Gokken op Volendam – Utrecht

Home Nieuws Gokken op Volendam – Utrecht

Speelronde 14 uit de Eredivisie brengt drie wedstrijden op de zaterdag met de eerste wedstrijd om 16:30 Volendam – Utrecht. Volendam verloor afgelopen weekend in eigen huis van Feyenoord met 2-0. Utrecht wist voor de derde keer op rij te winnen door thuis Groningen met 2-1 te verslaan. Het is de laatste wedstrijd voor de WK voetbal stop. Lukt het Utrecht om definitief aansluiting bij de subtop te krijgen of verslikt het zich opnieuw in een laagvlieger zoals tegen Emmen? We geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Volendam – Utrecht.

Volendam

Logo FC Volendam

De uitslag tegen Feyenoord was een 2-0 nederlaag, maar gezien de verhoudingen op het veld had dit makkelijk 7-0 kunnen zijn. Met name in de eerste helft kwam Volendam amper van de eigen helft af. Het was te danken aan het goede keeperswerk van Stankovic en het gebrek aan de goede afwerking op goal van Feyenoord. Volendam is en blijft daardoor de meest voor de hand liggende club om rechtstreeks te degraderen uit de Eredivisie.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Utrecht

FC Utrecht logo

Tegen FC Groningen wist Utrecht een 0-1 achterstand goed te maken door alsnog met 2-1 te winnen. Het was de derde zege op rij na overwinningen op Sparta en Heerenveen. Eigenlijk is het wat beter gaan lopen bij Utrecht sinds spits Dost uit het elftal is gehaald. Dat lijkt tegenstrijdig op het moment dat je zo’n speler haalt, maar het gaat natuurlijk om het totale plaatje van een elftal. Daardoor zie je dat een speler als Taylor Booth zich plots ontpopt in een elftal.

Gokken op Volendam – Utrecht

We zien een trend bij Volendam wat vaak voorkomt bij gepromoveerde ploegen. Aan de start van een competitie begint zo’n team met vol vertrouwen. Maar gedurende de competitie aan de gang is blijkt dat de ene nederlaag volgt op de andere. Het vertrouwen wordt minder en minder en dan gaat het binnen zo’n selectie ook rommelen. Irritaties steken de kop op en bankspelers vinden dat ze eindelijk eens een kans moeten hebben omdat basisspelers het toch niet laten zien.

Normaal heb je dan een coach die de bus gaat parkeren en op de counter gaat spelen. Maar met Jonk als trainer zal Volendam altijd proberen te voetballen. Daarnaast heeft Volendam niet echt snelheid in zijn selectie om op de counter te spelen, zeker niet als je denkt aan Veerman.

Het enige voordeel wat Volendam heeft is het kunstgras. En Utrecht heeft zich al eens verslikt in een laagvlieger op kunstgras, want het verloor op bezoek bij Emmen. Maar dat was een ander Utrecht dan we op dit moment zien. Bookmakers geven in onze ogen nog een vrij hoge odd voor een uitzege. Gokken op Volendam – Utrecht doen we dan ook op een uitzege tegen een odd van 1.90 bij bookmaker Bet365.