Gokken op Sturm Graz – Feyenoord

Home Nieuws Gokken op Sturm Graz – Feyenoord

Donderdag 27 oktober 2022 staat het vijfde groepswedstrijd op het programma in de Europa League. Feyenoord gaat op weg naar Oostenrijk voor het uitduel tegen Sturm Graz. In Rotterdam wist Feyenoord met maar liefst 6-0 te winnen van de Oostenrijkers. Zal het deze wedstrijd opnieuw zo makkelijk gaan of krijgen we een totaal ander duel voorgeschoteld? Wij van gokken.com geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Sturm Graz – Feyenoord.

Sturm Graz

Sturm Graz logo

Waar je geen stuiver gaf voor Sturm Graz na de wedstrijd tegen Feyenoord weten ze toch ongeslagen te blijven tegen Lazio Roma. Terwijl Lazio Roma na de wedstrijd tegen Feyenoord het sterkste team leek uit deze Europa League groep. In de Oostenrijkse Bundesliga staat Sturm Graz op twee punten van koploper Salzburg. Afgelopen weekend wist het op bezoek bij de grote concurrent 0-0 te spelen, wat een knap resultaat is. Daarvoor wist Sturm Graz vijf wedstrijden op rij te winnen in de nationale competitie.

Alles weten over online gokken bij Bet365

Feyenoord

Feyenoord logo

De Rotterdammers bezorgden AZ de eerste nederlaag van het seizoen en nestelde zich weer bij de top van de Eredivisie. Dan denk je dat ze de stap hebben gemaakt in een elftal waar ontzettend veel wijzigingen zijn aangebracht in vergelijking met vorig seizoen. Maar tegen Fortuna Sittard was te zien dat de ploeg nog altijd ontzettend wisselvallig is. Wat altijd wel een constante factor is zijn de ongekend aantal keren balverlies op het middenveld. Dat leidde tegen Fortuna ook weer een tegengoal in. De laatste weken lukt het Feyenoord sowieso amper om de nul achterin te houden.

Gokken op Sturm Graz – Feyenoord

De online bookmakers geven Feyenoord als favoriet aan voor deze wedstrijd. Ze geven je een odd van 1.95 om te gokken op een uitzege. We snappen eigenlijk niet waarom dit het geval is. Als er één groep in de Europa League onvoorspelbaar blijkt te zijn, dan is het wel deze groep. Alle nummers één en twee uit alle andere groepen hebben meer punten dan teams uit groep F. Waar iedereen het gelijke aantal punten heeft van vijf.

Tijdens de eerste ontmoeting in Rotterdam zat het Feyenoord niet tegen. De Oostenrijkers hadden al vroeg een kans om de score te openen maar daarna waren de eerste aanvallen van Feyenoord meteen raak. We verwachten dan ook een compleet andere wedstrijd dan in De Kuip. De vraag is ook of Feyenoord de kansen op overwintering in de Europa League niet heeft verspeeld. Twee keer een voorsprong weggeven tegen Midtylland kan je op deze manier duur komen te staan. Het vele balverlies op het middenveld, en Bijlow die nog altijd in een vormcrisis verkeerd, kan je duur komen te staan in een groep waar alles mogelijk is.

Aangezien een gelijkspel in deze groep de laatste wedstrijden vrij normaal is gebleken, gokken we niet op de Asian Handicap Draw No Bet. Gokken op Sturm Graz – Feyenoord doen we op de Asian Handicap +0.5 voor de Oostenrijkers tegen een odd van 1.95 bij bookmaker Bet365.