Gokken op Slavia Praag – Ballkani

Home Nieuws Gokken op Slavia Praag – Ballkani

De tweede speelronde in de Europa Conference League gaat donderdag 15 september van start. Er zit een rap tempo in de groepswedstrijden aangezien het WK 2022 in de winter zal zijn. Slavia Praag ontvangt in eigen huis FC Ballkani uit Kosovo. Slavia Praag kennen we natuurlijk nog van de twee confrontaties tegen Feyenoord afgelopen seizoen. Voor Slavia Praag is wel een must win wedstrijd om en goede uitgangspositie te krijgen in de poule. Wij van gokken.com geven een korte voorbeschouwing en tips om te gokken op Slavia Praag – Ballkani.

Slavia Praag

Slavia Praag logo

Sinds een aantal jaar het grote geld naar die andere ploeg uit Praag kwam, was het een wisseling van de wacht met stadsgenoot Sparta Praag. Met een nieuw stadion deden de Tsjechen al mee in de Champions League. Toch lijkt de opmars te zijn gestuit bij Plzen dat vorig jaar de titel pakte en nu ook minder verliespunten heeft in de competitie. Een aantal spelers zoals rechtsback Bah en spits Musa zijn vertrokken naar Portugal. Daar zijn eigenlijk alleen maar spelers uit de Tsjechische Eredivisie voor terug gekomen. Toch heeft deze ploeg nog voldoende kwaliteiten om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Ballkani

Ballkani logo

De kampioen van Kosovo wist vorig jaar in de competitie met gemak Drita van zich af te houden. Door het kampioenschap mocht het dit jaar deelnemen aan de kwalificaties voor de Champions League. Daar ging het in de eerste ronde tegen het Litouwse Zalgiris al meteen fout. Daarna kwam het terecht in de voorronde van de Conference League. Daarin wist het drie keer te winnen waardoor het zich uiteindelijk wist te plaatsen voor de groepsfase.

Gokken op Slavia Praag – Ballkani

Ondanks dat Ballkani in de eerste wedstrijd een punt pakte in eigen huis tegen CFR Cluj, verwachten een makkelijke zege voor Slavia Praag. Als ploeg kan je in Kosovo misschien nog verrast worden of minder gemotiveerd zijn door de lange reis. Maar in eigen huis is er alles om voor te spelen en dit is een tegenstander in de poule die je thuis moet pakken.

Natuurlijk is Slavia Praag de grote favoriet om deze wedstrijd te winnen. Online bookmakers geven een odd van rond de 1.10. Dat is natuurlijk te laag om zo te spelen, daarom gaan we kijken naar alternatieve markten. Als er één team de grote favoriet is dan gaan we kijken naar de asian handicap. Gokken op Slavia Praag – Ballkani doen we op de asian handicap -2 voor Slavia Praag. Online Bookmaker Bet365 heeft een prima odd van 1.63.