Home Online gokken op Gokken op curling

De sport heeft een inhaalslag gemaakt als het gaat om populariteit en mede daarom is het aanbod voor online gokken op curling de laatste jaren gegroeid. Dat komt mede omdat de sport olympisch is geworden en steeds meer op TV komt. Daarnaast is het een sport met makkelijke spelregels die voor iedereen te volgen zijn. Er zijn diverse disciplines in het curling zoals de mannen, vrouwen en mixed teams.

Wat is online gokken op curling?

Online gokken op curling is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op een uitkomst van een wedstrijd of competitie in het curling. Tijdens een wedstrijd kan je inzetten op de Head to Head en Outright markt. In de Head to Head markt nemen twee teams het tegen elkaar op, en het is aan jou om te kiezen welke van de twee het beste zal presteren. Als je in wil zetten welk team uiteindelijk de competitie zal winnen, dan is de Outright markt daar geschikt voor.

Hoe werkt online gokken op curling?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op curling wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor curling? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer invullen

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op curling, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.

 3. Selecteer curling

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Curling’. Klik daarop om alle beschikbare competities of wedstrijden te zien om te online gokken op curling.

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op curling, zijn nu zichtbaar. Dit kan de Head to Head of Outright Winner markt zijn.

 5. Online gokken op curling

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Populaire toernooien

De olympische spelen is het meest belangrijke toernooi in het curling. Teams werken helemaal naar de spelen toe om ervoor te zorgen dat ze optimaal kunnen presteren. Naast de olympische spelen is het wereldkampioenschap het grootste toernooi.

Soorten weddenschappen

Met twee markten per wedstrijd is het aanbod niet al te groot. Hierdoor is het vrij eenvoudig om een overzicht te geven van de soort weddenschappen die het meest populair zijn:

 • Head to Head | Voorspel welk team of land er wint van een ander team of land.
 • Outrights | Welk land of team wint het toernooi of eindigt in de top 3?

Prematch & live

De bovenstaande markten zijn prematch beschikbaar. De Outright markt gaat offline wanneer een markt begint maar de Match Odds zijn vaak tijdens het live wedden nog beschikbaar. Zeker tijdens het wereldkampioenschap en de olympische spelen. De wedstrijden zijn dan live op TV en mede daardoor kunnen bookmakers live odds online zetten.

Mobiel online gokken op curling

Mocht er een curling wedstrijd of toernooi beschikbaar zijn dan kan je eenvoudig mobiel online gokken op curling. Eenmaal ingelogd op de mobiele site krijg je meteen een aantal sporten te zien. Curling zal hier niet tussen staan omdat daar de sport niet groot genoeg voor is. Met behulp van de A-Z (alle mogelijkheden om te gokken op sport) knop krijg je alle sporten op alfabetische volgorde te zien. Soms staat curling onder de overkoepelende categorie wintersporten.

Tips

 • Speel live | Live online gokken op curling brengt spanning met zich mee waardoor de wedstrijd een andere dimensie krijgt.
 • Kijk naar wedstrijden | Het live kijken naar wedstrijden is de beste manier om informatie over de sport tot je te krijgen.
 • Money management | Maak gebruik van een money management systeem waardoor je zelfs na een aantal verloren weddenschappen nog verder kunt spelen.

Veelgestelde vragen over gokken op curling

Kan ik bij elke bookmaker gokken op curling?

Ja, curling is tegenwoordig een sport die elke bookmaker in zijn assortiment heeft. Het is afhankelijk van de grote van het toernooi of bookmakers odds online hebben staan.

Op welke markten kan ik inzetten op curling?

Voor de grote toernooien zijn de Match Odds en Outright markten beschikbaar. Op het moment dat bookmakers meerdere markten aan gaan bieden brengen we je op de hoogte.

Is gokken op curling winstgevend?

Ja, dat kan zeker winstgevend zijn. Maar daar zal je wel de nodige kennis op moeten bouwen als het om curling gaat. Pas dan kan je structureel winstgevend zijn.