Gokken op Qatar – Senegal

Home Nieuws Gokken op Qatar – Senegal

De tweede wedstrijd op 25 november is om 14:00 tussen gastland Qatar en Senegal. Tijdens de eerste wedstrijd van Qatar ging het eigenlijk kansloos onderuit tegen Ecuador. Senegal verloor ook het eerste duel met 0-2 maar speelde wel een stuk betere wedstrijd. Lukt het Senegal om in de race te blijven voor de knock-out fase? We geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Qatar – Senegal.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Qatar

Qatar FA logo

Dan heb je een half jaar in trainingskamp gezeten, heel veel vriendschappelijke wedstrijden gespeeld en dan begint het. Dan speel je het openingsduel van het WK voetbal 2022 en blijkt dat je ontzettend veel te kort komt. Ecuador was nog lief door niet het mes op de keel van Qatar te blijven zetten. Die vonden het bij 2-0 wel genoeg en dat is natuurlijk ook zo op een lang toernooi.

Dat biedt niet veel perspectief voor het thuisland wetende dat Senegal en Nederland nog moeten komen. Dit kan misschien wel eens het meest teleurstellende gastland zijn dat ooit op een WK heeft gespeeld.

Senegal

Senegal FA logo

Eigenlijk was Senegal gelijkwaardig aan Nederland en was het bij momenten net zo gevaarlijk voorin. Maar je zag dat zonder top aanvaller Mané de vuurkracht toch wel een stuk minder is. Echt grote kansen creëerde het niet tegen Nederland.

Defensief stond het aardig op eigenlijk twee slechte momenten van keeper Mendy na. Dat zorgde voor de twee goals in een wedstrijd waarin verder weinig gebeurde. Fysiek kan Senegal met elke ploeg mee en dat moet voor de wedstrijd tegen Qatar geen problemen zijn.

Gokken op Qatar – Senegal

Bookmakers hebben inmiddels de odds voor deze wedstrijd openbaar gemaakt en natuurlijk is Senegal de favoriet met een odd van ongeveer 1.60. Voor een gelijkspel krijg je 3.70 en mocht je inzetten op een overwinning van Qatar dan krijg je bijna 6.00 daar voor terug.

Natuurlijk vinden we ook dat Senegal de favoriet is. Op alle fronten is het een beter team en we verwachten ook zeker dat Senegal nu wel een goal zal maken. Maar het is niet voor niets dat de odd voor de Under 2.5 goals slechts 1.60 is.

Dat vinden we te laag om op te wedden en daarom gaan we voor een zege van Senegal. Gokken op Qatar – Senegal doen we bij bookmaker LiveScore Bet tegen een odd van 1.60. Gezien de kwaliteiten van beide elftallen verwachten we een 1-0 zege voor Senegal.