Home Online gokken op Gokken op gymnastiek

Met name turnen wordt steeds populairder in Nederland en daarom is er steeds meer vraag om te kunnen online gokken op gymnastiek. Gymnastiek bestaat namelijk tijdens de olympische spelen uit drie onderdelen. Dat zijn turnen (artistiek gymnastiek), ritmische gymnastiek en trampolinespringen. Wanneer je dus wil gokken op turnen, of een andere discipline moet je bij bookmakers zoeken in de categorie gymnastiek.

Wat is online gokken op gymnastiek?

Online gokken op gymnastiek is het plaatsen van een weddenschap op een uitkomst van een toernooi uit een van de drie gymnastiek disciplines. Tot op dit moment komt alleen de Outright markt online te staan. Individuele weddenschappen zoals de Match Odds of Head to Head markt zijn er niet. 

De Outright odd gaat offline nadat een bepaald onderdeel uit een discipline begonnen is. Alle onderdelen worden op dezelfde dag afgewerkt. Dat wil zeggen dat er aan het einde bekend is wie er een bepaald onderdeel gewonnen heeft.

Hoe werkt online gokken op gymnastiek?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op gymnastiek wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor gymnastiek? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op gymnastiek, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Homepage Unibet

 3. Selecteer gymnastiek

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘gymnastiek’. Daar vind je alle actuele competities en wedstrijden. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien.

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op gymnastiek, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Outright Winner markt zijn.

 5. Gokken op gymnastiek

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Populaire toernooien

Voor de gymnasten zijn de olympische spelen het meest belangrijke toernooi. Daar krijgt de sport wereldwijde aandacht van alle media. De olympische spelen is maar eens in de vier jaar. Het wereldkampioenschap gymnastiek is buiten de olympische jaren om een andere belangrijk toernooi. Dit toernooi wordt om de twee jaar georganiseer

Soorten weddenschappen

Het aanbod om te online gokken op gymnastiek blijft beperkt tot de Outright markt. Je kan inzetten op wie de winnaar van een onderdeel uit een bepaalde discipline wordt. Tijdens de olympische spelen kan je ook inzetten welke gymnast of land er een medaille (top 3) wint.

Hierdoor is het vrij eenvoudig om een overzicht te geven van de soort weddenschappen die het meest populair zijn:

 • Outrights | Wie wint de competitie of het toernooi? Of wie pakt er bijvoorbeeld een medaille?

Prematch & live

De Outright markt gaat offline op het moment dat de eerste gymnast aan een bepaald onderdeel begint. Deze komt niet meer terug omdat aan het einde van de dag de winnaar bekend is. Bij sommige onderdelen wordt er een kwalificatie ronde gespeeld om te bepalen wie wanneer start in de finale. Op dat moment gaat de Outright markt ook offline. Deze komt dan later weer terug.

Live gokken op gymnastiek is nog niet mogelijk. De gymnasten zijn meteen na elkaar aan de beurt om de oefening uit te voeren. Hierdoor heeft een bookmaker geen tijd om odds aan te passen of te vernieuwen.

Mobiel gokken op gymnastiek

Net als alle andere sporten kan je mobiel online gokken op gymnastiek. Maar dan moet op dat moment gymnastiek wel beschikbaar zijn. Je kan via de mobiele site inloggen met je bestaande account. Zoek daarna via de A-Z (alle mogelijkheden om te gokken op sport) knop naar de sport gymnastiek. Je ziet de beschikbare toernooien staan. Selecteer de discipline en onderdeel waar je op in wil zetten. Daarna is het een kwestie van inzet bepalen en weddenschap plaatsen.

Tips:

 • Wees niet chauvinistisch | Wanneer er Nederlandse sporters actief zijn komt chauvinisme om de hoek kijken. Waak hiervoor tijdens het gokken op sport. 
 • Resultaten in olympisch jaar | Wanneer gymnasten zijn geplaatst voor de olympische spelen bewaren ze speciale uitvoeringen voor dat moment. Zodat andere gymnasten dit niet kunnen kopiëren. Hierdoor kunnen de resultaten op andere toernooien vertekenen.
 • Speel bewust | Speel altijd verantwoord met geld wat je kan missen. Zodoende blijft het leuk en kom je niet in de problemen. Als je ook nog eens gebruik maakt van een money management systeem dan kan je zelfs na een paar verloren weddenschappen blijven gokken op sport.

Veelgestelde vragen gokken op gymnastiek

Waarom staat turnen niet als aparte sport gegeven?

Turnen is een onderdeel van de gymnastiek. Samen met ritmische gymnastiek en het trampoline springen. Daardoor moet je als je wilt gokken op turnen zoeken bij de categorie gymnastiek.

Waarom is alleen de Outright markt beschikbaar?

Head to Head markten zijn moeilijk aan te bieden voor bookmakers. Vaak bewaren gymnasten nieuwe en moeilijke oefeningen voor de olympische spelen. Om zodoende indruk te maken op de jury. Daar is weinig informatie over en daarom nemen bookmakers het risico niet.

Is live online gokken op gymnastiek mogelijk?

Nee, live gokken op gymnastiek is niet mogelijk. Mocht een bookmaker in de toekomst dit aanbieden, dan brengen we je via Gokken.com op de hoogte.