Gokken op Volendam – Go Ahead Eagles

Home Nieuws Gokken op Volendam – Go Ahead Eagles

Op vrijdag 20:00 start speelronde zes van de Eredivisie met Volendam – Go Ahead Eagles. Nog vroeg in het seizoen kunnen we al spreken van een echte degradatiekraker. Volendam wist al vier punten bij elkaar te sprokkelen terwijl Go Ahead Eagles vijf nederlagen op rij heeft geleden. Bij een nederlaag voor de Eagles is het gat meteen zeven punten, wat met een directe concurrent al heel groot is. Wij van gokken.com geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Volendam – Go Ahead Eagles.

Volendam

Logo FC Volendam

Afgelopen weekend moest Volendam tegen Sparta voetballen op Het Kasteel. Ook deze wedstrijd konden we bestempelen als een concurrent voor degradatie, dan wel play-offs. Maar voor Volendam was de wedstrijd een grote wake up call want het verloor met 4-0. Zo kreeg het de afgelopen twee wedstrijden in totaal 11 goals tegen. De zege op FC Twente mag dan ook wel opmerkelijk worden genoemd, al kwam FC Twente toen midweeks in actie in Europa. Daarnaast zal er toch wel een verschil zitten in de thuis- en uitwedstrijden van Volendam. Thuis voetballen op kunstgras heeft toch zijn voordelen, iets wat in de Eredivisie eigenlijk niet zou moeten kunnen.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles logo

Het programma van Go Ahead Eagles was tot nu toe bijzonder zwaar met wedstrijden tegen AZ, Feyenoord en PSV. Daar tussen zat een thuiswedstrijd tegen Sparta waar je als Go Ahead Eagles zijnde de punten toch moet halen. Deze ging met 0-1 verloren waardoor de ploeg uit Deventer nog altijd puntloos is. Dat het meerdere malen weet te scoren tegen PSV en Feyenoord, moet dan toch een klein beetje hoop geven. Nu zit het vanaf het begin van het seizoen niet mee voor de Eagles met ontzettend veel blessures. Bij een club waar de selectie al vrij smal is, kan dit meteen zorgen voor problemen.

Gokken op Volendam – Go Ahead Eagles

Dat beide ploegen al veel tegengoals hebben gekregen is een understatement. Maar waar Go Ahead Eagles meerdere goals tegen kregen van de clubs die bovenin meedraaien (PSV 5x, Feyenoord 4x en AZ 2x), krijgt het maar weinig goals tegen in de andere twee wedstrijden. Beide wedstrijden gingen met 1-0 verloren tegen Groningen en Sparta. Volendam krijgt er zeven tegen op bezoek bij PSV, maar ook ploegen in de middenmoot (Sparta en NEC) scoren vier keer tegen Volendam.

Gezien de vele blessures is Volendam in onze ogen toch wel de favoriet om te winnen. Daarbij nemen we ook mee dat het speelt op kunstgras, waar de bal toch anders reageert dan op gras. Online bookmaker Jack’s geeft een odd van 2.48 voor een thuiszege, wat aan de hoge kant is.

Maar gezien het feit dat beide ploegen de boel achterin niet dicht kunnen houden, gaan we op zoek naar een odd met betrekking tot het aantal goals. Daarbij komt kijken dat Volendam altijd en overal wil voetballen, wat zorgt voor ruimte aan beide kanten. Dat zal waarschijnlijk ook de reden zijn dat ze gaan degraderen, maar de spelopvatting valt te prijzen. Gokken op Volendam – Go Ahead Eagles doen we bij online bookmaker Circus op de Over 2,5 goals tegen een odd van 1.68.