Home Online gokken op Gokken op atletiek Gokken op 20km snelwandelen

Het 20km snelwandelen is een looponderdeel binnen de atletiek. Online gokken op 20km snelwandelen kan alleen tijdens grote toernooien of wedstrijden. Bookmakers zetten voor alle onderdelen in de atletiek bepaalde markten online, zo ook voor de 20km snelwandelen. De outright markt is altijd beschikbaar. Afhankelijk van het toernooi staan er Head to Head markten online. Live gokken op 20km snelwandelen is nog niet beschikbaar, ondanks dat de wedstrijd enkele minuten duurt.

Wat is online gokken op 20km snelwandelen?

Online gokken op 20km snelwandelen is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op een uitkomst van een 20km snelwandelen wedstrijd of competitie. Je kan inzetten op onderlinge weddenschap tussen twee lopers, maar ook op een mogelijke winnaar van een competitie.

Inzetten op 20km snelwandelen kan onder andere op verschillende markten als de winnaar van een onderling duel (Head to Head) en de uiteindelijk winnaar (Outright Winner). Vaak is deze markt alleen maar beschikbaar tijdens grote atletiek toernooien zoals de Olympische Spelen of het Wereldkampioenschap.

Hoe werkt online gokken op 20km snelwandelen?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op 20km snelwandelen wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor 20km snelwandelen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op 20km snelwandelen, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.

 3. Selecteer 20km snelwandelen

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘20km snelwandelen’. Daar vind je alle actuele competities en wedstrijden. Klik hierop om alle beschikbare wedstrijden en markten te zien.

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op 20km snelwandelen, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Outright Winner markt zijn.

 5. Gokken op 20km snelwandelen

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Soorten weddenschappen

Bij het online gokken op deze afstand is er altijd één markt aanwezig en dat is de Outright markt. Afhankelijk van het toernooi zijn er Head to Head markten aanwezig. Daarnaast zijn er bookmakers die tijdens een toernooi een speciale markt aanbieden. Het zijn allemaal markten die ook terugkomen tijdens het gokken op atletiek:

 • Head to Head | Voorspel welke atleet er beter zal presteren ten opzichte van een ander.
 • Outright Winner | Voorspel wie de wedstrijd zal winnen.
 • Specials | Voorspel of het wereldrecord wordt verbroken.

Live online gokken op 20km snelwandelen

Bovenstaande odds worden prematch aangeboden, al is het wel afhankelijk van de grote van het toernooi. Live gokken op deze afstand is niet mogelijk. Alle markten gaan offline op het moment dat de wedstrijd begint. Tijdens de wedstrijd komen ze niet meer online.

Dat heeft te maken met de informatievoorziening naar bookmakers toe. Veel onderdelen binnen de atletiek worden op hetzelfde moment afgewerkt op het moment dat het 20km snelwandelen bezig is. Niet iedere worp komt in beeld waardoor er veel kan gebeuren buiten het zicht van de camera.

Veelgestelde vragen

Wat is de 20km snelwandelen?

De 20km snelwandelen is een looponderdeel binnen de atletiek. Het is een olympisch onderdeel waarbij de laatste meters worden afgelegd in het olympisch stadion. Naast deze afstand is er ook een langere afstand, namelijk die van 50km snelwandelen.

Is live gokken op 20km snelwandelen bij iedere bookmaker beschikbaar?

Nee, live odds zijn er niet tijdens het 20km snelwandelen. De sprint is binnen tien seconden afgelopen waardoor bookmakers niet de tijd hebben om te anticiperen.

Kan gokken op 20km snelwandelen winstgevend zijn?

Ja, dat kan zeker. Maar je moet wel goed op de hoogte zijn van de sport en atleten.

Kan ik veilig gokken op 20km snelwandelen?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.