Home Online gokken op Gokken op atletiek Gokken op 60 meter

De 60 meter is een onderdeel binnen de atletiek wat tijdens indoor toernooien wordt gelopen. Gokken op 60 meter kan alleen tijdens grote toernooien. Het is geen olympische afstand. Hierdoor zal je deze afstand alleen zien tijdens de grote indoor toernooien. Bookmakers zetten voor alle onderdelen in de atletiek bepaalde markten online, zo ook voor het 60 meter. De outright markt is altijd beschikbaar. Afhankelijk van het toernooi staan er Head to Head markten online. Live gokken is op dit onderdeel nog niet beschikbaar, dat heeft te maken met de informatievoorziening.

Wat is online gokken op 60 meter?

Online gokken op 60 meter is een weddenschap plaatsen bij een legale online bookmaker in Nederland op het atletiekonderdeel 60 meter. Je hebt de mogelijkheid om een weddenschap te plaatsen op een Head to Head markt maar ook bijvoorbeeld wie uiteindelijk de wedstrijd zal winnen. Online bookmakers gegeven je allen de mogelijkheid om zowel prematch te wedden en heb je ingezet op het juiste resultaat dan win je de weddenschap.

Hoe werkt online gokken op 60 meter?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op 60 meter wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor 60 meter? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op 60 meter, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Sportsbook openen

 3. Selecteer atletiek en 60 meter

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘atletiek’. Daar vind je alle atletiekonderdelen terug waaronder 60 meter. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien.Atletiek selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op 60 meter, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Outright Winner en/of Head to Head markt zijn.60 meter markten

 5. Gokken op 60 meter

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op 60 meter

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Soorten weddenschappen

Bij het gokken op deze afstand is er altijd één markt aanwezig en dat is de Outright markt. Afhankelijk van bijvoorbeeld het toernooi zijn er Head to Head markten aanwezig. Daarnaast zijn er bookmakers die tijdens een toernooi een speciale markt aanbieden. Het zijn allemaal markten die ook terugkomen tijdens het gokken op atletiek:

 • Head to Head | Al met al de meeste bekende markt waar je moet voorspellen welke atleet er beter zal presteren ten opzichte van een ander.
 • Outright Winner | Voorspel wie de wedstrijd zal winnen of bijvoorbeeld op het podium komt.
 • Specials | Voorspel of het wereldrecord wordt verbroken.

Live gokken op 60 meter

Bovenstaande odds worden prematch aangeboden, al is het wel afhankelijk van de grote van het toernooi. Live gokken op 60 meter is niet mogelijk. Alle markten gaan offline op het moment dat de wedstrijd begint. Tijdens de wedstrijd komen ze niet meer online.

Dat heeft te maken met de informatievoorziening naar bookmakers toe. Veel onderdelen binnen de atletiek worden op hetzelfde moment afgewerkt op het moment dat het 60 meter bezig is. Niet iedere worp komt in beeld waardoor er veel kan gebeuren buiten het zicht van de camera.

Veelgestelde vragen

Wat is 60 meter?

De 60 meter sprint is een looponderdeel binnen de atletiek wat we alleen maar zien tijdens indoor toernooien. Het onderdeel is niet olympisch waardoor het wat minder uitgebreid de aandacht krijgt.

Is live gokken op 60 meter bij iedere bookmaker beschikbaar?

Nee, live odds zijn er niet tijdens het 60 meter. De informatievoorziening voor bookmakers is te beperkt om live gokken op 60 meter mogelijk te maken.

Kan gokken op 60 meter winstgevend zijn?

Ja, dat kan zeker. Maar je moet wel goed op de hoogte zijn van de sport en atleten.

Kan ik veilig gokken op 60 meter?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.