Gokken op Uruguay – Zuid-Korea

Home Nieuws Gokken op Uruguay – Zuid-Korea

De tweede wedstrijd op donderdag 24 november is tussen Uruguay en Zuid-Korea. Ze zitten samen in groep H met Portugal en Ghana. Uruguay is er voor de veertiende keer aanwezig op een WK eindronde tegenover de elfde deelname van Zuid-Korea. Welk land begint goed aan het WK en zet al voorzichtig een stap naar de knock-out fase? We geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Uruguay – Zuid-Korea.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Uruguay

Uruguay FA logo

Tijdens de Zuid-Amerikaanse kwalificatiereeks kwam Uruguay geen enkel moment in de problemen om zich te kwalificeren voor het WK voetbal 2022. Weliswaar op ruime afstand van de twee grootmachten Brazilië en Argentinië. Op het laatste WK wist Uruguay de kwartfinale te halen maar verloor het uiteindelijk van latere winnaar Frankrijk.

Als we gokken op Uruguay – Zuid-Korea dan kijken we naar de selectie en dan zien we heel veel bekende namen uit de toch wel top generatie. Suarez (Montevideo), Godin (Velez Sarsfeld), Muslera (Galatasaray) en Cavani (Valencia) zijn voorbeelden van de oudere generatie. Met aanvulling van jonge spelers als Betancur (Tottenham), Nunez (Liverpool), Valverde (Real Madrid) en Araujo (Barcelona) heeft het misschien wel de ideale mix om op te gokken tijdens dit WK.

Zuid-Korea

Zuid-Korea FA logo

De kwalificatiereeks van Zuid-Korea begon in de tweede fase en daar wist het de groep te winnen. Hierdoor kwam het in de beslissende en derde kwalificatieronde terecht waar het samen met Iran moeiteloos in de top twee eindigde. Het verschil met de nummer drie (VAE) was maar liefst elf punten.

Inmiddels is het voor de tiende keer op rij dat Zuid-Korea zijn kwalificeert voor een WK eindronde. Tijdens het vorige WK wist het de groepsfase niet te overleven maar won het wel van Duitsland. Dat als laatste in de groep eindigde. Alle goals (3) van Zuid-Korea vielen tijdens dat WK in blessuretijd. Natuurlijk ontbreken sterspelers Son (Tottenham) en Kim (Napoli) niet in de selectie. Son mist wel wat wedstrijdritme vanwege een hoofdblessure.

Gokken op Uruguay – Zuid-Korea

Bookmakers hebben een favoriet aangewezen voor dit duel, maar echt duidelijk is het niet. Uruguay is de favoriet met een odd van 1.75 voor de zege. Een gelijkspel heeft een odd van ongeveer 3.40 en mocht je wedden op Zuid-Korea dan krijg je daarvoor een odd van ongeveer 5.00.

De blessure van Son gooit toch wel roet in het eten voor Zuid-Korea. De vraag is of hij al kan spelen en zo ja voor hoe lang. We krijgen een beetje het gevoel dat Zuid-Korea even uit mag razen en dat daarna Uruguay er met een slinkse 1-0 vandoor gaat.

De Under 2.5 krijgt een odd van 1.55. Met dat in het achterhoofd kunnen we beter inzetten op een zege voor Uruguay. Gokken op Uruguay – Zuid-Korea doen we op een zege voor Uruguay bij bookmaker LiveScore Bet tegen een odd van 1.77.