Home Online gokken op Gokken op biatlon

Een wintersport die in vergelijking met andere sporten wel wat aandacht krijgt op tv en daardoor zijn er meer mogelijkheden om te online gokken op biatlon. De wereldbeker en wereldkampioenschappen komen op verschillende zenders live op tv. Hierdoor zijn er meer markten beschikbaar in vergelijking met andere wintersporten. Daarnaast is biatlon een olympische sport.

Wat is online gokken op biatlon?

Online gokken op biatlon is het plaatsen van een weddenschap bij een online bookmaker met een Nederlandse vergunning op een uitkomst van een wedstrijd of competitie in het biatlon. Tijdens een wedstrijd kan je onder andere inzetten op de Head to Head en Outright markt. 

In de Head to Head markt nemen twee atleten het tegen elkaar op, en het is aan jou om te kiezen welke van de twee het beste zal presteren. Met de Outright markt kun je inzetten op welke atleet de wedstrijd of de hele competitie zal winnen.

Hoe werkt online gokken op biatlon?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op biatlon wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor biatlon? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer pagina

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op biatlon, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Bookmaker Unibet homepage

 3. Selecteer wintersport en biatlon

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Wintersport’. Klik daarop om alle beschikbare wintersporten te zien. Selecteer vervolgens biatlon om alle wedstrijden en/of markten te zien.Selecteer Wintersport & Alpineskiën

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op biatlon, zijn nu zichtbaar. Dit is waarschijnlijk de Outright Winner en/of Head to Head markt.Biatlon markten

 5. Gokken op biatlon

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Gokken op biatlon

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Populaire competities

Eens in de vier jaar zijn de olympische spelen het hoogtepunt voor het biatlon. Buiten de olympische jaren om zijn de wereldkampioenschappen en de competitie om de wereldbeker de belangrijkste toernooien. De competitie om de wereldbeker wordt op meerdere TV kanalen uitgezonden en daardoor is de sport goed te volgen.

Soorten weddenschappen

Er zijn drie markten beschikbaar om te wedden op biatlon. Het aanbod binnen deze markten is groter dan gebruikelijk voor wintersporten in vergelijk met bijvoorbeeld kunstschaatsen en snowboarden. Hierdoor is het vrij overzichtelijk om een overzicht te geven van de soort weddenschappen die het meest populair zijn:

 • Head to Head | Voorspel welke sporter of landenteam er wint van een andere sporter of landenteam.
 • Nationaliteit winnaar | Wat is de nationaliteit van de winnaar of wie is de beste atleet van een bepaald land.
 • Outrights | Welke sporter of land wint de wedstrijd / competitie of eindigt in de top 3?

Prematch & live

Biatlon is een van de weinige wintersporten waar live gokken mogelijk is. Prematch zijn alle markten beschikbaar tot het moment dat de wedstrijd begint. Daarna komt de Head to Head en Outright markt terug in het live gedeelte. De markt gaat even offline wanneer de atleten gaan schieten. Na de schietbeurt komen de (vernieuwde) odds weer online.

Mobiel gokken op biatlon

Het is net zo eenvoudig om mobiel te online gokken op biatlon dan op de desktop of laptop. Op de mobiele site van de bookmaker log je in met je bestaande account. Mocht je nog geen account hebben dan is deze snel aan te maken op de mobiele site. Eenmaal ingelogd ga je via de A-Z (alle mogelijkheden om te gokken op sport) knop naar alle beschikbare sporten. Het kan voorkomen dat biatlon onder de overkoepelende categorie wintersporten.

Tips:

 • Speel live | Bij uitstek een wintersport die je live kunt zien omdat het meer aandacht krijgt dan andere wintersporten. 
 • Money management | Als je net begint met het gokken op biatlon is het verstandig om een money management systeem te gebruiken. Hierdoor heb je zelfs na een aantal verloren weddenschappen nog altijd saldo om door te spelen.
 • Verdiep je in de sport | Voor Nederlanders is biatlon geen alledaagse sport. Zorg dus dat je goed op de hoogte bent van de sport voordat je een weddenschap plaatst.

Speciale regels

Vanwege weersomstandigheden kan een wedstrijd wel eens tijdelijk worden gestaakt. Wanneer de weersvoorspelling dusdanig slecht is, als er bijvoorbeeld te veel wind staat, kan het zijn dat de wedstrijd wordt verschoven naar een andere dag. Mocht de wedstrijd helemaal niet meer doorgaan dan worden alle weddenschappen geannuleerd.

Veelgestelde vragen gokken op biatlon

Kan ik bij elke bookmaker gokken op biatlon?

Biatlon is live op TV te volgen waardoor deze sport vrijwel bij iedere bookmaker beschikbaar is.

Is het mogelijk om live te gokken op biatlon?

Ja, dat is mogelijk. Biatlon is als een van de weinige wintersport wel goed te volgen op TV. Daardoor publiceren bookmakers live odds voor het biatlon.

Wat is de populairste markt om te gokken op biatlon?

De Head to Head markt is het meest populair. Deze markt is niet alleen prematch maar ook live beschikbaar om op te gokken.