Gokken op PSV – Feyenoord

Home Nieuws Gokken op PSV – Feyenoord

De eerste Eredivisie klassieker van dit jaar staat zondag 18 september om 14:30 op het programma tussen PSV en Feyenoord. Vorige week kwam PSV goed weg door een makkelijk gegeven strafschop in de slotfase tegen RKC. Feyenoord schudde eenvoudig Sparta van zich af door met 3-0 te winnen. Europees kwam PSV niet actie, waar oorspronkelijk een duel op bezoek bij Arsenal was gepland. Feyenoord speelde Europees thuis tegen Sturm Graz en won heel eenvouding met 6-0. Zou PSV veel profijt hebben van een aantal dagen vrijaf? Wij van gokken.com geven een kleine voorbeschouwing en tips om te gokken op PSV – Feyenoord.

PSV

PSV logo

Het seizoen van PSV is al enige tijd onderweg met de voorronde Champions League wedstrijden tegen AS Monaco en Rangers FC. Dat het zich uiteindelijk niet heeft geplaatst voor de Champions League, was toch wel een domper. Zeker als je ziet hoe Rangers presteerde op bezoek bij Ajax, daar had je niet van hoeven te verliezen. In de competitie ging het onderuit op bezoek bij FC Twente en dat is de enige wedstrijd waar het tot nu toe averij op liep. Dat was ook bijna het geval tegen RKC, maar zorgde een late penalty alsnog voor de drie punten.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Feyenoord

Feyenoord logo

Waar PSV al heel wat wedstrijden heeft gespeeld is dat bij Feyenoord niet het geval. In tegenstelling tot vorig jaar hoefde het geen voorronden in Europa te spelen. De ploeg is automatisch geplaatst voor de groepsfase Europa League. Daar heeft het nu twee wedstrijden gespeeld waarvan de hele makkelijke zege tegen Sturm Graz en de grote nederlaag tegen Lazio. In de competitie verspeelde het alleen punten tegen Heerenveen, toen het in eigen huis niet verder kwam dan 0-0.

Gokken op PSV – Feyenoord

Afgelopen jaar wist Feyenoord met 4-0 te winnen. De laatste keer dat PSV in Eindhoven van Feyenoord won is vijf jaar geleden. Op 17 september 2017 wist het toen met 1-0 te winnen. Daarna volgde drie gelijke spelen en dus de 4-0 nederlaag.

Op dit moment is PSV de favoriet bij de bookmakers met een odd van ronde de 1.90. Natuurlijk speelt mee dat PSV midweeks rust heeft gehad in aanloop naar dit duel. Maar als we naar het spel kijken van beide ploegen dan kunnen we niet zeggen dat PSV er met kop en schouders bovenuit steekt. Tot nu toe heeft de ploeg van Van Nistelrooij in de competitie past één echte test gehad en toen ging het meteen fout.

Feyenoord krijgt van de bookmakers een odd van ongeveer 3.75. Maar we kunnen nou ook niet zeggen dat Feyenoord een steady indruk maakt. In vrijwel alle wedstrijden geeft het grote kansen weg en het mag duidelijk zijn dat het nog een team moet worden. Afgelopen donderdag tegen Sturm Graz won het met 6-0, maar de vraag is of Sturm Graz wel een echte graadmeter is.

Misschien moeten we wel tot de conclusie komen dat beide ploegen nog niet echt op volle toeren draaien en in vorm zijn. Dan zou een gelijkspel het meest logische resultaat zijn. Daarom gokken we met kleine stakes op een gelijkspel bij PSV – Feyenoord, met een odd van 4.00 bij bookmaker Bet365.