Honeymoon bij GGPoker

Home Nieuws Honeymoon bij GGPoker

Nieuwe spelers kunnen 30 dagen op Honeymoon bij GGPoker. Na registratie en storting kan je de 30 daagse Honeymoon activeren. Hierbij moet je allerlei missies ondergaan en deze moet je 30 dagen op rij weten te volbrengen. Bij iedere missie krijg je een prijs, met als hoofdprijs een beloning van $150. Wij van gokken.com leggen uit wat deze promotie precies inhoudt en wat je er voor moet doen.

Wat is de Honeymoon actie?

Deze actie is speciaal voor nieuwe spelers bij online poker room GGPoker. De Honeymoon bij GGPoker start niet vanzelf of automatisch na het registreren bij GGPoker. Je moet na registratie en stortingen de promotie zelf activeren. Daarna ontvang je iedere dag één missie voor een periode van 30 dagen.

Na het behalen van missies ontvang je meteen de bijpassende beloning. Het totale bedrag aan beloningen dat je kunt ontvangen is $350. Hieronder staat een overzicht wat je ontvangt en vanaf welke missies je ontvangt.

Alles over online gokken bij GGPoker

Succesvolle missiesHoneymoon beloning bij GGPoker
32 x $0.50 AoF Sit&Go Ticket
51 x $2.50 Global MILLION$ Satellite Ticket
710 x $0.50 AoF Sit&Go Ticket
101 x $5 Omaholic MILLION$ Satellite Ticket
15T$14
20$20.00
231 x Global MILLION$ $50, $1M GTD [Dag 1] Ticket
24T$50.00
251 x Omaholic Bounty Quarter MILLION$ $52.50, $250K GTD [Stage 1] Ticket
30$150

Zijn er speciale voorwaarden aan de Honeymoon actie bij GGPoker?

Net als bij promoties online casino’s en bookmakers zijn er ook speciale voorwaarden bij promoties van online poker aanbieders. De belangrijkste voorwaarde is dat je zelf deze promotie moet starten en dat moet binnen zeven dagen na je eerste login. Dit doe je door naar de Honeymoon pagina te gaan.

Natuurlijk moet je 24 jaar of ouder zijn om deel te nemen aan deze promotie. Als er en missie gekoppeld is aan een toernooi dan zal de missie pas worden afgevinkt als voldaan wanneer het toernooi helemaal is afgerond. Tickets die gewonnen zijn tijdens de honeymoon zijn één week geldig. Je moet ze dan ook binnen één week gebruiken, anders vervallen ze. Wat de missies precies zijn weten we niet. Maar daar kom je vanzelf achter op het moment dat je begint aan je Honeymoon bij GGPoker. Veel plezier!!