Gokken op Vitesse – RKC

Home Nieuws Gokken op Vitesse – RKC

Deze wedstrijd uit Eredivisie speelronde 4 staat gepland op zaterdag 27 Augustus om 18:45. Vitesse staat inmiddels stijf onderaan in de Eredivisie na opnieuw een zware thuisnederlaag. Feyenoord had zijn handen vol aan een stug spelend RKC. Gaat Vitesse zijn eerste punten halen dit seizoen? Wij van gokken.com geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Gokken op Vitesse – RKC.

Vitesse

Bij Vitesse was het opnieuw kommer en kwel thuis tegen Heerenveen. Al na vijf minuten kregen de Arnhemmers de eerste tegengoal en het spel liep opnieuw van geen kanten. De nieuw gehuurde doelman Scherpen zag er niet goed uit bij de eerste goal. Zo’n bal mag er vanuit die hoek natuurlijk nooit in.

Vitesse logo

Letsch zag dat er wat moest gebeuren en greep dan ook al in de eerste helft in door niet met vijf maar met vier man in de defensie te gaan spelen. Het had echter weinig resultaat want Heerenveen bleef makkelijk overeind en Vitesse wist amper wat te creëren.

Nog voor rust maakte de Friezen de tweede goal en was voor je gevoel de wedstrijd al gespeeld. Zonder problemen bleef Heerenveen op de been tegen een zwak spelend Vitesse. Uiteindelijk liep de score nog op tot 0-4. Vitesse wist in totaal maar drie schoten te lossen, waarvan twee op doel.

Alles weten over online gokken bij BetCity

RKC

We hadden al voorspeld dat Feyenoord een lastige wedstrijd tegemoet zou gaan in Waalwijk tegen RKC. De ploeg van Oosting had goed gekeken hoe Heerenveen speelde tegen Feyenoord en kwam ook met vijf verdedigers aan de start. De ruimtes werden extreem klein gehouden en het was aan Feyenoord om wat te bedenken.

RKC Waalwijk logo

Uiteindelijk verliest RKC de wedstrijd door een individuele fout. Lutonda maakt een domme tackle in het strafschopgebied wat uiteindelijk resulteerde in een penalty. Al had het arbitrale trio hiervoor wel de hulp van de VAR nodig, zelf hadden ze deze ogenschijnlijk duidelijke overtreding gemist.

Daarna ging RKC nog op zoek naar de gelijkmaker en kwam het toch nog gevaarlijk voor het doel van Feyenoord. De gelijkmaker viel uiteindelijk niet, maar de ploeg kan zich op die ene persoonlijke fout na, niets verwijten.

Gokken op Vitesse – RKC

Als je naar het spel van beide ploegen kijkt dan zie je niet dat RKC een veel lagere begroting heeft. Vitesse speelt echt ontzettend matig en het elftal lijkt totaal niet op elkaar afgestemd. De ruimtes tussen alle linies is veel te groot en het ontbreekt aan creativiteit voorin. Op het eerste halfuur na tegen Feyenoord, heeft Vitesse nog helemaal niets laten zien.

Bij RKC lijkt iedereen juist wel te weten wat het moet doen en wat je van een ander kunt verwachten. Ze hoeven in vele gevallen het spel zelf niet te maken. Daardoor kunnen ze de ruimtes kort houden en aanvallen op de counter. Al is het niet alleen maar spelen op de omschakeling wat RKC doet.

Het spel van RKC is op dit moment gewoon vele malen beter als dat van Vitesse. Daarnaast zal de druk op deze wedstrijd voor Vitesse enorm zijn. Er moet nu toch wel wat gaan gebeuren. Er zal dus alleen maar meer spanning op het team staan. Voor RKC is dit een ideale uitwedstrijd. De thuisploeg zal het spel gaan maken en hoe dat op dit moment gaat bij Vitesse zullen er genoeg ruimtes voor RKC ontstaan.

Bookmakers geven Vitesse als favoriet met een odd van ongeveer 1.70 maar als je kijkt naar het spel zou je nog geen Euro inzetten op Vitesse. Dat zouden we eerder doen op RKC en als je dan een odd van 4.50 krijgt dan zit daar wel de value. Nu is een uitzege ook misschien wel wat te veel gevraagd voor RKC. We gokken op Vitesse – RKC op de odd voor een draw no bet van 3.70 bij online bookmaker BetCity. Wat ook een mooie odd is om op te wedden is Gelijkspel of Winst RKC tegen een odd van ongeveer 2.10.