Home Online gokken op Gokken op beachvolleybal

Alle bookmakers bieden je de mogelijkheid om te online gokken op beachvolleybal omdat de sport steeds groter en populairder geworden is. Het is inmiddels een olympische sport en krijgt daardoor nog meer aandacht in de media. Bookmakers bieden voldoende verschillende markten aan. Dat komt omdat de sport veel op TV komt of via livestream te volgen is.

Wat is online gokken op beachvolleybal?

Online gokken op beachvolleybal is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op een uitkomst van een beachvolleybal wedstrijd of competitie. Inzetten kan op individuele wedstrijden maar ook op de eindwinnaar van een competitie of toernooi.

Er zijn bij het gokken op beachvolleybal niet zoveel markten beschikbaar als bij het tennis of voetbal. Gemiddeld zijn er ongeveer 30 markten beschikbaar, en dan moet het een belangrijk toernooi zijn. Bij kleinere toernooien of wedstrijden is het aantal markten zeer beperkt.

De meest populaire weddenschap is het gokken op de winnaar van een wedstrijd (Match Odds). Als tweede de mogelijkheid om in te zetten op de winnaar van een poule of toernooi (Outright). Om het aanbod te vergroten zijn er allerlei inzetten mogelijk per set.

Hoe werkt online gokken op beachvolleybal?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op beachvolleybal wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor beachvolleybal? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer invullen

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op beachvolleybal, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.

 3. Selecteer beachvolleybal

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘beachvolleybal’. Daar vind je alle actuele wedstrijden en competities. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien.

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op beachvolleybal, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Outright Winner en/of Head to Head markt zijn.

 5. Online gokken op beachvolleybal

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Populaire toernooien

Voor het beachvolleybal ligt de nadruk eens in de vier jaar op de olympische spelen. Daar werken alle duo’s naartoe om te proberen daar te pieken. Het wereldkampioenschap en Major Series toernooien. Al deze toernooien worden tegenwoordig live uitgezonden op TV.

Soorten weddenschappen

Het aantal markten bij het online gokken op beachvolleybal is vrij uitgebreid. Hieronder staat een overzicht van de soort weddenschappen die het meest populair zijn:

 • Match Odds | Voorspel welk team de wedstrijd zal winnen
 • Set Handicap | Beide teams krijgen een fictief aantal sets in de min of plus. Lukt het om met deze fictieve aantal sets (handicap) te winnen?
 • Total Points Over/Under | Voorspel of het totaal aantal punten van beide teams samen hoger (Over) of lager (Under) is dan een bepaald aantal punten.
 • Total Sets Over/Under | Voorspel hoeveel sets de wedstrijd zal hebben. Hoger (Over) of lager (Under) dan een bepaald aantal sets. 
 • Correct Score | Voorspel de juiste uitslag van de wedstrijd.
 • Set Betting | Alle eerder genoemde weddenschappen kunnen ook per set worden geplaatst.
 • Outrights | Welk team wint de poule of bijvoorbeeld de competitie?

Prematch & live

Het aanbod voor prematch en live als het gaat om online gokken op beachvolleybal is zo goed als gelijk. Dit komt omdat het totale aanbod van markten niet al te groot is. Hierdoor zijn vaak de standaard markten als Match Odd, Set Handicap, Over/Under Total Points, etc beschikbaar. 

Prematch legt de nadruk op het resultaat van de wedstrijd. Tijdens het live gokken op beachvolleybal is de nadruk er vaak op de set waarin de wedstrijd zich afspeelt. Zo kan er per set worden ingezet op standaard markten zoals hierboven beschreven.  De kleinere wedstrijden worden niet altijd live aangeboden, omdat hier vaak geen videobeelden van zijn.

Mobiel online gokken op beachvolleybal

Via de mobiele site is online gokken op beachvolleybal erg simpel. Niet alleen via de mobiele site maar ook via de mobiele app van de bookmaker is live gokken mogelijk. Niet iedere bookmaker heeft echter een speciale app, waardoor je naar de site van de bookmaker toe moet.

Mobiel wedden kan zowel prematch als live, als er tenminste live odds beschikbaar zijn. beachvolleybal zal niet als eerste zichtbaar zijn bij het openen van de mobiele website of app. Maar via de A-Z knop (alle mogelijkheden om te gokken op sport) komt er een alfabetisch overzicht van alle sporten. Daar is het mogelijk om beachvolleybal te selecteren.

Tips:

 • Speel niet in op chauvinisme | Je hoopt natuurlijk altijd dat Nederland het goed gaat doen op een groot toernooi. Maar blijf realistisch en laat het chauvinisme niet de overhand krijgen.
 • Gebruik money management | De punten gaan snel en daardoor kan je snel een weddenschap winnen of verliezen. Mocht het even tegenzitten blijf dan rustig en gebruik je money management. Zo heb je altijd nog geld over bij een reeks verloren weddenschappen.
 • Verdiep je in de sport | Beachvolleybal is tegenwoordig goed te volgen, hierdoor kun je een voordeel behalen ten opzichte van de bookmaker.

Speciale regels

Er zijn eigenlijk geen speciale regels als het gaat om beachvolleybal. De puntentelling is gelijk op alle grote toernooien en wedstrijden. Van een eventuele verlenging is geen sprake in het beachvolleybal. Soms kan een wedstrijd vanwege slechte weersomstandigheden wordt stilgelegd of verschoven. Kan een beachvolleybal wedstrijd of toernooi helemaal niet meer worden uitgespeeld door het slechte weer, dan vervallen alle weddenschappen.

Veelgestelde vragen online gokken op beachvolleybal

Kan ik op alle beachvolleybal toernooien gokken?

Nee, niet alle toernooien zijn beschikbaar. De reden hiervoor is dat er geen beelden zijn of er weinig informatie beschikbaar is. De grotere toernooien zijn wel beschikbaar bij bookmakers.

Welke soort weddenschap is het meest populair bij het gokken op beachvolleybal?

De meest bekende is de Match Odds markt, welk team wint de wedstrijd. Maar uiteindelijk kan je zelf bepalen op wat voor soort weddenschap je het liefst inzet.

Hoe blijf ik in controle over mijn saldo tijdens het gokken op beachvolleybal?

Door altijd bewust te spelen. Inzetten doe je met geld dat je kunt missen zodat je bij een eventueel verloren weddenschap niet in de problemen komt.