Gokken op Rangers – Ajax

Home Nieuws Gokken op Rangers – Ajax

Op 1 november staat voor Ajax om 21:00 de laatste groepswedstrijd in de Champions League. Ajax gaat naar Glasgow waar het Rangers treft. De eerste confrontatie ging met 4-0 naar de Amsterdammers in wat toen nog een succesvolle Champions League campagne leek te worden. Vier wedstrijden verder en Ajax is kan zich opmaken voor de Europa League. Tenminste, als het niet met hele zware cijfers verliest. Lukt het Ajax om toch nog met een klein beetje glans de Champions League uit te gaan? Wij van gokken.com geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Rangers – Ajax.

Rangers

Rangers-FC-Logo

Met een doelsaldo van één voor en negentien goals tegen is duidelijk geworden dat de Schotten niets te zoeken hebben gehad in de Champions League. Uiteindelijk is het bizar dat deze ploeg in de voorronde wist te winnen van PSV. Er bestaat nog een kleine kans dat Rangers doorgaat in de Europa League, maar dan zal het 5-0 moeten winnen van Ajax. De verwachting is dat de finalist van de Europa League van vorig jaar na de groepsfase klaar is in Europa.

Alles weten over online gokken bij Bet365

Ajax

Ajax logo

Na opnieuw een duidelijke nederlaag tegen Liverpool blijkt dat het gat met Europa en Nederland alleen maar groter is geworden. Vijftien tegengoals is natuurlijk veel te veel om ook maar aanspraak te maken op de knock-out fase van de Champions League. De Amsterdammers zullen genoegen moeten nemen met een Europa League plek. De tegenstanders daarin zijn natuurlijk wat minder zwaar dan in de Champions League.

Gokken op Rangers – Ajax

Een wedstrijd die alleen maar ergens om gaat als Rangers al heel vroeg in de wedstrijd een aantal goals weet te maken. We kunnen ons dan ook niet anders voorstellen dat Van Bronckhorst gaat gokken en alles of niets gaat spelen. Dat zal het fanatieke publiek ook willen zien en dan nemen ze een eventuele zesde nederlaag maar op de koop toe.

Ajax had afgelopen weekend vrij in de Eredivisie terwijl Rangers in eigen huis met 4-1 afrekende met Aberdeen. Maar voor deze wedstrijd zegt dat eigenlijk helemaal niets. Gokken op de uiteindelijke winnaar van dit duel doen we niet. Ajax is weliswaar de favoriet bij de online bookmaker met een odd van ongeveer 1.90. Maar dat vinden we aan de lage aknt om op te gokken.

Zoals we aan hebben gegeven verwachten we dat Rangers gewoon volle bak zal gaan aanvallen om wat te doen aan het onderlinge resultaat. Het moet met hele ruime cijfers winnen en dan kun je niet wachten tot de tweede helft om te beginnen met aanvallen. Gokken op Rangers – Ajax doen we dan ook op de Over 1.5 goals in de eerste helft tegen een odd van 2.25 bij bookmaker Bet365.