Home Online gokken op Gokken op langlaufen

Bookmaker geven je de kans om te online gokken op langlaufen, ondanks dat de sport niet populair is in Nederland. Langlaufen is een olympische sport en wordt in veel landen over de wereld beoefend. In het langlaufen zijn er verschillende disciplines zoals de sprint, massastart en klassieke stijl. De markten die beschikbaar zijn om te wedden op langlaufen zijn Head to Head en Outright markt.

Wat is online gokken op langlaufen?

Online wedden op langlaufen is het plaatsen van een weddenschap op een uitkomst van een wedstrijd of competitie in het langlaufen. Inzetten kan op de Head to Head markt en via de Outright markt. 

Met behulp van de Head to Head markt kan je bepalen welke langlaufer er beter presteert ten opzichte van een andere langlaufer. Met de Outright markt bepaal je welke langlaufer er uiteindelijk het wedstrijd of competitie zal winnen.

Hoe werkt online gokken op langlaufen?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op langlaufen wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor langlaufen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer pagina

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op langlaufen, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Bet365 homepage

 3. Selecteer wintersport en langlaufen

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Wintersport’. Nu zie je alle wintersport disciplines op een rijtje. Selecteer vervolgens ‘langlaufen’.Langlaufen selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op langlaufen, zijn nu zichtbaar. Dit kan de Outright Winner en/of Head to Head markt zijn.Langlaufen markten

 5. Gokken op langlaufen

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Gokken op langlaufen

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Populaire wedstrijden

De Olympische spelen is het meest belangrijke wedstrijd in het langlaufen. Daar leggen langlaufers de nadruk op en proberen tijdens de olympische spelen optimaal in conditie te zijn. Daarnaast zijn er de wereldkampioenschappen en de wereldbeker. De wereldbeker is een competitie over meerdere wedstrijden gedurende het hele seizoen.

Soorten weddenschappen

Het aanbod is niet al te groot met maar twee markten per wedstrijd om te gokken op langlaufen. Hierdoor is het vrij overzichtelijk om een overzicht te geven van de soort weddenschappen die het meest populair zijn:

 • Head to Head | Voorspel welke atleet of team er wint van een andere atleet of team.
 • Outrights | Welke atleet of land wint het toernooi of eindigt in de top 3?

Prematch & live

De twee bovenstaande markten zijn prematch beschikbaar en gaan offline wanneer de wedstrijd begint. De Head to Head markt kan van prematch naar het live wedden gedeelte overgaan, tot het moment dat één van de twee langlaufers van start gaan. Elke discipline wordt op dezelfde dag afgewerkt waardoor nieuwe odds publiceren niet mogelijk is.

Mobiel gokken op langlaufen

Om mobiel te kunnen gokken op langlaufen hoef je alleen maar de mobiele pagina van een bookmaker te bezoeken. Een andere optie is de mobiele app van een bookmaker. Daarna log je in op je bestaande account, of je maakt via je mobiel een nieuw account aan. Met behulp van de A-Z (alle mogelijkheden om te gokken op sport) knop krijg je alle sporten op alfabetische volgorde te zien. Het kan voorkomen dat langlaufen onder de categorie wintersporten staat.

Tips:

 • Kijk naar de sport | Langlaufen komt in Nederland, via buitenlandse zenders, toch regelmatig op TV. Dat is de ideale mogelijkheid om veel informatie op te doen over de sport en de langlaufers.
 • Speel bewust | Speel altijd verantwoord met geld wat je kan missen. Probeer een verloren weddenschap ook niet meteen terug te verdienen met een andere. Blijf rustig en analyseer wat de volgende goede weddenschap kan zijn.
 • Volg buitenlandse media | In Nederland is de informatiestroom over langlaufen gering. In Duitsland krijgt de sport veel aandacht. Volg daarom de buitenlandse media waar de sport wel veel aandacht krijgt.

Veelgestelde vragen gokken op langlaufen

Kan ik bij elke bookmaker gokken op langlaufen?

Nee, niet iedere bookmaker is gespecialiseerd in wintersporten. Via de kieswijzer van Gokken.com kan je meteen zien welke bookmakers dit wel zijn.

Welke olympische disciplines zijn er in het langlaufen?

Dat zijn de korte afstanden, lange afstanden, estafette, achtervolging, sprint en teamsprint. Dat is zowel voor de mannen als vrouwen.

Hoe kom ik aan informatie over langlaufen?

Ga op zoek bij de site van de officiële organisatie van de sport. Kijk naar de sport als het live op TV komt en luister naar de commentator. Volg langlaufers op social media en volg media die wel ter plaatsen zijn, zoals de Duitse media.