Gokken op Premier League speelronde 3

Home Nieuws Gokken op Premier League speelronde 3

Een vol schema met Premier League wedstrijden staat weer voor de deur. Manchester City en Arsenal zijn de enige ploegen die nog de volle buit hebben na twee speelronden. Afgelopen weekend hadden we niet veel geluk met twee hele late goals bij Aston Villa – Everton en de vroege blessure van Bamford. We kijken naar komend weekend en geven je tips om te gokken op Premier League speelronde 3.

Leicester City – Southampton

Leicester City logo

Deze wedstrijd staat op zaterdag gepland met het klassieke tijdstip van 16:00. Beide ploegen hebben één punt na de eerste twee wedstrijden in de competitie. Leicester City verloor vorige week met 4-2 op bezoek bij Arsenal. Southampton nog laat in de wedstrijd een 0-2 achterstand wist om te buigen naar 2-2.

Southampton logo

Leicester City gaf Arsenal weldegelijk goed partij, het vocht zich steeds terug na een achterstand maar uiteindelijk was de aanvallende kracht van Arsenal de Foxes te veel. Er is wat discussie ontstaan dat Manchester United aanvaller Vardy wil hebben, maar de club laat hem niet vertrekken.

Southampton zag er opnieuw niet al te best uit want het stond thuis 0-2 achter tegen Leeds United. Maar de omzetting van 5-4-1 naar 4-2-3-1 zorgde uiteindelijk voor een punt voor The Saints. Maar dat de ploeg zoekende is, mag duidelijk zijn. Hasenhuttl lijkt te zoeken naar noodgrepen maar dan kan natuurlijk niet goed blijven gaan, zeker niet tegen ploegen met meer kwaliteit dan Leeds United.

Voor Leicester City is dit een wedstrijd die gewonnen moet worden wil het dit seizoen probleemloos de Premier League doorkomen. De selectie van Leiceister City is toch wel een klasse beter ten opzichte van Southampton. We gokken op een thuiszege en online bookmaker Cricus heeft een odd van 1.84 voor Leicester City.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Gokken op Premier League speelronde 3: Manchester United – Liverpool

Manchester United logo

De kraker van deze speelronde is toch wel Manchester United tegen Liverpool, aftrap 22 Augustus om 21:00. Beide ploegen zijn niet goed aan het seizoen begonnen. Manchester United staat zelfs helemaal onderaan na de zware nederlaag vorige week tegen Brentford. Liverpool speelde voor de tweede keer gelijk en staat nu al vier punten achter Manchester City in het gevecht om de titel.

Liverpool logo

Bij Manchester United gaat het eigenlijk precies hetzelfde als vorig jaar. Het team is helemaal geen geheel en vooral defensief is het zeer zwak. De vraag is hoe lang Ten Hag de kans krijgt om het team op de rails te krijgen. Hij liet de selectie voor straf een looptraining doen na de nederlaag tegen Brentford, maar op dit niveau lijkt het ons waarschijnlijker dat zoiets averechts werkt.

In de wedstrijden tegen Fulham en Crystal Palace creëerde Liverpool ontzettend veel kansen, maar wist het twee keer niet te winnen. De kansen die de tegenstander krijgt, vliegen er bijna allemaal in en dan pak je zelf ook nog eens een domme rode kaart.

We verwachten een zege voor Liverpool want de ploeg voetbalt gewoon beter en creëert veel meer kansen ten opzichte van Manchester United. Daarnaast zal er toch wel met enige schrik naar deze confrontatie gekeken worden vanuit Manchester kant. Een pak slaag tegen de aartsrivaal zal de onrust binnen de club nog groter maken.

Ondanks de schorsing van Darwin, verwachten we dus een uitzege voor Liverpool. Online bookmaker BetCity geeft een odd van 1.61 voor deze kraker uit premier league speelronde 3. Voor ons is de odd hoog genoeg om op te gokken.