Gokken op RKC – Cambuur

Home Nieuws Gokken op RKC – Cambuur

Tijdens Eredivisie speelronde zeven staan er op de zaterdag alleen wedstrijden op het programma van ploegen die niet Europees in actie kwamen. Het zijn daardoor niet meteen de meest aantrekkelijke affiches maar voor deze clubs zijn het zeer belangrijke wedstrijden als het gaat om lijfsbehoud. Zo staat er een belangrijk duel om 20:00 in Waalwijk gepland. Wij geven een korte voorbeschouwing en geven tips om te gokken op RKC – Cambuur.

RKC

RKC Waalwijk logo

De ploeg uit Waalwijk verloor nog maar twee keer dit seizoen en dat was tegen Feyenoord en vorige week PSV. Toch had het in Eindhoven een punt mee naar huis kunnen nemen maar Gözübüyük besloot in de absolute slotfase een penalty toe te kennen aan PSV. Er was niet veel aan de hand, en velen hadden het dan ook over een goedmakertje van vorig jaar. Voor RKC zal het niet veel uitmaken omdat het een bonuspunt zou zijn. We verwachten sowieso geen problemen voor RKC om in de Eredivisie te blijven met de selectie zoals deze nu is.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Cambuur

Cambuur logo

Na de uitschieter tegen Fortuna Sittard, waar het vier keer het doel trof, wist de ploeg uit Leeuwarden niet meer te scoren. En dat zal voor trainer De Jong toch wel zorgen baren. De wedstrijd tegen FC Groningen had voor Cambuur het moment moeten zijn om het goede gevoel weer terug te krijgen. Maar het was bijzonder zwak wat Cambuur liet zien en het verloor zelfs met 0-1 door een treffer waar de keeper er niet goed uitzag. Nu mag het voor de interlandperiode op bezoek bij RKC en zal de druk er toch wel op staan.

Gokken op RKC – Cambuur

In eigen huis komt RKC altijd wel tot een aantal kansen. Alleen tegen Feyenoord wist het uiteindelijk geen goal te maken maar waren er wel degelijk kansen. Dat online bookmaker de Over 2.5 rond de 1.70 hebben staan klopt dan ook wel. Toch zit er geen value in deze odd, daar is hij net wat te laag voor.

Als je kijkt wie er met meer vertrouwen naar deze wedstrijd toe zal gaan is dat natuurlijk RKC. De ploeg zal misschien zelfs nog wel wat frustratie weg willen voetballen voor de penalty in Eindhoven. Daar waar Cambuur misschien wel de slechtste thuiswedstrijd sinds jaren achter de rug heeft. Wat dat betreft vinden we de odd van 2.15 bij online bookmaker BetCity toch aan de hoge kant. We verwachten een thuiszege voor RKC en daarom gokken we tijdens RKC – Cambuur op een thuiszege.