Home Online gokken op Gokken op atletiek Gokken op 800 meter

De 800 meter is een looponderdeel binnen de atletiek. Online gokken op deze afztand kan alleen tijdens grote toernooien. Bookmakers zetten voor alle onderdelen in de atletiek bepaalde markten online, zo ook voor de 800 meter. De outright markt is altijd beschikbaar. Afhankelijk van het toernooi staan er Head to Head markten online. Live gokken op 800 meter is niet beschikbaar, dat heeft te maken met de snelheid van het evenement.

Hoe werkt gokken op 800 meter?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op 800 meter wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor dit atletiek onderdeel? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer pagina

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op 800 meter, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.

 3. Selecteer Atletiek en 800 meter

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Atletiek’. Klik daarop om alle beschikbare disciplines in beeld te zien. Selecteer de 800 meter om alle markten te openen.

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare markten om te gokken op 800 meter, zijn nu zichtbaar. Dit zijn vaak de Outright en Head to Head markt.

 5. Gokken op 800 meter

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Soorten weddenschappen

Bij het gokken op deze afstand is er altijd één markt aanwezig en dat is de Outright markt. Afhankelijk van het toernooi zijn er Head to Head markten aanwezig. Daarnaast zijn er bookmakers die tijdens een toernooi een speciale markt aanbieden. Het zijn allemaal markten die ook terugkomen tijdens het gokken op atletiek:

 • Head to Head | Voorspel welke atleet er beter zal presteren ten opzichte van een ander.
 • Outright Winner | Voorspel wie de wedstrijd zal winnen.
 • Specials | Voorspel of het wereldrecord wordt verbroken.

Live gokken op 800 meter

Bovenstaande odds worden prematch aangeboden, al is het wel afhankelijk van de grote van het toernooi. Live gokken op 800 meter is niet mogelijk. Alle markten gaan offline op het moment dat de wedstrijd begint. Tijdens de wedstrijd komen ze niet meer online.

Dat heeft te maken met de informatievoorziening naar bookmakers toe. Veel onderdelen binnen de atletiek worden op hetzelfde moment afgewerkt op het moment dat het 800 meter bezig is. Niet iedere worp komt in beeld waardoor er veel kan gebeuren buiten het zicht van de camera.

Veelgestelde vragen over gokken 800 meter

Wat is de 800 meter?

De 800 meter is een looponderdeel binnen de atletiek. Het is een olympisch onderdeel waarbij de lopers een twee hele ronde over de atletiekbaan moeten afleggen. Net als de 1500 meter is de 800 meter een middellange afstand binnen het atletiek.

Is live gokken op 800 meter bij iedere bookmaker beschikbaar?

Nee, live odds zijn er niet tijdens het 800 meter. De sprint is binnen tien seconden afgelopen waardoor bookmakers niet de tijd hebben om te anticiperen.

Kan gokken op 800 meter winstgevend zijn?

Ja, dat kan zeker. Maar je moet wel goed op de hoogte zijn van de sport en atleten.

Kan ik veilig gokken op 800 meter?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.