Home Online gokken op Gokken op judo

Om te online gokken op judo moet je eigenlijk alleen tijdens de olympische spelen en het wk judo bij bookmakers zijn. Tijdens deze toernooien krijgt judo de meeste aandacht en daardoor komen bookmakers met odds. Desondanks blijft het aantal markten wat beschikbaar komt beperkt.

Wat is online gokken op judo?

Online gokken op judo is het plaatsen van een weddenschap, bij een online bookmaker met een Nederlandse vergunning, op een uitkomst van judo wedstrijd of toernooi. Bookmakers bieden vooral odds aan voor het winnen van een toernooi. In het judo gaat dat op basis van gewichtsklasse.

Match odds voor wedstrijden worden amper aangeboden door bookmakers. De eerste wedstrijd in het judo is bekend, maar de wedstrijden volgen elkaar in rap tempo op. Daardoor is er geen tijd om in die korte periode odds te maken en online te zetten.

Hoe werkt online gokken op judo?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op judo wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor judo? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer invullen

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op judo, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.

 3. Selecteer judo

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘judo’. Daar vind je alle actuele competities en wedstrijden. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien.

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op judo, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Outright Winner markt zijn.

 5. Gokken op judo

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Populaire toernooien

In het judo zijn de Olympische spelen het meest belangrijk. Alle judoka’s proberen eens in de vier jaar te pieken. Per gewichtsklasse strijden de beste judoka’s om de gouden medaille. Toernooien die naast de olympische spelen enige status hebben zijn het wereldkampioenschap en de grand slams.

Soorten weddenschappen

Het aanbod om te online gokken op judo blijft beperkt tot de Outright markt. Dat is vrij gebruikelijk bij vechtsporten. De markt waar je kunt inzetten wie uiteindelijk het toernooi in een bepaalde klasse zal winnen. Hierdoor is het vrij eenvoudig om een overzicht te geven van de soort weddenschappen die het meest populair zijn:

 • Outrights | Wie wint het toernooi in een bepaalde klasse? Of wie komt er bijvoorbeeld op het podium?
 • Head to Head | Wanneer de eerste ronde bekend is komen er weddenschappen online. Voorspel bijvoorbeeld wie er door gaat naar de volgende ronde.

Prematch & live

Bookmakers geven prematch alleen de Outright markt voor een bepaalde klasse en soms een Head to Head markt. Wanneer de eerste wedstrijden zijn begonnen gaan alle markten offline en deze komt ook niet meer terug voor het live gokken. Dat komt omdat een klasse altijd in één dag wordt afgewerkt. Bookmakers hebben daardoor geen tijd om nieuwe odds online te zetten. Om deze reden zijn er live geen odds te vinden voor het judo.

Mobiel online gokken op judo

Als er odds beschikbaar zijn voor judo kan je moeiteloos mobiel gokken op judo. Via de mobiele site of speciale app van de bookmaker kan je via de A-Z (alle mogelijkheden voor gokken op sport) knop naar de sport judo. Dan is het een kwestie van het juiste toernooi selecteren en de markt kiezen.

De kans is aanwezig dat judo niet in de lijst staat. Dan is er op dat moment geen toernooi bezig waar de bookmaker odds beschikbaar voor heeft.

Tips

 • Wees op de hoogte van de sport | Judo is een vrij specifieke sport die niet alle dagen op tv komt. Je moet dus echt op de hoogte zijn van de sport. Pas dan is de kans op een verkeerde weddenschap het kleinst.
 • Resultaten in olympisch jaar| Iedere judoka richt zich op de olympische spelen. Daardoor kan het zijn dat ze tijdens andere toernooien zich niet volledig geven. Dat alles om 100% fit te zijn en te kunnen pieken op de spelen.
 • Speel bewust | Speel altijd verantwoord met geld wat je kunt missen, ook wanneer het om gokken op judo gaat.

Veelgestelde vragen over online gokken op judo

Waarom zijn er niet meer markten beschikbaar om te gokken op judo?

In het judo worden alle wedstrijden in één dag afgewerkt en de wedstrijden lopen niet synchroon met elkaar. Daardoor kan het zijn dat een bepaalde tegenstander nog niet bekend is en dus ook niet voor de bookmaker. Hierdoor is er te kort tijd om Head to Head markten aan te bieden of de Outright odd weer online te zetten.

Kan je winnen met gokken op judo?

Ja, dat kan zeker. Alleen een nadeel is dat de momenten waarop je kan gokken op judo zeer beperkt zijn.

Wat is de meest populaire gewichtsklasse om op in te zetten?

Dat is voor iedereen verschillend. De meeste aandacht in het judo gaat uit naar de +100 kilogram klasse. Maar als je voorkeur ligt bij een judoka uit een lichtere klasse dan kan je daar tijdens de olympische spelen ook op inzetten.