Gokken op Vitesse – Emmen

Home Nieuws Gokken op Vitesse – Emmen

Eredivisie speelronde 11 staat alweer voor de deur met ontzettend veel wedstrijden op de zondag. Dit natuurlijk vanwege al de wedstrijden die midweeks zijn gespeeld in de KNVB beker. Op zaterdag zijn er maar drie wedstrijden waaronder Vitesse dat Emmen ontvangt. Lukt het Vitesse om de eerste thuiszege te boeken of pakt Emmen de eerste punten buitenshuis? Wij van gokken.com geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Vitesse – Emmen.

Vitesse

Vitesse logo

Na de verloren thuiswedstrijd tegen Fortuna besloot de clubleiding zich te ontdoen van Letsch. Phillip Cocu is inmiddels ingestapt met onder andere assistent Theo Janssen. Dat leverde het gewenste schokeffect op want op bezoek bij Cambuur won Vitesse met 3-0. Midweeks voor de KNVB beker wist het echter niet te winnen van de amateurs Kozakken Boys. Na een 2-2 gelijkspel verloor het de strafschoppenserie. Nu zal de beker niet meteen een heel belangrijk iets zijn voor Vitesse, maar het zet de ploeg wel weer op scherp voor zaterdag.

Alles weten over online gokken bij Bet365

Emmen

FC Emmen logo

Tijdens de vorige speelronde wist Emmen thuis niet te winnen van Volendam (1-1). Dat lag niet aan het creëren van kansen, die waren er voldoende. Maar het gebrek aan scorend vermogen in de ploeg kwam tijdens deze wedstrijd opnieuw bovendrijven. Met nog maar acht goals uit tien wedstrijden is het samen met Cambuur de minst scorende ploeg in de Eredivisie. Uit wist het nog geen enkel duel te winnen, al won het midweeks uit voor de KNVB Beker tegen ADO’20. Dat ging met heel veel pijn en moeite want zelfs met een mannetje meer wist Emmen het duel niet binnen de reguliere speeltijd te beslissen.

Gokken op Vitesse – Emmen

Het mag duidelijk zijn dat Vitesse in de lift zit. Je verwacht ook niet dat een club als Vitesse het hele seizoen onderin mee zal draaien. Het uitvallen van Scherpen, en daarvoor al Schubert, zorgt echter wel voor een keepersprobleem bij Vitesse. Reiziger verving Scherpen al in Leeuwarden en het lijkt niet meer dan logisch dat hij de komende tijd onder de lat zal staan.

Defensief is het bij Emmen in uitwedstrijden een stuk zwakker in vergelijking met thuiswedstrijden. De Over 2.5 goals krijgt een odd van 1.85 bij online bookmaker Bet365. Dat is hoog genoeg voor ons om er op te gokken. Een andere weddenschap is een thuiszege voor Vitesse tegen een odd van 1.80. Emmen heeft het uit gewoon ontzettend lastig, dat bleek midweeks wel weer. Dit zijn de twee markten waar we op gokken bij Vitesse – Emmen.