken op schoonspringen

Net zo eenvoudig als op een desktop of laptop, gaat het online gokken op schoonspringen via je mobiel of tablet. Op de mobiele site zijn er maar een paar sporten zichtbaar. Met behulp van de A-Z (alle mogelijkheden om te gokken op sport) knop krijg je alle sporten op alfabetische volgorde te zien.

Tips:

 • Speel bewust | Speel altijd met geld wat je kan missen. Probeer een verloren weddenschap ook niet meteen terug te verdienen met een andere. Blijf rustig en analyseer wat de volgende goede weddenschap kan zijn.
 • Verdiep je in de sport | Voor Nederlanders is schoonspringen geen alledaagse sport. Zorg dus dat je goed op de hoogte bent van de sport voordat je een weddenschap plaatst.
 • Money management | Gebruik een money management systeem waardoor je saldo niet meteen op is bij een paar verkeerde weddenschappen.

Speciale regels

Schoonspringen is een jurysport, met als gevolg dat de favoriet vaak het voordeel van de twijfel krijgt wanneer twee oefeningen aan elkaar gewaagd zijn. Houdt hier dus rekening mee wanneer je een weddenschap plaatst op schoonspringen.

Veelgestelde vragen online gokken op schoonspringen

Kan ik bij elke bookmaker online gokken op schoonspringen?

Tijdens de Olympische spelen kan je bij iedere bookmaker online gokken op schoonspringen. Maar het wereldkampioenschap schoonspringen heeft niet iedere bookmaker odds beschikbaar. Gebruik onze kieswijzer om te bepalen welke bookmakers er odds hebben voor schoonspringen.

Is het mogelijk om live te online gokken op schoonspringen?

Nee, dat is niet mogelijk. Wanneer de wedstrijd begint gaan alle prematch odds offline en komen daarna niet meer terug.

Hoe kom ik aan informatie over schoonspringen?

Ga op zoek bij de site van de officiële organisatie van de sport. Volg schoonspringers op social media. Lees buitenlandse media die wel over deze sport berichten. Er zijn genoeg mogelijkheden om op de hoogte te blijven.