ZEturf

ZEturf is een onderdeel van ZEbet waar je online kunt gokken op allerlei soorten paardenraces. Ben jij gek op paardenraces, dan ben je bij ZEturf op het juiste adres.

Website
https://www.zeturf.nl
Eigenaar
RBP Luxembourg S.A.
Opgericht
2021
Support
Contactformulier
Telefoon
070-3380365
 • Windhondenrennen
 • Drafsport
 • Paardenraces
 • Welkomstbonus
 • Stortingsbonus
 • Cashback bonus

Pluspunten

 • 100% Toewijding op paardenraces
 • Meerdere stortingsmethodes
 • Eigen software
 • Welkomstbonus aanwezig
 • Loyaliteitsprogramma aanwezig
 • Simpele verificatie mogelijk
 • Livestream aanwezig
 • Tutorial beschikbaar
 • Account met ZEbet te combineren

Minpunten

 • Geen live chat of whatsapp functie voor helpdesk
 • Welkomstbonus is vrij laag
 • ZEmiles verlopen na periode van inactiviteit

ZEturf is een onderdeel van ZEbet maar het is een afzonderlijke site waar je online kunt gokken op allerlei soorten paardenraces. Er zijn verschillende disciplines binnen de paardensport zoals de drafsport en paardenraces, ook wel bekend als monté. Bij ZEturf kan je gokken op races in binnen- en buitenland.

Wat is ZEturf?

Als je in Nederland wilt gokken op allerlei verschillende paardenraces dan zit je bij ZEturf gebakken. ZEturf is onderdeel van ZEbet waar je uitsluitend kunt gokken op paardenraces. Daardoor heeft het dezelfde eigenaar en valt het onder hetzelfde bedrijf

ZEbet & Gaming Nederland B.V. is gevestigd in Den Haag en is onderdeel van het bedrijf genaamd RBP Luxembourg S.A. Paul Klomp is de directeur van ZEbet en Gaming Nederland B.V.

ZEturf is het voormalige Runnerz waar je vroeger kon gokken op paardenraces. Het bedrijf heeft zijn naam ook gekoppeld aan de renbaan in Alkmaar, de ZEturf Arena. Daarnaast zijn er tal van offline punten waar je via ZEturf een weddenschap kunt plaatsen.

Naast het bekende gokken op sport is ZEturf een aanbieder die het mogelijk maakt om op legale wijze te gokken op paardenraces. Dat kan alleen niet via de site van ZEturf maar ook via fysieke wed locaties in het land.

Hoe werkt het registreren bij ZEturf?

 1. Ga naar de site en maak een account aan

  Wanneer je op de homepage bent van ZEturf zie je rechts bovenaan het scherm een rode knop met daarin het woord Registreren. Klik op deze knop om een account aan te maken. Heb je al een ZEbet account? Dan is registreren bij ZEturf niet nodig omdat je de login details van ZEbet kunt gebruiken.
  ZEturf stap 1

 2. Starten verificatie

  ZEturf geeft je de mogelijkheid om je via twee manieren te verifiëren, automatisch via Mitrust of handmatig. Wij zouden er altijd voor kiezen om via Mitrust de verificatie te doen, aangezien dit het snelste werkt. Klik op Start verificatie met mitrust om de verificatie te starten.
  ZEturf stap 2

 3. Verifiëren van ID

  De eerste stap is het verifiëren van je persoonsgegevens en dat gaat door middel van het uploaden van je ID. Klik op Verifieer ID om het verificatieproces te starten.ZEturf stap 3

 4. Doornemen vereisten van ID

  Tijdens de volgende stap staat goed aangegeven hoe je een kopie van je ID aan moet leveren, zodat de verificatie goed zal verlopen. Neem de vereisten door en klik onderaan op de knop Begrepen om door te gaan.ZEturf stap 4

 5. Uploaden van ID

  Voeg je voorkant, en eventueel achterkant, van je ID toe en klik op de knop Verifieer mijn informatie.ZEturf stap 5

 6. Controleren gegevens

  Mitrust leest het document en komt dan met je naam, geboortedatum en geboorteplaats. Controleer of deze gegevens kloppen en klik op de knop Deze informatie delen met ZEturf om door te gaan.ZEturf stap 6

