Home Online gokken op Gokken op atletiek Gokken op discuswerpen

Discuswerpen is een technisch onderdeel binnen de atletiek. Online gokken op discuswerpen kan tijdens ieder groot toernooi, met name tijdens de olympische spelen. Bookmakers zetten voor alle onderdelen in de atletiek bepaalde markten online, zo ook voor het discuswerpen. De outright markt is er altijd en afhankelijk van het toernooi zijn er Head to Head markten beschikbaar. Live gokken op discuswerpen is niet mogelijk, dat heeft te maken met de informatievoorziening.

Hoe werkt gokken op discuswerpen?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op discuswerpen wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor discuswerpen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer pagina

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op waterpolo, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.

 3. Selecteer atletiek en vervolgens discuswerpen

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Atletiek’. Klik daarop om alle beschikbare disciplines en competitie te zien.

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te gokken op waterpolo, zijn nu zichtbaar. Dit kan de bekende Match Winner of Over/Under goals markt zijn.

 5. Gokken op discuswerpen

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Soorten weddenschappen

Bij het gokken op discuswerpen is er altijd één markt aanwezig en dat is de Outright markt. Afhankelijk van het toernooi zijn er Head to Head markten aanwezig. Daarnaast zijn er bookmakers die tijdens een toernooi een speciale markt aanbieden. Het zijn allemaal markten die ook terugkomen tijdens het gokken op atletiek:

 • Head to Head | Voorspel welke atleet er beter zal presteren ten opzichte van een ander.
 • Outright Winner | Voorspel wie de wedstrijd zal winnen.
 • Specials | Voorspel of het wereldrecord wordt verbroken.

Live gokken op discuswerpen

Bovenstaande odds worden prematch aangeboden, al is het wel afhankelijk van de grote van het toernooi. Live gokken op discuswerpen is niet mogelijk. Alle markten gaan offline op het moment dat de wedstrijd begint. Tijdens de wedstrijd komen ze niet meer online.

Dat heeft te maken met de informatievoorziening naar bookmakers toe. Veel onderdelen binnen de atletiek worden op hetzelfde moment afgewerkt op het moment dat het discuswerpen bezig is. Niet iedere worp komt in beeld waardoor er veel kan gebeuren buiten het zicht van de camera. Niet alleen dit onderdeel binnen het atletiek heeft hier last van. Het komt voor bij alle technische onderdelen zoals ook bij het kogelstoten.

Veelgestelde vragen over discuswerpen

Wat is discuswerpen?

Discuswerpen is een onderdeel binnen de atletiek waar men een ovaalvormige discus van twee kilo zo ver mogelijk moet zien te slingeren. Het is één van de technische onderdelen binnen de atletiek.

Is live gokken op discuswerpen bij iedere bookmaker beschikbaar?

Nee, live odds zijn er niet tijdens het discuswerpen. De informatievoorziening voor bookmakers is te beperkt om live gokken op discuswerpen mogelijk te maken.

Kan gokken op discuswerpen winstgevend zijn?

Ja, dat kan zeker. Maar je moet wel goed op de hoogte zijn van de sport en atleten.

Kan ik veilig gokken op discuswerpen?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.