Speel voor goud bij TOTO

Home Nieuws Speel voor goud bij TOTO

Waar andere een WK-pool organiseert om het WK voetbal 2022 te promoten heeft TOTO voor een andere actie gekozen. Speel voor goud bij TOTO tijdens de periode van het WK voetbal 2022. Zet dagelijks voor €10,- in door te gokken op het WK voetbal 2022, en je doet mee voor de loting van een goudstaaf ter waarde van €57.000! Hoe de promotie van TOTO precies werkt leggen we stap voor stap uit.

Alles weten over online gokken bij TOTO

Hoe werkt de speel voor goud bij TOTO actie?

Tot en met het einde van het WK voetbal 2022, dat is 18 december, heb je dagelijks de kans om een ticket te verdienen voor de loterij. Je kunt dagelijks één ticket verdienen door elke dag €10,- of meer te gokken op WK voetbal 2022. Overigens hoef je niet per definitie op een WK wedstrijd te gokken, als het maar een voetbalwedstrijd betreft.

Alle verzamelde tickets gaan in een grote bokaal en dan volgt er een loterij. De trekking vindt plaats binnen drie dagen nadat de actie is afgelopen. Er is maar één hoofdprijs en dat is een goudstaaf ter waarde van €57.000,- Je kan als winnaar van de speel voor goud bij TOTO actie er ook voor kiezen om de goudstaaf in ontvangst te nemen.

Alles weten over online gokken bij TOTO

Wat zijn de voorwaarden van deze actie?

Je moet minimaal 24 jaar of ouder zijn en natuurlijk een TOTO account hebben om deel te kunnen nemen. Nog geen TOTO account? Registreer je snel bij TOTO zodat je nog aan deze actie mee kunt doen!

Heb je (eenmaal) een account dan ga je naar de bonuspagina van TOTO en zie je de Speel voor goud bij TOTO promotie staan. Je moet jezelf namelijk eerst aanmelden voor deze promotie voordat je begint met spelen. De actie loopt tot en met 18 december, de finale dag van het WK voetbal 2022.

De prijs is vastgesteld op €57.000, ook als de waarde van goud op 18 december plots veel hoger of lager blijkt te zijn. Elke inzet die je dagelijks doet van €10,- of meer op een voetbalwedstrijd, ontvang je een fictief ticket. Je ontvangt maximaal één ticket per dag, dus als je €20,- inzet krijg je geen twee tickets. Op 30 november en 19 december krijg je een bericht van TOTO met de hoeveelheid tickets je op dat moment hebt.

De winnaar krijgt uiterlijk in week 1 van 2023 bericht via het e-mailadres of telefoonnummer dat bekend is bij TOTO. Kies je niet voor het geld maar voor de goudstaaf, dan krijg je deze binnen twee maanden thuis afgeleverd. Speel voor goud bij TOTO, net als Oranje!