Jackpot bets bij BetCity

Home Nieuws Jackpot bets bij BetCity

Jackpots verwacht je normaal gesproken in het online of live casino maar niet in het bookmaker (sport) gedeelte. Toch weet BetCity jackpots te koppelen aan weddenschappen. Het kenmerk van jackpots is dat als ze niet vallen, de waarde van de jackpot alsmaar stijgt. Dat is nu ook het geval met de jackpot bets bij BetCity. Wat ze precies zijn en waar je ze kunt vinden leggen wij van gokken.com uit in dit bericht.

Wat zijn dit voor speciale bets?

Online bookmaker BetCity heeft speciaal voor elke speelronde uit de Eredivisie een aantal markten beschikbaar. Het gaat om markten waarbij de odds steeds stijgen naarmate de weddenschap niet valt. Als voorbeeld geven we de markt dat er tijdens de komende Eredivisie speelronde een hattrick wordt gescoord. Deze weddenschap begon twee speelronden geleden met een odd van 2.50. Maar aangezien geen enkele speler een hattrick wist te maken, staat deze odd inmiddels op 3.50.

Dat een willekeurige speler Ovet 2.5 assist geeft is en een ander voorbeeld van een markt waarbij en jackpot bet van toepassing is. Deze odd begon twee weken geleden met 2.50, kreeg vorige week 2.75 en is inmiddels 3.50 geworden. Stel dat een speler tijdens Eredivisie speelronde 11 drie assists of meer geeft, dan zakt deze jackpot bet bij BetCity weer naar 2.50.

Alles weten over online gokken bij BetCity

Zijn er speciale voorwaarden aan de jackpot bets bij BetCity?

Je hebt een account nodig bij BetCity, dat is eigenlijk de enige voorwaarde voor deze promotie. Heb je nog geen account dan is het een kwestie van even het registratieproces van BetCity doorlopen. De jackpot bets zijn aan de linkerkant te vinden op het moment dat je in het sportsbook gedeelte zit, onder de categorie populair.

Op het eerste gezicht zie je niet dat bepaalde odds een boost hebben gekregen. Maar op het moment dat je bent ingelogd en een odd selecteert komt de verhoging in beeld bij je betslip. Nu is het een kwestie van je inzet plaatsen en nu maar hopen dat je weddenschap uitkomt. Mocht dat niet zo zijn dan verlies je weliswaar je inzet, maar zal de odd de volgende keer opnieuw een boost krijgen!