Gokken op Premier League speelronde 2

Home Nieuws Gokken op Premier League speelronde 2

In het openingsweekend van de Premier League bleek maar weer eens dat je aan het begin van de competitie voorzichtig moet zijn met voorspellingen. Gokken op Premier League speelronde 2 brengt al veel meer informatie met zich mee. We zijn tot twee tips gekomen na het bekijken van de wedstrijden uit de eerste speelronde.

Aston Villa – Everton

Aston Villa logo

Beide ploegen verloren de eerste wedstrijd van het seizoen. Aston Villa ging verrassend met 2-0 onderuit in het zuiden van Engeland tegen Bournemouth. De ploeg van Gerard had weliswaar veel de bal, maar creëerde er maar weinig goede kansen mee. Een vroege tegengoal zette de toon, waarna een standaardsituatie laat in de wedstrijd voor de 2-0 zorgde.

Everton logo

Everton kreeg Chelsea op bezoek dat aan een penalty genoeg had om de drie punten terug mee naar Londen te nemen. Wat opviel in het elftal van Everton dat er geen echte spits aanwezig was. Het centrale duo van Chelsea had de hele wedstrijden amper wat te doen. Zonder nummer één spits Calvert-Lewin lijkt het voorin wel erg dun bezet.

Aangezien beide teams nu niet meteen kans op kans wisten te creëren gaan we gokken op de Under 2.5 goal. Everton heeft de laatste drie wedstrijden op bezoek in Birmingham niet weten te scoren. Wetende dat Calvert-Lewin er nog wel een tijdje uit zal zijn, verwachten we opnieuw weinig goals van de ploeg uit Liverpool. Bookmaker BetCity heeft een odd van 1.81 voor de Under 2.5 goals.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Gokken op Premier League speelronde 2: Southampton – Leeds United

Southampton logo

Southampton verloor bij Tottenham met 4-1 nadat het nog verrassend op voorsprong was gekomen. Dat uitgerekend Ward-Prowse de goal maakte is niet verwonderlijk, hij is een van de weinige spelers met scorend vermogen in het elftal. De defensieve problemen van vorig seizoen lijken zich door te trekken naar dit seizoen.

Leeds United kreeg al heel vroeg een goal tegen en was eigenlijk de mindere ploeg tegen Wolverhampton. Toch trok Leeds United aan het langste eind en won het met 2-1. De nieuwe aankopen lieten zich meteen zien, wat altijd fijn is voor een ploeg en trainer. Wat ons betreft bonuspunten voor de ploeg van Marsch.

Leeds United logo

Je hebt van die spelers die altijd een goal lijken te maken als ze tegen een bepaalde tegenstander spelen. De spits van Leeds United, Bamford, heeft zoiets met Southampton. In de laatste drie Premier League wedstrijden tegen de Saints, wist Bamford een goal te maken. Daarbij nemen we de defensieve instabiliteit van Southampton mee.

Als we naar de odds voor Bamford to score kijken geeft bookmaker LiveScore Bet ons 3.40. Dit is de to score anytime odd, wat wil zeggen dat het niet uitmaakt wanneer hij een doelpunt maakt.