Home Online gokken op Gokken op atletiek Gokken op polsstokhoogspringen

Polsstokhoogspringen is een technisch onderdeel binnen de atletiek. Online gokken op polsstokhoogspringen kan tijdens ieder groot toernooi, met name tijdens de olympische spelen. Bookmakers zetten voor alle onderdelen in de atletiek bepaalde markten online, zo ook voor het polsstokhoogspringen. De outright markt is altijd beschikbaar. Afhankelijk van het toernooi staan er Head to Head markten online. Live gokken op polsstokhoogspringen is nog niet beschikbaar, dat heeft te maken met de informatievoorziening.

Wat is online gokken op polsstokhoogspringen?

Online gokken op polsstokhoogspringen is een weddenschap plaatsen bij een legale online bookmaker in Nederland op een polsstokhoogspringen wedstrijd. Je hebt de mogelijkheid om in te zetten op een head to head markt maar ook bijvoorbeeld op de uiteindelijk winnaar van een wedstrijd. Blijkt dat je voorspelling de juiste was dan heb je de weddenschap gewonnen.

Hoe werkt gokken op polsstokhoogspringen?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op polsstokhoogspringen wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor polsstokhoogspringen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op polsstokhoogspringen, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Sportsbook openen

 3. Selecteer Atletiek en polsstokhoogspringen

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘atletiek’. Daar vind je alle disciplines terug waaronder polsstokhoogspringen. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien.Atletiek selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op polsstokhoogspringen, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Outright Winner en/of Head to Head markt zijn.Polsstokhoogspringen markten

 5. Gokken op polsstokhoogspringen

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op polsstokhoogspringen

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Soorten weddenschappen

Bij het online gokken op polsstokhoogspringen is er altijd één markt aanwezig en dat is de Outright markt. Afhankelijk van het toernooi, bijvoorbeeld tijdens de olympische spelen, zijn er Head to Head markten aanwezig. Daarnaast zijn er bookmakers die tijdens een toernooi een speciale markt aanbieden. Het zijn allemaal markten die ook terugkomen tijdens het gokken op atletiek:

 • Head to Head | Al met al de meest bekende markt waar je moet voorspellen welke atleet er beter zal presteren ten opzichte van een ander.
 • Outright Winner | Voorspel wie de wedstrijd zal winnen of bijvoorbeeld op het podium komt.
 • Specials | Voorspel of het wereldrecord wordt verbroken.

Live gokken op polsstokhoogspringen

Bovenstaande odds worden prematch aangeboden, al is het wel afhankelijk van de grote van het toernooi. Live online gokken op polsstokhoogspringen is niet mogelijk. Alle markten gaan offline op het moment dat de wedstrijd begint. Tijdens de wedstrijd komen ze niet meer online.

Dat heeft bijvoorbeeld te maken met de informatievoorziening naar bookmakers toe. Veel onderdelen binnen de atletiek worden op hetzelfde moment afgewerkt op het moment dat het polsstokhoogspringen bezig is. Niet iedere worp komt in beeld waardoor er veel kan gebeuren buiten het zicht van de camera.

Veelgestelde vragen over wedden op polsstokhoogspringen

Wat is polsstokhoogspringen?

Polsstokhoogspringen is een technisch onderdeel binnen de atletiek met het doel om zo hoog mogelijk te springen met behulp van een polsstok. Het is één van de technische onderdelen binnen de atletiek.

Is live gokken op polsstokhoogspringen bij iedere bookmaker beschikbaar?

Nee, live odds zijn er niet tijdens het polsstokhoogspringen. De informatievoorziening voor bookmakers is te beperkt om live gokken op polsstokhoogspringen mogelijk te maken.

Kan gokken op polsstokhoogspringen winstgevend zijn?

Ja, dat kan zeker. Maar je moet wel goed op de hoogte zijn van de sport en atleten.

Kan ik veilig gokken op polsstokhoogspringen?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.