Home Online gokken op Gokken op netball

Het is geen olympische of populaire sport in Nederland maar je kan wel online gokken op netball. De sport is populair in alle landen die vroeger tot het Britse rijk hoorde. Inzetten kan op verschillende competities uit diverse landen. Daarnaast komt de sport op de commonwealth games en heeft het een eigen wereldkampioenschap. Er worden door de bookmakers diverse markten aangeboden zoals Match Odds en Total Points Over/Under.

Wat is online gokken op netball?

Online gokken op netball is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op een uitkomst van een netball wedstrijd of competitie. Tijdens een wedstrijd kan je inzetten op de Match Odds, Total Points Over/Under, Asian Handicap en Outirghts markt.

Niet iedere bookmaker heeft odds voor Netball beschikbaar. Daardoor kan het aanbod per bookmaker variëren. Heb je een bookmaker die zich richt op de Britse markt dan is de kans vele malen groter dat zij netball aanbieden. Dit komt omdat de sport daar populair is.

Hoe werkt online gokken op netball?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op netball wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor netball? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer pagina

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op netball, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Bookmaker Unibet homepage

 3. Selecteer Netball

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Netball’. Klik daarop om alle beschikbare competities of wedstrijden te zien om te online gokken op netball.Netball selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te gokken op netball, zijn nu zichtbaar. Dit kan de bekende Match Winner of Over/Under doelpunten markt zijn.Markten netball

 5. Gokken op netball

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Gokken op netball

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Populaire toernooien

Het grootste toernooi binnen netball is het wereldkampioenschap dat eens in de vier jaar wordt gehouden. Daarnaast zijn de commonwealth games belangrijk. De sport is het populairst in de landen die deel uitmaken van het oude Britse rijk (gemenebestlanden). Waardoor alle landen waar de sport wordt gespeeld hierbij aanwezig zijn. Deze sport zal je niet terugzien op de Olympische spelen.

Soorten weddenschappen

Er zijn een aantal markten beschikbaar om te online gokken op netball. Hieronder staat een overzicht gegeven van de soort weddenschappen die het meest populair zijn:

 • Match Odds | Voorspel welk team de wedstrijd wint
 • Over/Under Total Point | Zal een team meer (Over) of minder (Under) punten scoren tijdens een wedstrijd. Deze markt is ook van toepassing op het totaal aantal punten over de hele wedstrijd.
 • Asian Handicap | De favoriet krijgt een aantall fictieve punten in de min, de underdog een aantal fictieve punten in de plus. Lukt het om ondanks of met dit aantal fictieve punten alsnog te winnen?
 • Outrights | Voorspel welk team of land het toernooi of competitie zal winnen.

Premtach & live

De bovenstaande markten zijn prematch beschikbaar. Deze blijven online staan tot het moment dat de wedstrijd begint. Netball wedstrijden komen niet live op de Nederlandse TV maar waar de sport wel populair is komt deze wel op TV. Hierdoor zijn er altijd streams beschikbaar en is live wedden op netball mogelijk.

Mobiel online gokken op netball

Als netball beschikbaar is dan is het vrij eenvoudig om via je mobiel in te zetten. Op de mobiele site van de bookmaker zijn er maar een paar sporten zichtbaar. Met behulp van de A-Z (alle mogelijkheden om te gokken op sport) knop krijg je alle sporten op alfabetische volgorde te zien. Selecteer vervolgens netball en het toernooi of wedstrijd waar je op in wil zetten. 

Tips

 • Ken de regels | Het is een sport die we in Nederland niet vaak te zien krijgen. Hierdoor zijn de regels misschien niet bij iedereen bekend. Zorg dat je eerst weet wat de spelregels zijn voordat je gaat inzetten.
 • Speel bewust | Speel altijd met geld wat je kan missen. Probeer een verloren weddenschap ook niet meteen terug te verdienen met een andere. Blijf rustig en analyseer wat de volgende goede weddenschap kan zijn.
 • Verdiep je in de sport | Voor Nederlanders is netball geen alledaagse sport. Zorg dus dat je goed op de hoogte bent van de sport voordat je een weddenschap plaatst.

Veelgestelde vragen over online gokken op netball

Kan ik bij elke bookmaker gokken op netball?

Nee, de sport zal eerder bij bookmakers te vinden zijn die zich ook op de Britse markt richten.

Is netball niet hetzelfde als korfbal?

Nee, ondanks dat de twee sporten op elkaar lijken is netball niet als korfbal.

Kan ik live gokken op netball?

Dat is afhankelijk van de wedstrijd maar in veel gevallen is het mogelijk om live te gokken op netball.