Home Online gokken op Gokken op atletiek Gokken op kogelslingeren

Kogelslingeren is een technisch onderdeel binnen de atletiek. Online gokken op kogelslingeren kan tijdens ieder groot toernooi, met name tijdens de olympische spelen. Bookmakers zetten voor alle onderdelen in de atletiek bepaalde markten online, zo ook voor het kogelslingeren. De outright markt is altijd beschikbaar. Afhankelijk van bijvoorbeeld het toernooi zijn er Head to Head markten beschikbaar. Live gokken op kogelslingeren is nog niet beschikbaar, dat heeft te maken met de informatievoorziening.

Wat is online gokken op kogelslingeren?

Online gokken op kogelslingeren is een weddenschap plaatsen bij een legale online bookmaker in Nederland op het atletiekonderdeel kogelslingeren. Je hebt de mogelijkheid om een weddenschap te plaatsen op een Head to Head markt maar ook bijvoorbeeld wie uiteindelijk de wedstrijd zal winnen. Online bookmakers gegeven je allen de mogelijkheid om zowel prematch te wedden en heb je ingezet op het juiste resultaat dan win je de weddenschap.

Hoe werkt online gokken op kogelslingeren?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op kogelslingeren wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor kogelslingeren? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op kogelslingeren, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.

 3. Selecteer atletiek en kogelslingeren

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘atletiek’. Daar vind je alle atletiekonderdelen terug waaronder kogelslingeren. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien.

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op kogelslingeren, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Outright Winner en/of Head to Head markt zijn.

 5. Gokken op kogelslingeren

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Soorten weddenschappen

Bij het gokken op kogelslingeren is er altijd één markt aanwezig en dat is de Outright markt. Afhankelijk van het toernooi zijn er Head to Head markten aanwezig. Daarnaast zijn er bookmakers die tijdens een toernooi een speciale markt aanbieden. Het zijn allemaal markten die ook terugkomen tijdens het gokken op atletiek:

 • Head to Head | Al met al de meest bekende markt waar je moet voorspellen welke atleet er beter zal presteren ten opzichte van een ander.
 • Outright Winner | Voorspel wie de wedstrijd zal winnen of bijvoorbeeld op het podium komt.
 • Specials | Voorspel of het wereldrecord wordt verbroken.

Live gokken op kogelslingeren

Bovenstaande odds worden prematch aangeboden, al is het wel afhankelijk van de grote van het toernooi. Live gokken op kogelslingeren is niet mogelijk. Alle markten gaan offline op het moment dat de wedstrijd begint. Tijdens de wedstrijd komen ze niet meer online.

Dat heeft bijvoorbeeld te maken met de informatievoorziening naar bookmakers toe. Veel onderdelen binnen de atletiek worden op hetzelfde moment afgewerkt op het moment dat het kogelslingeren bezig is. Niet iedere worp komt in beeld waardoor er veel kan gebeuren buiten het zicht van de camera. Dat komt eigenlijk altijd voor bij de technische onderdelen binnen de atletiek zoals ook bij het discuswerpen.

Veelgestelde vragen

Wat is kogelslingeren?

Kogelslingeren is een onderdeel binnen de atletiek waar men ijzeren kogel aan een staalkabel zo ver mogelijk probeert weg te slingeren. Het is één van de technische onderdelen binnen de atletiek.

Is live gokken op kogelslingeren bij iedere bookmaker beschikbaar?

Nee, live odds zijn er niet tijdens het kogelslingeren. De informatievoorziening voor bookmakers is te beperkt om live gokken op kogelslingeren mogelijk te maken.

Kan gokken op kogelslingeren winstgevend zijn?

Ja, dat kan zeker. Maar je moet wel goed op de hoogte zijn van de sport en atleten.

Kan ik veilig gokken op kogelslingeren?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.