Gokken op PSV – Rangers

Home Nieuws Gokken op PSV – Rangers

De laatste wedstrijd om te bepalen wie er naar de Champions League gaat en wie er genoegen moet nemen met de Europa League. Aftrap is 24 Augustus 2022 in Eindhoven om 21:00. Lukt het PSV om het 2-2 gelijkspel in Glasgow over de streep te trekken? Wij geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op PSV – Rangers.

PSV

PSV logo

Na het tweeluik tegen Monaco wachtte Rangers FC en iedereen wist dat het een heet avondje zou worden op Ibrox. Uiteindelijk viel het mee wat de Schotten lieten zien. PSV had het bij fases in de eerste helft moeilijk maar in de tweede helft was het eigenlijk heer en meester. Het gelijke spel was te danken aan een enorme fout van keeper Benitez. Anders hadden de Eindhovenaren in Glasgow al de zege gepakt.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Rangers

Rangers-FC-Logo

De Schotten hadden in een eerdere ronde een knappe 0-2 nederlaag goedgemaakt tegen Union St. Gilliose. Thuis wist het namelijk met 3-0 te winnen van de Belgen. Maar de storm op het veld tegen PSV viel reuze mee, met uitzondering van een aantal fases in de eerste helft. De eerste goal was een prachtig uitgespeelde aanval, maar echt veel grote kansen creëerde de ploeg niet.

Gokken op PSV – Rangers

Een aantal jaar geleden had PSV een zeer goede uitgangspositie gehad met de twee gescoorde uit doelpunten. Nu kan het zelf niet op 0-0 of 1-1 spelen waardoor de kans op een verlening groter geworden is. Maar gezien het spel van PSV verwachten we eigenlijk een zege van PSV binnen 90 minuten voetbal. Wat zou betekenen dat er weer eens Champions League te zien is in Eindhoven.

Daarnaast heeft PSV van de KNVB een weekend vrijaf gekregen. Rangers moet dit weekend gewoon in actie komen in de Schotse Premier League. De odd voor PSV to qualify is rond de 1.35 aan de lage kant. Daarom gokken we op de reguliere 1X2 odd van 1.75 voor een overwinning van PSV bij online bookmaker Circus.