 7. Verifiëren van adres

  Je keert vanuit Mitrust terug naar de ZEturf site en daar staan automatisch een aantal gegevens ingevuld. De volgende stap is het verifiëren van je adres door middel van een serviceprovider. Klik op Verifieer adres om dit proces te starten.ZEturf stap 7

 8. Selecteren van serviceprovider

  Selecteer een serviceprovider uit de lijst en log in met de gegevens zoals je normaal inlogt bij het account van de betreffende provider.ZEturf stap 8

 9. Ophalen van gegevens

  Mitrust zal na het invullen van de accountgegevens van de betreffende provider de gegevens ophalen. Dit kan een aantal seconden duren.ZEturf stap 9

 10. Controleren gegevens

  Mitrust heeft je naam en adres achterhaald met behulp van de service provider. Klik op de knop met daarin Deze informatie delen met ZEturf als je naam en adres goed zijn uitgelezen.ZEturf stap 10

 11. Invullen van accountgegevens

  Je keert vanuit Mitrust terug naar de ZEturf site en daar zal je adres zijn ingevuld. Enige wat je nu nog moet doen is het invullen van je accountgegevens zoals gebruikersnaam, e-mailadres en je wachtwoord. Je hoeft geen promotiecode in te vullen om gebruik te kunnen maken van de welkomstbonus. Als alles is ingevuld klik je op de knop Bevestigen.ZEturf stap 11

 12. Maak storting

  Je bent nu meteen ingelogd maar je saldo is nog altijd niet opgewaardeerd. Door op mijn account te klikken om je in het overzicht om een storting te maken.ZEturf stap 12

 13. Instellen van limieten

  Zoals iedere online aanbieder met een Nederlandse vergunning moet je bij ZEturf ook de bekende drie limieten (storting, tijd en saldo) instellen. Als dit gedaan is klik je op de knop Bevestigen om door te gaan.ZEturf stap 13

 14. Invullen bedrag

  Vul het bedrag in wat je wil gaan storten en klik op de knop Bevestigen.ZEturf stap 14

 15. Selecteer bank of creditcard

  Als je met iDeal een storting wil maken dan moet je de bank selecteren. Een andere optie is een storting maken met een creditcard. Zowel de bankrekening via iDeal en creditcard moeten op je eigen naam staan om een storting te kunnen maken. Heb je een keuze gemaakt dan klik je op de knop Doorgaan.ZEturf stap 15

 16. Voltooien van storting

  Via het bekende iDEAL route of het invullen van je creditcard voltooi je de storting. Klik op de rode knop Ga naar het programma om het proces helemaal af te ronden en naar de homepage te gaan.ZEturf stap 14

 17. Spelen maar!!

  Nu alles is afgerond en de storting is gemaakt kan je beginnen met gokken. Maak gebruik van de welkomstbonus van ZEturf waardoor je extra mogelijkheden hebt om te winnen tijdens het gokken op paardenraces.ZEturf stap 17

Stortingsmethode ZEturf

Net zoals bij ZEbet heb je twee mogelijkheden om een storting te maken bij ZEturf, via iDEAL en creditcard. Iedereen kent iDEAL wel en hoe het proces werkt. Dat gaat net als je online een aankoop doet in een webshop.

Mocht je ervoor kiezen om een storting te maken met een credicard dan zal je de gegevens handmatig over moeten nemen. Je moet er rekening mee houden dat de creditcard die je wil gebruiken op je eigen naam staat. Anders is het niet mogelijk om een storting te maken.

Sportsbook

ZEturf.nl brengt je meteen naar de homepage van het sportsbook. In het midden van het scherm komen in een slideshow de welkomstbonus en een tutorial hoe de site precies werkt. 

Net daaronder, in het midden van het beeld, zie je een overzicht van de volgende races. Vaak zit er een minuut of vijf tussen de paardenraces in. Je ziet aan het vlaggetje bij de naam van de race, in welk land de paardenrace plaatsvindt.

Onder het gedeelte van volgende races staan de races van de dag. Je ziet in welk land de race is en wat de tijd is. Daarnaast zie je wat voor soort race, bijvoorbeeld drafsport, het is en daarachter staan het aantal races voor die dag. Door op dat nummer te klikken open je een specifieke paardenrace pagina.

