Gokken op Spanje – Duitsland

Home Nieuws Gokken op Spanje – Duitsland

De topper tussen Spanje en Duitsland staat op zondag 27 november om 20:00 op het programma. Het laatst duel op deze dag. Voor Duitsland meteen een beslissende want als het verliest dan lijkt er opnieuw een vroege uitschakeling op het WK voetbal 2022 na de 1-2 nederlaag tegen Japan. Spanje maakte gehakt van Costa Rica en is klaar voor de test tegen Duitsland. We geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Spanje – Duitsland.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Spanje

Spanje FA logo

Dat het klasse verschil tussen Spanje en Costa Rica groot zou zijn hadden we wel verwacht. Maar dat het uiteindelijk zo’n groot verschil zou zijn, daar staan we van te kijken. Bij Spanje was het de laatste tijd vaak zo dat het veel balbezit had, maar weinig echt wist te door te bijten in de vorm van goals.

Maar daar bleek Spanje tegen Costa Rica geen problemen mee te hebben. Het was eenrichtingsverkeer en uiteindelijk werd het 7-0 voor Spanje. Nu zegt dat natuurlijk wel wat over Spanje, maar we geloven ook dat Costa Rica toch wel een hele zwakke tegenstander is.

Duitsland

Duitsland FA logo

Heel lang in het duel tegen Japen leek er niets aan de hand. Japan wist er niet uit te komen en Duitsland creëerde toch wel genoeg kansen. Na de 1-0 voorsprong kwamen er nog voldoende kansen en scheelde het maar een haartje of het was 2-0 bij rust.

Na rust ging de lijn van de wedstrijd door en raakte Duitsland zelfs twee keer het aluminium. Maar door de kansen niet af te maken gaf Duitsland de tegenstander altijd het gevoel dat er nog wat te halen viel. De 1-1 viel, maar daarna wist Duitsland zich niet te herpakken en zakte het alleen maar verder weg. De 1-2 kwam uit een onmogelijke hoek maar het was opvallend om te zien dat Duitsland daarna amper nog een kans wist te creëren.

Alles weten over online gokken bij Jacks.nl

Gokken op Spanje – Duitsland

De bookmakers geven Spanje als favoriet tegen een odd van 2.25 voor een overwinning. Een gelijkspel levert iets meer dan 3.50 op terwijl als je gaat wedden op Duitsland je daarvoor ruim 2.80 krijgt uitgekeerd.

De laatste keer dat Spanje tegen Duitsland speelde was in de Nations League in 2020. In Duitsland eindigde het in 1-1 maar in Sevilla kreeg Duitsland een ontzettend pak slaag. Spanje won met 6-0 en dat was toch wel een boodschap voor Duitsland op weg naar het EK.

Tijdens de 6-0 nederlaag van toen werd de basis van het Spanje van nu gelegd. Dat was bijna twee jaar geleden en spelers als Pedri en Gavi zijn natuurlijk alleen maar gegroeid. Als we de defensie van Duitsland zien, (Sule, Rudiger, Schlotterbeck, Raum) dan vinden we dat stuk voor stuk geen hoogvliegers.

De odd voor Spanje vinden we met 2.25 vinden we hoog genoeg voor Spanje om er op in te zetten. Gokken op Spanje – Duitsland doen we dan ook op een zege voor Spanje bij online bookmaker Jack’s.