Gokken op Tunesië – Australië

Home Nieuws Gokken op Tunesië – Australië

De eerste wedstrijd op zaterdag 26 november is een wedstrijd uit groep D tussen Tunesië en Australië. Tunesië wist in de wedstrijd tegen Denemarken knap een punt te pakken door 0-0 te spelen. Australië kwam op voorsprong tegen Frankrijk maar verloor uiteindelijk toch dik van de wereldkampioen. Wie wint dit duel en heeft nog een kans om de laatste 16 te bereiken van dit WK voetbal 2022. We geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Tunesië – Australië.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Tunesië

Tunesië FA logo

Tijdens het eerste duel tegen Denemarken wist iedereen dat Denemarken de betere voetballers heeft. Maar Tunesië compenseerde dat gebrek aan kwaliteit met ontzettend veel inzet en passie. Gesteund door de vele Tunesiërs op de tribune, want die waren met velen aanwezig in het stadion.

Zelf wist het eigenlijk amper een kans te creëren in de wedstrijd tegen Denemarken. In de eerste helft vloog er nog wel een bal in, maar was het weer wait and see van de grensrechter en ging de vlag uiteindelijk nog omhoog. Met een punt heeft het een prima stap gezet om misschien wel op weg te zijn naar een plek bij de laatste 16. Daar houden we natuurlijk rekening mee tijdens het gokken op Tunesië – Australië.

Australië

Australie FA logo

Tegen de Fransen begon Australië ontzettend goed en kwam het zelfs door middel van een mooie aanval op een 1-0 voorsprong. Oud Spartaan Goodwin wist de score te openen, mede omdat Frankrijk niet goed stond te verdedigen.

Uiteindelijk bleek de druk van Frankrijk toch te hoog waardoor het bij de rust alweer met 1-2 achter stond. Met name de tweede goal kwam vanuit een fout die te vermijden is. Je kunt je afvragen waarom Australië tegen een team als Frankrijk vanuit een doeltrap helemaal probeert op te bouwen. Nog voor rust raakte het de paal, dat was weer een moment dat de Fransen er te makkelijk over dachten. Maar uiteindelijk bleek Frankrijk toch veel te sterk in de tweede helft.

Alles weten over online gokken bij Circus

Gokken op Tunesië – Australië

De bookmakers vinden dat er niet een uitgesproken favoriet is voor dit duel. Toch is Tunesië nipt de favoriet met een odd van ongeveer 2.20. Het gelijkspel heeft een odd van ongeveer 3.10 en als je gaat wedden op Australië dan krijg je daarvoor rond de 3.50 terug.

Tunesië denkt natuurlijk veel defensiever in vergelijking met Frankrijk. Hierdoor zal Australië toch minder ruimte krijgen om aan te vallen als in de omschakeling tegen Frankrijk. Daar stond Goodwin helemaal vrij bij de goal, en dat is iets wat we tegen Tunesië niet in kunnen beelden.

Het zal lastig zijn om te bepalen wie er dit duel uiteindelijk zal winnen. We kiezen daarom ook voor de Over/Under markt en niet voor de 1X2. De Under 2 lijn krijgen een odd van 2.00 en dat vinden we toch aantrekkelijk genoeg. Tunesië heeft tegen Denemarken laten zien dat het verdedigend goed staat. Dat zal problemen opleveren voor beide ploegen om een goal te maken, want Tunesië zal ook niet kans op kans creëren. Gokken op Tunesië – Australië doen we bij bookmaker Circus op de Under 2.0 goals tegen een odd van 2.00.