Helemaal bovenaan zie je, wanneer je bent ingelogd, de mogelijkheid om naar bijvoorbeeld het programma, uitslagen of mijn account te gaan. In het mijn account gedeelte kan je alles opvragen met betrekking tot je account, van limieten tot je wedgeschiedenis.
Aan de linkerkant kan je terecht voor alle promoties en tips wat paardenraces aangaat. Je ziet in het grijze gedeelte een verkorte versie van een aantal punten die je ziet uit het mijn account gedeelte. De blauwe klantenservice knop geeft je de mogelijkheid om de helpdesk te bereiken.

Software provider

Net als bij het sportsbook van ZEbet gebruikt ZEturf zijn eigen software en sportsbook team voor het bepalen van de odds. Aangezien nog geen andere bookmaker met een Nederlandse vergunning paardenraces aanbiedt, is het sowieso uniek op de Nederlandse markt.

Het softwarepakket van ZEturf is verschillend ten opzichte van de software die wordt gebruikt op de ZEbet site. Anders had ZEbet dit wel geïntegreerd in het systeem. Voor de ware liefhebber van gokken op paardenraces moet het een genot zijn om ZEturf te bezoeken.

Prematch gokken

Het prematch aanbod van bookmaker ZEturf is vooral uniek, Geen enkele andere online bookmaker met een Nederlandse licentie heeft een speciale site om te kunnen gokken op paardenraces.

Voor wie nog nooit heeft gegokt op paardensport of specifiek op een paardenrace, het verschilt niets in vergelijking met het gokken op ieder andere sport. Ook hier worden odds gedurende dag aangepast en bijgesteld.

Daarnaast kom je de bekende markten tegen, alleen worden deze vaak anders benoemd in de paardensport. Zo staat de Win markt eigenlijk voor Outright Winner en staat de Plaats markt voor een top 3 klassering bet.

Live gokken bij ZEturf

Wanneer een race van start gaat, is het niet meer mogelijk om te gokken op de betreffende race. Je kunt dus alleen prematch gokken op paardenraces. Dat is gebruikelijk als het gaat om de paardensport.

Een race duurt maar een paar minuten en daardoor heeft een bookmaker weinig tijd om odds aan te passen. Het risico is te groot dat er een te hoge odd voor een paard staat gegeven wanneer de race bezig is. Dat risico wil een bookmaker niet lopen.

Live streaming

Als je op een race klikt die bijna van start gaat dan kom je in het specifieke race scherm. Je ziet daar alle odds staan die op het laatste moment nog flink wijzigen. Mede in dit scherm heb je de mogelijkheid om een livestream te starten.

In het midden van het beeld zie je een rood blokje met daarin Bekijk de race live. Daarna klik je op de play knop en zal de livestream van start gaat. Afhankelijk van de locatie zal je bijpassend commentaar krijgen.

Mobiel gokken

ZEturf heeft natuurlijk een mobiele site waar je gokken op paardenraces mogelijk is. Je krijgt eigenlijk de middelste sectie van de desktopsite in beeld. Je ziet meteen welke race er op punt staat van beginnen en een lijst met volgende races. 

Verder naar beneden komen we de Races van de dag sectie tegen. Daarin staan de races uit de verschillende landen gegeven met eventueel de uitslagen van de races die al klaar zijn.

Rechtsboven staat je saldo gegeven en met behulp van de hamburger linksboven kan je bijvoorbeeld naar nieuws, informatie en wat onderdelen uit de Mijn account sectie.

Je kunt eenvoudig inzetten door een race te selecteren en daarna het soort weddenschap dat je wil plaatsen. Daarna vink je het vakje aan van het paard waar je op wilt gokken. Rechtsonder verschijnt er een rood vakje met een groen vinkje. Als je daar op klikt kan je de inzet bepalen en uiteindelijk je weddenschap plaatsen.

Welkomstbonus ZEturf

De welkomstbonus van ZEturf is anders dan die van ZEbet. Je krijgt een 100% bonus tot €30 op je eerste storting. Daarnaast krijg je een cashback bonus van 10% tot €30 over alle gemaakte weddenschappen binnen de eerste 30 dagen.

In totaal ligt er dus €60 voor nieuwe spelers te wachten wanneer je gaat spelen bij ZEturf. Wij adviseren altijd eerste alle voorwaarden van de bonus door te nemen zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Helpdesk

Als je bent ingelogd zie je aan de linkerkant in een opvallend blauw vakje Klantenservice staan. Als je hierop klikt open je de sectie van de helpdesk en staat er meteen een contactformulier klaar.

