Home Online gokken op Gokken op atletiek Gokken op halve marathon

De halve marathon is een looponderdeel binnen de atletiek maar geen olympische afstand. Online gokken op halve marathon kan niet altijd. De halve marathon is geen olympisch onderdeel en staat bijna niet op het programma tijdens atletiek evenementen. Wanneer het wel onderdeel is van het programma bieden bookmakers hooguit Outright Winner markten aan. Live gokken op deze discipline is nog niet mogelijk.

Hoe werkt online gokken op halve marathon?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op halve marathon wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor halve marathon? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op halve marathon, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.

 3. Selecteer halve marathon

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Atletiek’. Daar zie je alle atletiekonderdelen staan en selecteer daarna de halve marathon. Dan zie je alle wedstrijden op dat moment.

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op halve marathon, zijn nu zichtbaar. Dit zal vaak de Outright Winner markt zijn.

 5. Gokken op halve marathon

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Soorten weddenschappen

Bij het gokken op deze discipline is er altijd één markt aanwezig en dat is de Outright markt. Afhankelijk van het toernooi zijn er Head to Head markten aanwezig. Daarnaast zijn er bookmakers die tijdens een toernooi een speciale markt aanbieden. Het zijn allemaal markten die ook terugkomen tijdens het gokken op atletiek:

 • Outright Winner | Voorspel wie de wedstrijd zal winnen.

Live online gokken op halve marathon

Bovenstaande odds worden prematch aangeboden, al is het wel afhankelijk van de grote van het toernooi. Live gokken op dit onderdeel is niet mogelijk. Alle markten gaan offline op het moment dat de wedstrijd begint. Tijdens de wedstrijd komen ze niet meer online.

Dat heeft te maken met de informatievoorziening naar bookmakers toe. Veel onderdelen binnen de atletiek worden op hetzelfde moment afgewerkt op het moment dat het halve marathon bezig is. Niet iedere worp komt in beeld waardoor er veel kan gebeuren buiten het zicht van de camera.

Veelgestelde vragen over online gokken op halve marathon

Wat is de halve marathon?

De halve marathon is een looponderdeel binnen de atletiek. Het is geen olympisch onderdeel. De deelnemers moeten zoals de naam al aangeeft de halve afstand van de marathon afleggen.

Is live gokken op halve marathon bij iedere bookmaker beschikbaar?

Nee, live odds zijn er niet tijdens het halve marathon. De sprint is binnen tien seconden afgelopen waardoor bookmakers niet de tijd hebben om te anticiperen.

Kan gokken op halve marathon winstgeven zijn?

Ja, dat kan zeker. Maar je moet wel goed op de hoogte zijn van de sport en atleten.

Kan ik veilig gokken op halve marathon?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.Fa