Home Online gokken op Gokken op atletiek Gokken op 400 meter horden

Voor zowel de mannen en de vrouwen is het mogelijk om te online gokken op 400 meter horden. In tegenstelling tot de 100 en 110 meter is dit wel een afstand voor beide. Net als alle andere atletiekonderdelen geven bookmakers je ook de mogelijkheid om op dit onderdeel te gokken. Er zijn altijd Outright markten beschikbaar, afhankelijk van de grote van het evenement zijn er Head to Head markten beschikbaar.

Wat is online gokken op 400 meter horden?

Online gokken op 400 meter horden is een weddenschap plaatsen bij een legale online bookmaker in Nederland op het atletiekonderdeel 400 meter horden. Je hebt de mogelijkheid om een weddenschap te plaatsen op een Head to Head markt maar ook bijvoorbeeld wie uiteindelijk de wedstrijd zal winnen. Online bookmakers gegeven je allen de mogelijkheid om zowel prematch te wedden en heb je ingezet op het juiste resultaat dan win je de weddenschap.

Hoe werkt gokken op 400 meter horden?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op 400 meter horden wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor 400 meter horden? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op 400 meter horden, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.

 3. Selecteer atletiek en 400 meter horden

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘atletiek’. Daar vind je alle atletiekonderdelen terug waaronder 400 meter horden. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien.

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op 400 meter horden, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Outright Winner en/of Head to Head markt zijn.

 5. Gokken op 400 meter horden

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Soorten weddenschappen

Bij het gokken op deze afstand is er altijd één markt aanwezig en dat is de Outright markt. Afhankelijk van bijvoorbeeld het toernooi zijn er Head to Head markten aanwezig. Daarnaast zijn er bookmakers die tijdens een toernooi een speciale markt aanbieden. Het zijn allemaal markten die ook terugkomen tijdens het gokken op atletiek:

 • Head to Head | Al met al de meest bekende markt waar je moet voorspellen welke atleet er beter zal presteren ten opzichte van een ander.
 • Outright Winner | Voorspel wie de wedstrijd zal winnen of bijvoorbeeld op het podium komt.
 • Specials | Voorspel of het wereldrecord wordt verbroken.

Live gokken op 400 meter horden

Bovenstaande odds worden prematch aangeboden, al is het wel afhankelijk van de grote van het toernooi of evenement. Live gokken op dit onderdeel is niet mogelijk. Alle markten gaan offline op het moment dat de wedstrijd begint. Tijdens de wedstrijd komen ze niet meer online.

Dat heeft te maken met de snelheid van het evenement. De race is binnen een minuut afgelopen en dat geeft bookmakers niet de tijd om in te spelen op het wedstrijdverloop.

Veelgestelde vragen

Wat is de 400 meter horden?

De 400 meter horden is een atletiekonderdeel wat zowel vrouwen als mannen lopen. Tijdens de 400 meter moet er over tien horden worden gesprongen. Met ieder een hoogte 84 centimeter voor de vrouwen en  1,067 meter voor de mannen. Dit onderdeel is niet te verwarren met de normale 400 meter, waar geen horden op het parcours staan.

Is live gokken op 400 meter horden bij iedere bookmaker beschikbaar?

Nee, live odds zijn er niet tijdens het 400 meter horden. De sprint is binnen een minuut afgelopen waardoor bookmakers niet de tijd hebben om te anticiperen.

Kan gokken op 400 meter horden winstgevend zijn?

Ja, dat kan zeker. Maar je moet wel goed op de hoogte zijn van de sport en atleten.

Kan ik veilig gokken op 400 meter horden?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.