Home Online gokken op Gokken op padel

Padel is een combinatie van tennis en squash en de populariteit van de sport stijgt enorm. Online gokken op padel is bij steeds meer bookmakers mogelijk. Om het grote publiek kennis te laten maken met deze relatief nieuwe sport is de World Padel Tour in het leven geroepen. Legale online bookmakers spelen hierop in en bieden bijvoorbeeld head to head odds aan voor wedstrijden tijdens deze toernooien. Odds voor gokken op padel komen overeen met de markten tijdens het gokken op tennis.

Wat is online gokken op padel?

Online gokken op padel is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op een padel wedstrijd. Inzetten kan vrijwel alleen op een individuele wedstrijd. Op dit moment is inzetten op de eindwinnaar van een toernooi nog niet mogelijk.

De populairste manier van gokken op padel is wie de partij zal winnen. de Match Winner markt. Daarnaast zijn er markten beschikbaar als de Asian Handicap en Total Games Over/Under. Live zijn er allerlei extra markten beschikbaar zoals Point en Game Betting.

Hoe werkt online gokken op padel?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op padel wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor padel? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer invullen

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op padel, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.

 3. Selecteer padel

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘padel’. Daar vind je alle competities die op dat moment bezig zijn terug. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien.

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op padel, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Head to Head markt zijn.

 5. Gokken op padel

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Populaire toernooien

De World Cup Padel is het grootste toernooi voor deze sport. Daarnaast is er een padel tour waar van april tot aan december toernooien worden gespeeld. De toernooien uit de World Padel Tour zijn het beschikbaar om op te gokken. De beste spelers en teams komen uit op deze tour. 

Op de World Cup Padel zijn er verschillende soorten toernooien. Er zijn de verschillende Open toernooien tot aan Challengers. Het meest belangrijke toernooi binnen de World Padel Tour is de Masters Final.

Soorten weddenschappen

Tijdens het gokken op padel zijn er een aantal soorten weddenschappen populair. Dit zijn vaak weddenschappen die meteen zichtbaar worden als je in het padel gedeelte van het sportsbook zit. De meest populaire weddenschappen bij het gokken op padel zijn:

 • Match Winner | Al met al de bekenste markt waar je moet voorspellen wie de wedstrijd zal winnen
 • Most Games | Voorspel wie er de meeste games wint in de partij.
 • Game Handicap | De favoriet krijgt een fictief aantal games in de min, de underdog een fictief aantal games in de plus. Tel aan het eind van de wedstrijd de games per team op en verreken dit met het fictief aantal games in min of plus. Het team met de meeste games wint deze weddenschap.
 • Set Handicap | De favoriet krijgt een fictief aantal sets in de min, lukt het deze speler om bijvoorbeeld alsnog te winnen ondanks deze fictieve handicap?
 • Over/Under Game Totals | Voorspel of er meer (Over) of minder (Under) een bepaald aantal games zal worden gespeeld. Tel aan het einde van de wedstrijd alle games bij elkaar op om te kijken of je gewonnen hebt.
 • Over/Under Set Totals | Je kunt inzetten op het aantal sets van de wedstrijd, zal dit bijvoorbeeld Over 3,5 sets zijn?
 • Point Betting | Voorspel wie er het volgende punt zal winnen.
 • Game Betting | Voorspel wie er de volgende game wint.
 • Set Betting | Voorspel wie er de volgende set wint.
 • Correct Score | Voorspel de juiste uitslag van de game, set of wedstrijd, bijvoorbeeld 3-0 in sets.
 • Outright | Wie wint uiteindelijk het toernooi? Daarop kan je bijvoorbeeld inzetten bij de outright markt voor het betreffende toernooi

Prematch & live

De bovenstaande markten zijn altijd prematch beschikbaar. Wanneer een wedstrijd begint komen al deze markten in play. Met name de markten voor Point en Game Betting zijn live populair. Het gaat spel gaat snel waardoor je ook snel het resultaat hebt van je weddenschap.

Live gokken op padel kan alleen tijdens de grote toernooien van de World Padel Tour en de World Cup Padel. Het aanbod is per wedstrijd groot. Met name de World Padel Tour is live te volgen via een stream op de officiële site.

Mobiel gokken op padel

Via de mobiele site of speciaal ontwikkelde app is het mogelijk om mobiel te gokken op padel. Het systeem en indeling van de markten is gelijk aan de desktop site. Je logt in op de mobiele site of via de app die te downloaden is in de appstore. Als je nog geen account hebt kan je dat ook via je mobiel in enkele minuten doen.

Na het inloggen kun je op zoek gaan de sport padel. Deze sport zal niet meteen zichtbaar zijn. Via de A-Z (alle sporten) zie je alle mogelijke sporten om te gokken op sport, zo ook padel.

Tips:

 • Volg het padel | Al met al de beste manier om succesvol te zijn tijdens het gokken op padel, is om het padel goed te volgen. Weet wat voor type spelers er tegenover elkaar staan. Pas dan kan je een goede inschatting maken hoe de wedstrijd zou kunnen verlopen.
 • Speel live | Je kan nog alles uitgedokterd hebben, maar er bestaat ook zoiets als bijvoorbeeld vorm van de dag. Een slechte dag hebben komt voor in de sport. Dit zie je pas wanneer iemand op de baan staat te spelen. Daar kan je voordeel uit halen.
 • Accepteer een verkeerde weddenschap | Een verkeerde weddenschap kan gebeuren. Accepteer dat en blijf kalm. Ga je bijvoorbeeld niet je verlies ‘chasen’ zoals ze dat noemen, door het zo snel mogelijk weer terug te willen verdienen.

Veelgestelde vragen gokken op padel

Wat is de beste bookmaker om te gokken op padel?

Dat is afhankelijk van de markt waarop je wil inzetten. Speel je graag op wie de wedstrijd zal winnen of plaats je liever een weddenschap op de Asian Handicap? Door middel van de kieswijzer van Gokken.com kan je bepalen welke bookmaker het beste bij jou past.

Hoe snel verwerkt een bookmaker mijn weddenschap?

Bookmakers verwerken vaak binnen enkele minuten na afloop van een wedstrijd je weddenschap. Zeker als het een wedstrijd is op een groot toernooi of evenement. Mocht je een winnende weddenschap hebben afgesloten dan zal je inzet maal de odd worden bijgeschreven op je account.

Wat als de speler waarop ik heb ingezet opgeeft?

Dat is afhankelijk van de bookmaker waar je de weddenschap hebt gespeeld. Sommige annuleren de weddenschap en dan krijg je de inzet terug. Andere zien het als een resultaat nadat de eerste set is gespeeld. Dit staat in de voorwaarden bij het padel gegeven.