Een andere mogelijkheid is telefonisch contact opnemen met de helpdesk. Het telefoonnummer is 070-3380365. Wat ontbreekt is een live chat functie, of zoals we die wel zien bij ZEbet.

Limieten en zelfuitsluiting

Tijdens de registratie moet je drie limieten (maximale storting, saldo en tijdslimiet) aangeven. Deze limieten zijn gebruikelijk bij iedere online bookmaker en casino met een Nederlandse vergunning. 

Bij ZEturf moet je voor het maken van je eerste storting de drie limieten instellen. Mocht je achteraf deze limieten aan willen passen dan kan dat door in te loggen en op het poppetje (rechtsboven) te klikken. Daarna selecteer je Mijn account en vervolgens Limieten.

ZEmiles

Net als bij ZEbet het geval is spaar je bij ZEturf gratis punten in de vorm van ZEmiles. Op het moment dat je aan het gokken bent op paardenraces, spaar je automatisch ZEmiles. Daar hoef je verder niets voor te doen.

Wanneer je 2.000 ZEmiles bij elkaar hebt gespaard kan je deze inwisselen voor een free bet. Dat is dus mooi meegenomen! Maar ook hier zitten weer bepaalde voorwaarden aan, lees deze dus eerst goed door. Zo vervallen al je ZEmiles wanneer je in een periode van 60 dagen geen weddenschap meer plaatst.

Conclusie

Iets wat nog ontbrak in Nederland was een site die helemaal is toegewijd aan het gokken op paardenraces. Wat ons betreft is ZEturf dus een hele goede aanvulling, want hier is en zal straks toch wel interesse in zijn.

Alles staat duidelijk aangegeven en net als bij ZEbet is het registreren eenvoudig en heb je zo een storting gemaakt. Dat je via deze site ook nog eens een gratis loyaliteitsprogramma hebt, is alleen maar mooi meegenomen.

De livestream functie bij elke race is een must als het gaat om gokken op paardenraces en deze is dan ook aanwezig. Misschien dat het voor de meeste best spannend is om eens te gokken op paardenraces, maar ZEturf maakt het toegankelijk en laagdrempelig. Hierdoor kan iedereen deze ervaring opdoen.

Pluspunten

 • 100% Toewijding op paardenraces
 • Meerdere stortingsmethodes
 • Eigen software
 • Welkomstbonus aanwezig
 • Loyaliteitsprogramma aanwezig
 • Simpele verificatie mogelijk
 • Livestream aanwezig
 • Tutorial beschikbaar
 • Account met ZEbet te combineren

Minpunten

 • Geen live chat of whatsapp functie voor helpdesk
 • Welkomstbonus is vrij laag
 • ZEmiles verlopen na periode van inactiviteit

Veelgestelde vragen over ZEturf

Mag ik online gokken bij ZEturf?

ZEturf heeft een vergunning gehad van de Kansspelautoriteit waardoor het in Nederland legaal online kansspelen mag aanbieden. Dus ja, een account aanmaken, storten en gokken bij ZEturf is mogelijk en helemaal legaal.

Heeft ZEturf een welkomstbonus beschikbaar?

Voor nieuwe spelers is er een welkomstbonus van 100% tot €30 beschikbaar op je eerste storting. Daarna heeft het een cashback van 10% tot €30. In totaal kun je dus €60 aan welkomstbonus krijgen.

Wat is het verschil tussen ZEturf en ZEbet?

Beide sites zijn van hetzelfde bedrijf, maar bij ZEturf kan je alleen gokken op paardenraces terwijl je bij ZEbet kunt gokken op alle andere sporten. Je kunt met dezelfde login gegevens bij beide sites inloggen en spelen.

Wat zijn de manieren om geld te storten bij ZEturf?

ZEturf heeft een aantal mogelijkheden om een storting te maken. De meest bekende en gebruikte is iDeal, maar je kunt ook met een creditcard storten.

Heeft ZEturf live streaming beschikbaar in het sportsbook?

Wat is er nu leuker dan te gokken op paardenraces en daarna de race live kijken. Dat is dus mogelijk omdat er livestreams beschikbaar zijn voor de races die wereldwijd gehouden worden.

Wat zijn ZEmiles?

Elke keer als je een weddenschap plaatst op een paardenrace dan spaar je automatisch punten, ZEmiles. Op het moment dat je 2.000 ZEmiles punten bij elkaar hebt gespaard kan je deze omwisselen in een free bet.