Home Online gokken op Gokken op atletiek Gokken op 110 meter horden

Het kortste looponderdeel op een outdoor atletiek evenement voor de mannen is de 110 meter horden. Deze afstand is er alleen voor de mannen, de vrouwen lopen 100 meter horden. Tijdens de sprint van 110 meter moet er over tien horden worden gesprongen. Net als alle andere atletiekonderdelen geven bookmakers je de mogelijkheid om te online gokken op 110 meter horden. Er zijn altijd Outright markten beschikbaar, afhankelijk van de grote van het evenement zijn er Head to Head markten beschikbaar.

Hoe werkt online gokken op 110 meter horden?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op 110 meter horden wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor 110 meter horden? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer pagina

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op 110 meter horden, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.

 3. Selecteer atletiek en 110 meter horden

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Atletiek’. Daarna zie je alle beschikbare disciplines waaronder de 110 meter horden. Klik daar op om alle competities en/of wedstrijden te bekijken.

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op 110 meter horden, zijn nu zichtbaar. Dit kan de bekende Match Winner of Over/Under goals markt zijn.

 5. Gokken op 110 meter horden

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Soorten weddenschappen

Bij het gokken op deze afstand is er altijd één markt aanwezig en dat is de Outright markt. Al met al is het afhankelijk van het toernooi of er Head to Head markten aanwezig zijn. Daarnaast zijn er bookmakers die tijdens een toernooi een speciale markt aanbieden. Het zijn allemaal markten die ook terugkomen tijdens het gokken op atletiek:

 • Head to Head | Voorspel welke atleet er beter zal presteren ten opzichte van een ander.
 • Outright Winner | Voorspel wie de wedstrijd zal winnen.
 • Specials | Voorspel of het wereldrecord wordt verbroken.

Live online gokken op 110 meter horden

Bovenstaande odds worden prematch aangeboden, al is het wel afhankelijk van de grote van het toernooi of evenement. Live gokken op dit onderdeel is dus niet mogelijk. Alle markten gaan offline op het moment dat de wedstrijd begint en net als bij vele andere altiekonderdelen komen deze niet meer online.

Dat heeft te maken met de snelheid van het evenement. De race is binnen vijftien seconden afgelopen en daardoor hebben online bookmakers niet de tijd om in te spelen op het wedstrijdverloop.

Veelgestelde vragen over online gokken op 110 meter horden

Wat is de 110 meter horden?

De 110 meter horden is een atletiekonderdeel wat alleen mannen lopen. Tijdens de 110 meter moet er over tien horden worden gesprongen met ieder een hoogte van 1,067 meter.

Is live gokken op 110 meter horden bij iedere bookmaker beschikbaar?

Nee, live odds zijn er niet tijdens het 110 meter horden. De sprint is binnen vijftien seconden afgelopen waardoor bookmakers niet de tijd hebben om te anticiperen.

Kan gokken op 110 meter horden winstgevend zijn?

Ja, dat kan zeker. Maar je moet wel goed op de hoogte zijn van de sport en atleten.

Kan ik veilig gokken op 110 meter horden?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.